Reklama

Reklama

Herní pořad vysílaný televizí Public od 15. února 2009. Každý díl je vysílán jednou za 14 dní se stopáží 25 minut, je rozdělen na části Téma dílu, Rozhovor, Předehra, Novinky, Recenze, Soutěž, Video-dotaz a Reportáž. (Gerret)

Recenze (227)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ale jo, i přesto, že už mi táhne pomalu na čtyřicet, si tu a tam zahraju nějakou tu hru – hlavně tedy na PC – takže zde občas najdu nějakou tu inspiraci. Starší pořady na tohle téma mi sice přišli zajímavější, ale tak to bylo dáno dobou i věkem. Souhlasím však, že je to vcelku i zábavné, člověk se dozví docela slušnou porci zajímavých informací i novinek – prostě klasický průměr… ()

Franta 

všechny recenze uživatele

Kvalitní pořad o herním světě, kterému není na první pohled nic možné vytknout. Na ten druhý je však patrný nižší rozpočet pořadu, a tak se stává, že v dialogu dabuje muže i ženu jeden člověk(navíc ani příliš kvalitně). Také mě příliš netěší, že se tvůrci spíše soustředí na kvantitu než na kvalitu. Myslím si však, že většina fanoušků počítačového světa bude schopna tyto nedokonalosti překousnout. ()

Reklama

Jaroslaf 

všechny recenze uživatele

První dva roky velice koukatelný pořad, postupem času jde do kopru hlavně "díky" komentátorům Sterakovi a jakémusi druhému. Když narrator neví na jakém místě poklesnout hlasem, s jakým důrazem vyslovovat jednotlivá slova či nedejbože samohlásky, je to zlé. K tomu si připočtěte úděsný hudební doprovod a v současné době maximálně jednu recenzi na díl a zbyde vám akorát sympaťák Mikoláš a relativně hezká Bětka.... ()

Blue.Shark 

všechny recenze uživatele

Kvalitní nástupce Game Page. Recenze jsou na úrovni, použitý hudební doprovod lahodí mému uchu a Tukan i Bětka jsou sympatičtí a vtipní. U Game Page jsem se nezasmál nikdy, zatímco u Re-Playe se směju každý díl...a moderátoři se nemusí ztrapňovat nějakými připitomělými scénkami. Pravda je, že Tukan má o něco profesionálnější vystupování, než Bětka, ale Bětka je zase hezčí, tak se to vyrovná :)) ()

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

Borku bych klidně nechal pomoderovat mi na chvilku joystick,ale že někdy něco hrála ji neuvěřím ani za sto let.Stejně tak ten pablb.Bud' tak hodný do piči už a přestan' říkat EZIO!!!!V té hře to jméno vysloví tak milionkrát,tak to asi mluví za všechno!Aspon' ten týpek co komentuje videa je v pohodě. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (2)

  • V roce 2016 vytvořili na serveru Startovač zakladatelé pořadu crowdfundingovou kampaň určenou na vybavení nového studia. Kampaň se dočkala velkého zájmu a bylo vybráno přes 1 milion korun. tato částka představuje 587 % z původního požadavku 200 tisíc korun. (Jantar2)
  • Dříve byl pořad vysílán na TV Public. Měl však jiné moderátory, a to například Honzu Modráka, dlouholetého šéfredaktora časopisu Score. Redaktorem – dříve šéfredaktorem - stejného herního časopisu byl pak i pozdější moderátor Mikoláš Tuček, vedoucí videoherní půjčovny Frag.cz. S časopisem Score je pak spjatá i Alžběta Trojanová. Ta přispívala nejen do něj, ale i do časopisu ABC. Od 5. února 2011 se pořad vysílá na Prima Cool. (TheNine)

Reklama

Reklama