Reklama

Reklama

Námořní hlídka

(seriál)
Austrálie, (2007–2011), 48 h 26 min (Minutáž: 42–45 min)

Kamera:

Russell Bacon

Hrají:

John Batchelor, Matthew Holmes, Lisa McCune, Kristian Schmid, Ian Stenlake, Kirsty Lee Allan, Nikolai Nikolaeff, Saskia Burmeister, Jay Ryan, David Lyons (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(68)

Obsahy(1)

Austrálsky dobrodružný seriál rozpráva o dobrodružstvách posádky lode Hammersley. Títo príslušníci Kráľovského námorníctva sú vždy pripravení splniť si svoju povinnosť a v mene vlasti bojovať proti pašerákom a zlodejom, ktorí ohrozujú vody pobrežia Austrálie. I keď v práci musia svoj život mimo lode odložiť bokom, postupne sa odhaľujú i podrobnosti z ich súkromného života. (Incantator)

(více)

Recenze (18)

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Námořní homosexuální hlídka :-D aneb jak si australané svojí vlastní telenovelu natočili :-) strašlivé herecké výkony,laciný vizuál,infantilní dialogy...opravdová televizní žumpa. ()

mpet 

všechny recenze uživatele

Na tomhle seriálu se mi nejvíc líbí to, že všechny jednoduché situace jsou zde řešeny složitě, všechny složité situace se vyřeší jednoduše, všechno logické je zde nelogické a všechno nelogické je logické. Todle je asi výstižný pro tuto australskou telenovelu na moři. Herecký výkony působí dost uměle,dialogy o ničem, dost umělá akce, a neustálé a hlavně naivní prosazování morálních zákonů a dobra,....... no to už je i na mě moc..... vřele nedoporučuji. ()

Reklama

kinghome 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je fakt strašnej seriál. Ty lidi co tam hrajou snad nemůžou bejt herci. Ale když máte špatnou náladu, tak se na to koukněte, protože to je skvělá komedie. Nejvíc mě pobavil ten chlápek, kterej vypadá jakoby ho popíchaly včely. Je strašně divně nafouklej a ostatní do něj pořád hustěj jak by měl zhubnout. Je to sračka, ale jako komedie dobrý. ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Je to poměrně slabý seriál, na mrknutí očkem mezi vařením a žehlením, ovšem ta loď a moře vás poněkud ukonejší:-) :-) ovšem, jsou na světě horší věci...takže -co se nám to děje v australských vodách na lodi s vyfešákovanou posádkou? ()

tartan 

všechny recenze uživatele

Tento austrálsky vojensko-námorno-detektívny seriál možno nie je žiadny zázrak, ale rozhodne to nie je žiadny televízny odpad. Austrálčania konieckoncov majú v takomto type seriálu už svoju tradíciu (http://www.csfd.cz/film/129120-patrol-boat/). Ako fanúšik do vojnového námorníctva samozrejme mierne nadhodnocujem ;-) ()

Galerie (294)

Zajímavosti (1)

  • Ke ztvárnění ffiktivní lodi HMAS Hammersley posloužily dva hlídkové čluny třídy Fremantle Královského australského námořnictva. HMAS Wollongong byl použit pro natáčení v Sydney a HMAS Ipswich byl použit pro natáčení mimo Queensland. (willy1)

Reklama

Reklama