Reklama

Reklama

Jessica se přestěhovala do osmipatrového domu v Los Angeles. Nájemníci se zdají být na první pohled velmi přátelští, jenže když se Jessica stane svědkem několika strašlivých úmrtí, musí stůj co stůj vyřešit tajemství tohoto domu. Dante možná není ta nejluxusnější budova v Los Angeles, ale to, co mu chybí k dokonalému stylu, dožene v barvách. Když se Jessica nastěhuje dovnitř, místní až příliš starostlivý správce Ed jí dá několik užitečných tipů, jak se v budově pohodlně a bez obtíží s ostatními zabydlet. Sousedé se zdají být neobyčejně milí. Ale proč má vždy videokamerou posedlý podivín Randal namířený objektiv právě na ni? A co skrývá tajnůstkářský umělec Evan? Později začnou nájemníci v budově Dante umírat těmi nejhrůznějšími způsoby. A tak se Jessica pustí do šíleného úkolu – vyřešit záhadu tajemné budovy dřív, než se sama stane obětí zlovolného prokletí. (HBO Europe)

(více)

Recenze (49)

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Jedním slovem: "Hrůza". Film o stupidní krávě, která poběhává po chodbách činžáku. A vidí mrtvé. Nechápu, proč je film nevhodný do 18 let? Krev naprosto žádná a ani prso se tam nezhouplo. MEGAODPAD!. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Zámer tohto filmíku bol zjavný - tváriť sa tajomne, ale zlyhalo to na plnej čiare. A DJ Qualls je postavička s neuveriteľným ksichtom. To snád nemôže byť ani pravda ! ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Amatérské z každého úhlu pohledu: kamera, scénář, herci - prostě všichni podali tak ubohý výkon, jakoby to byl jejich úplně první film a oni si nebyli jistí, co mají vlastně dělat. Scénář sice nahodil trochu zajímavý námět, ale rozvinul ho v totální patlaninu a to včetně zdůvodnění, proč se co děje. Ostatně, když se dům jmenuje Dante, je předem jasné, kudy se asi bude příběh ubírat. Jednu hvězdičku dávám jen za úvodní písničku, kterou si hrdinka prozpěvuje v autě spolu s rádiem. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Krátký obsah prozrazující hrubou kostru příběhu vypadal docela zajímavě. Nečekal jsem sice žádné zázraky, ale někde ve skrytu duše jsem doufal, že by tento film nemusel být zas až tak špatný. O jeho nepříliš lichotivém hodnocení jsem při spuštění tohoto kousku, neměl ani potuchy. Začátek se nesl v duchu písně Flames Go Higher od skupiny Eagles of Death Metal a já si pobrukoval společně s hlavní hrdinkou. Dokonce jsem společně s ní pociťoval i jistý prvotní odpor k domu s výstižným jménem Dante. Vlastně to samé můžu říci i o samotném pokoji, který ve mně vyvolal nedobré vzpomínky na jedno nejmenované ubytovaní, které jsem v minulosti musel absolvovat. Ale konec nostalgických žvástů. Pochmurný interiér a především vlezlí až úlisní obyvatelé domu, byli příslibem k zajímavé podívané, ale to jsem ještě neměl tušení o všech těch slabinách samotného scénáře. A že jich tu bylo. Nevím, jestli to bylo slabou chvilkou jinak docela úspěšného režiséra Cragga, ale je pravda, že on se ve své kariéře věnuje spíše natáčení seriálů, nebo jeho neschopností pracovat s hororovou atmosférou. Ovšem i scénárista by si za odvedenou práci, zasloužil pořádně nafackovat. Kvalita nepříliš duchaplných dialogů byla na úrovni zvláštní školy. Když k tomu připočítáme i přemíru žánrového klišé a opravdovou nemohoucnost tvůrců, byla katastrofa na světě. Objevila se tu celá řada scén (nebo konverzací), u kterých jsem si prostě musel zaťukat na čelo, jak je možné, něco takového vůbec vypustit do světa. No ono jestli to nebude tím, že celý film byl pod hlavičkou Mountain Dew Green Label Studios, které se mimo jiné podařilo procpat svůj produkt (nápoj) i do samotného filmu (Coca Cola to dělá pořád, tak proč se tomu vlastně divím). Čímž tedy hodně zamrzí, že když už se tu něco hororového skutečně objevilo, tak to pohřbila právě již zmíněná nemohoucnost režiséra. Několik slušně naaranžovaných mrtvol – to je dost chabý výsledek, pro uspokojení hororových fanoušků. 30% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Sakra, bydlet v baráku, kde všichni ví všechno, to by bylo tedy peklo. Ups... Už fakt, že prvních cca 10 minut je naprosto zbytečných, a když protrpíte předlouhou titulkovou sekvencí, ubije vás dalších pár minut vložené reklamy na vůz KIA docela varuje. Pak ale trošku film jako zamrká okem, divák na chvilku zpozorní, aby nakonec usnul a když se po půlhodině vzbudí, zjistí, že se vlastně pořád nic nestalo. Nakonec se to dokodrcá k nějakému rozuzlení, které stejně už dávno očekáváte a naivně se probrodíte bahnem nicneříkajících keců během závěrečných titulků. Proč to mu nedávám odpad? Má to výbornou hudbu, určitou dobu to vypadá zajímavě a baví mě DJ Qualls. A snad třeba jednou přijdu na to, jaký smysl tam měly ty lesbičky. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"India kdysi byla internetovou senzací.." - "Uváděla jsem politickou debatu jen v kalhotkách !!" ;) Soudě podle zdejšího většinového nezřídka krátkozrakého - A samozřejmě již tradičně nablblého Livingdeadova.. - hodnocení by podobná internetová publicistika nabídla nejspíš víc zábavy než tenhle překvapivě vůbec ne špatný horůrek s nádechem mysteriózna, ale já si troufám tvrdit, že přinejmenším dost zajímavý Kruh osmi skýtá mnohem víc, než by se mohlo na první pohled zdát, byť tedy myslím, že ta primární velmi chytrá a dějově potenciálně nesmírně nosná myšlenka mohla být tvůrci využita podstatně lépe.. S lepším skriptem by se možná Stephenu Craggovi zadařilo udržet napětí až do toho finále, kdy do sebe všechno (ne)začne se skřípěním zapadat.. Takové malé a milé déja vu se silvestrovským Zdrojovým kódem.. ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Tak toto som pôvodne nechcel pozerať. Neviem ako ostatní moji kamaráti, tiež neandrtálci, ale ja určite nie. Jednoznačne a nemusí byť o tom ani referendum, je lepšie si dať polievku vifonku, udržiavať oheň a následne zaspať spánkom nespravodlivo plešatých. Tento hlúčik televíznych hercov, čo sa tu nazbierali ako hnis, o plátne kina môže akurát tak snívať a vízia ich budúcnosti je točiť sa donekonečna donekonečna donekonečna a ešte ďalej na tom DVD, na ktoré napália tento pokus o film. Dva krát wottfák. ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Celkem slibný začátek, kde se Jessica stěhuje z venkova do činžáku v Los Angeles, který sám o sobě působí depresivním dojmem. Když Evan mluví o zrcadle o kterém nemohl vědět a správce Ed na to Jessicu upozorní, vypadá snímek na zajímavý příběh. Bohužel se postupně zhoupne do nesmyslně tajemných narážek většiny nájemníků a vše se prolíná se vzpomínkami Jessicy na utonulého brášku, kterého nedokázala zachránit. Bohužel i konec nedává smysluplné rozuzlení. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Taková šílená duchařina, kdy si někdo musí uvědomit, že už jaksi je na jíným břehu řeku. Není radno se stěhovat do nového domu. Nezáživný horor. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Tento film vyzerá a pôsobí ako študentský krátky film, ktorý sa stal celovečerným filmom. Celý film pôsobí veľmi amatérsky, všetko od kinematografie, cez zvuk až po herecké výkony, ako keby sa nad tým málo zamýšľalo. Nikto na obrazovke si naozaj nezaslúži zmienku. 1/10 ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Jessica se nastěhuje do nového domu, a i když jí stávající obyvatelé velmi vřele přijmou mezi sebe, přijde jí, že je v domě něco podivného. A opravdu, po pár hodinách nalézá jednoho z nových přátel na chodbě mrtvého. Po příjezdu policie je ale mrtvola pryč, a vše vypadá jen jako Jessičina halucinace. Jenže po odjezdu policie nachází Jessica další mrtvolu. Neskrývají obyvatelé domu nějaké tajemství? ... Takovéto filmy mám docela rád, ale Circle of Eight patří k těm slabším. Hororová atmosféra je tu velmi slabá (divák tak chvilkama zívá nudou), a to "překvapení" na konci je (bohužel) až úplně na konci (možná by se autoři měli nejdřív mrknout na podobně laděný Triangle). Ani herecké obsazení mi moc neseděla, a i když jako hlavní hvězda je "prezentován" DJ Qualls, jeho role je až moc zbytečná... ()

