Reklama

Reklama

Herní pořad vysílaný televizí Public od 15. února 2009. Každý díl je vysílán jednou za 14 dní se stopáží 25 minut, je rozdělen na části Téma dílu, Rozhovor, Předehra, Novinky, Recenze, Soutěž, Video-dotaz a Reportáž. (Gerret)

Recenze (227)

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle by měli zakázat, pak at se nediví, že nějakému mladému zmanipulovanému tydítkovi, který neodlepí oči od poprskaného monitoru a zadek od své zapařené židle, kdy nonstop paří nějaké stupidní střílečky plné násilí a krve, rupne v kouli a jde vystřílet třeba školu. On se přeci chudák jen inspiroval a nebo byl nemocný a narušený. Aha, i o tomhle je demokracie. Ale přesně tohle elity chtějí, proto nezávazný sex, proto drogy, filmy a hry plné násilí, mobily, proto lgbt, buzerantismus, feminismus, gender pavědy aj. Mladí lidé, když chtěj adrenalin, tak poslat do práce na dvanáctku, třeba do Lidlu tam ho budou mít ažaž..! ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Nástupce Levelu Majstrov a Game Page, u něhož neveřejnoprávní produkce pochopila, že je potřeba dělat to vedle nadšení i s patřičným rozpočtem ergo profi designem - čímž nemyslím asi nejvýraznější ženskou postavu české herní scény Alžbětu Trojanovou, ale celkový formát a prezentaci pořadu. Tohle už má "západní" úroveň, a narozdíl od jiných netrpím nějakými antipatiemi ani vůči Mikoláši Tučkovi. Jiná věc samozřejmě je, jaké hry se tu prezentují, ale to je prostě zase daň za komerční povahu Re-Playe. Indie vývojáře sledují pravidelně na herních serverech, a vzestup této scény, umožněný mj. crowdfundingem, se dříve nebo později promítne všude. Za mě palec nahoru, i když neexistence konkurence nikdy nezpůsobila nic dobrého... 70% ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Těžce rádobyhumorná (no v tom si můžou podat ruce) "modernější" Game Page. Tak hlavně, že "každá holka chce hubnout, kdo nechce? Hi hi hi." (to asi kvůli tý kotelně od vysedávání před compem). ... Postupně lepší, ale teď po deseti letech je tam prosim co za mongoly? ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Program nemá konkurenci, tedy né že by byl tak dobrý, ale na těch 300 programů, které chytám, jsem jiný takový pořad neobjevil. Když jsem poprvé viděl Re-Play, tak jsem si říkal: "Proboha, co tam dělá ten starý chlápek? To měl být spíše pořad pro mladší generaci!". Už jsem si ale na Mikoláše zvykl. Má štěstí, že je vtipný :-) ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Nejsem pravidelným divákem, ale občas když to chytnu v televizi, tak se rád podívám. Pořad splňuje vše co si od něj slibuji. Super ukázky gameplay, zhodnocení všech faktorů včetně bugů a s ucházejícím komentářem. Vystřihl bych však části se záběrem na moderátory neboť je to nejslabším článekem a absolutně nezajímavou částí pořadu. Také mne nezajímají žádní hosté a youtubeři. 60% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Cool tento pořad vyzdvihl z TV Public na vrchol. Od počátku velice vtipný, chytlavý a profesionální pořad o hrách. Výborná grafika, skvělé zpracování, vtipní moderátoři, perfektní hudba a hlavně nejprofesionálněji udělaný obsah, co jen jde. Zajímavosti, novinky, preview, reporty a samozřejmě recenze, vše udělané rychle, a to se cení. Recenze bývaly 2 týdny po vydání hry, když dostanou hru dřív, už ten víkend, co hra vyšla. To je ten hlavní rozdíl oproti konkurenci. Proto je Re-play tak populární a byl právem nejsledovanější pořad o hrách v České republice. Vše se samozřejmě změnilo v lednu 2019, kdy si Tukan s Bětkou udělali vlastní pořad a ačkoliv jsem pár dílů zvládl s novým složením, touto změnou pro mne symbolicky pořad skončil. Sledoval jsem od roku 2010, viděl úplně všechny díly a bylo to krásných 9 let...100% ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Oproti konkurenčnímu "Game Page" se tento pořad více věnuje hrám a méně trapným scénkám a průpovídkám pro předškolní děti. Snad i ty recenze jsou tady o něco objektivnější a nebojí se sračku nazvat... ne úplně povedenou hrou. Nicméně ani "Re-Play" není impertinentních žvástů prosté, takže nad mírný nadprůměr s hodnocením jít prostě nemůžu ani za zlatý joystick. 61% ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Tak na mě pod stromečkem vykoukl Playstation 3 a jelikož se mi PS2 už nějaký čas válela netknutá pod tv a na kompu dělám všechno možné, jen k instalaci her (a že jich tu mám) se ne a ne donutit, ztratila jsem pojem o novinkách ve videoherním světě. Rozhodla jsem se tedy, že si dám re-play tohoto pořadu pěkně od prvního do posledního dílu a doženu díry v orientaci. Momentálně mám za sebou prvních 13 dílů a musím uznat, že jsem se ani u jediného nestačila nudit. Pětadvacet minut na jeden díl je tak akorát, veškeré reporty, recenze apod. mají perfektní stopáž a kritika je taková, jaká má být. Pochválí klady, porýpe zápory, sem tam přizve i někoho z venku, kdo z nehráčského pohledu hru posoudí (což považuji za velký klad), přihodí kopec ingame videí a sem tam pobaví i známým to scoráckým humorem. Krom Tukana se navíc objevují i další redaktoři zmiňovaného magazínu (alespoň jak score pamatuji, už cca dva roky jsem ho neměla v ruce) a sem tam se zastaví i Honza Modrák, aby nám řekl, co je nového ve světě PS3. Já si nemůžu stěžovat, přesně takhle má pořádný herní pořad vypadat, je vidět, že ho mají na svědomí opravdoví fanoušci herního světa, kteří dané tematice perfektně rozumí. Pět hvězd nedávám jen proto, že re-play přece jen, vzhledem ke svému informativnímu zaměření, není na opakované sledování, ale ty čtyři jsou setsakamentsky silné. Abych se přiznala, baví mě jeho sledování v těchto dnech víc jak samotné hraní her a sledování filmů. Game Page je mrtvev, ať žije Re-play. ()

Satan 

všechny recenze uživatele

Dynamické, správně epileptické a chvátající neustále kupředu. Spousta prostřihů, hutný hudební doprovod, kamerové fígle = přesně padnoucí formát do filozofie celého Coolu a cílící na mladé publikum. Navíc super Tukan. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Příliš hektické, nepřehledné, recenze bez pořádné úrovně a hlavně pro mě osobně s nulovou šancí mě nalákat na nějakou hru. Po skončení relace jsem si nezapamatoval ani pětinu jak se to debilně valilo pátě přes deváté. Určitá organizovanost je pro tvůrce asi tabu. A do toho dva přepůvabní moderátoři, kteří kdyby tam ani nebyly, ještě bych zvážil přihození hvězdiček. Na okrajový kanál Cool si nevzpomenu a když už ano, tak rozhodně ne v souvislosti s touhle spatlaninou bez ladu a skladu. Recenze na sportovní hry, které mě nejvíc zajímají, si přečtu na netu a nemusím čekat až se tvůrci uráčí s pozdním hodnocením když už je mám dávno koupené a případně nesplní tak úplně očekávání. Zkrátím to - zlaté "Game Page".Tohle je navíc nesympaticky provedené. Mé hodnocení: 20% ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Kvalitní pořad Primy Cool o PC hrách. Vysílá se každou sobotu kolem 2. odpoledne. Je to podávané vtipnou formou. Často si zvou hosty, navštěvují různé herní akce a pořádají soutěže. Nemůžu opomenout přitažlivou moderátorku a pařanku Alžbětu. :) ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Asi kdyby mne tak moc nesral Tuček, který svým humorem demoluje i pořad Aplikace, bylo by to i na víc. Člověk si alespoň malinko osvěží povědomí o herním trhu, co náš čeká a nemine, ale to je asi tak vše. Rychlý přehled a žádné pitvání představených titulů do morku kostí. Občas by se to ale i hodilo. Mnohokrát zmíněný Game Page, kterému toto leporelo nesahá po kotníky, už asi netřeba vytahovat. Průměr. 50% ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Fajnovej pořad o gameskách, v současnu vlastně jedinej koukatelnej v TV. Tukan je borec, spolu s Bludrem nejlepší recenzent videoher. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ale jo, i přesto, že už mi táhne pomalu na čtyřicet, si tu a tam zahraju nějakou tu hru – hlavně tedy na PC – takže zde občas najdu nějakou tu inspiraci. Starší pořady na tohle téma mi sice přišli zajímavější, ale tak to bylo dáno dobou i věkem. Souhlasím však, že je to vcelku i zábavné, člověk se dozví docela slušnou porci zajímavých informací i novinek – prostě klasický průměr… ()

SLOTH 

všechny recenze uživatele

nabízí se srovnání s gamepage. Narozdíl od něj je re-play svižnej a zábavnej. moderátoři nejsou trapní a navzájem se doplňují. ()

Reklama

Reklama