Blue.Poison 

všechny recenze uživatele

Takže buď to byla naprostá tupost a dál si to nezaslouží rozmazávat, nebo to naopak bylo tak strašně geniální a vypointované, že jsem to nepochopila. Přikláním se spíše k první variantě - tzn., že sami tvůrci nevěděli, co vlastně podnikají a kam to vede. Film se totiž celou dobu tváří, že má v rukávu nějaký trumf a proto si může dovolilt vyplnit stopáž připitomělým a bezcílným pobíháním po činžáku, ovšem když dojde na lámání chleba, je z toho plytké nic. ()

lykan9 odpad!

všechny recenze uživatele

Po celou dobu se to tváří jako blbost a ve výsledku to blbost je. Kruh Osmi nedává vůbec žádný smysl a když už to na konci vypadá, že bude vysvětleno, o co se vlastně jedná, tak je vysvětleno asi jedno procento a zbytek byl hozen do koše. Za mě se jedná o dlouhou a předraženou reklamu na Mountain Dew, která nemá ponětí, co je zábava. Mrzí mě, že jsem v něčem takovém musel vidět DJ Quallse, kterého ho mám jako herce jinak rád. ()

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Z tohohle filmu mám rozporuplné pocity. Buď jde o geniální záležitost nebo o naprostou hovadinu a takový pocit mě nepřešel ani u závěrečných titulků. Jeden fakt je, že zajímavé to bylo jen ten závěr na mě působil tak nějak podivně. Každopádně DJ Qualls mě ve filmu neskutečně štval což připočítávám jako plus k jeho hereckému umění. ()

Arkanoid odpad!

všechny recenze uživatele

Neviem, ako som mohol vydržať do konca. Do odpadu patria postavy aj dej, o hereckých výkonoch nehovoriac. Atmosféra bola aspoň zo začiatku trochu zaujímavá, no čo z toho, keď sa nič nedialo v jej duchu. Horor bez šťavy. Rozuzlenie (?) ukázalo, že toto je čistokrvný odpad. ()

Med_Tw 

všechny recenze uživatele

Další celkem koukatelná záležitost je Circle of Eight s hutnou atmosférou ve kterém skoro do konce nevíte co si o něm myslet ... Film jen tak lehce nastiňuje a připravuje se na vyvrcholení... Žádná převratná záležitost se nakonec nekoná, ale v rámci žánru aspoň pro mě nadprůměr ... 75% ()

sadlokan 

všechny recenze uživatele

Návod,jak se stát úplným jelimanem asi tak za hodinu 18 minut.A to jsem to dokoukal kvůli autoru hudby,který se výjímečně,bohužel, zůčastnil hovadiny. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Snímek trochu čerpá z japonských hororových počinů, ale jinak se snaží jít svou cestou. Tu cestu si ale vybral poněkud kostrbatou. Atmosféru a tempo si poctivě drží. V ději se však dá občas ztratit. Originalita žádná a tak když se zase zorientujeme, jsou si určité věci předvídatelné. Kdyby se tvůrci vyhnuli té ponuré zmatečnosti, možná by to dopadlo daleko lépe. ()

Heroine odpad!

všechny recenze uživatele

Nedává to smysl! Nezachránila bráchu, to je jedna věc. Ale prapodivně se tam prolínají živí s mrtvými, duchové předstírají že jsou živí, kteří předstírají nehodu a maskují se za mrtvoly... Velmi zvláštní, velmi nezvládnutý film. ()

Reklama

Reklama