Reklama

Reklama

Recenze (4)

JFL 

všechny recenze uživatele

"A Little Help" je divácky orientované „nezávislé“ melodrama vystavěné podle kuchařky tak, aby se zalíbilo. Přichází s mnohokráte ohraným příběhem o tom, že se člověk musí postavit na vlastní nohy a pak ze všeho vyjde jako vítěz. Jediným osvěžujícím prvkem filmu je fakt, že většina postav se nachází v situacích, do kterých se nechali proti své vůli vmanipulovat a musejí se s nimi vyrovnat. Většina z nich to ale řeší lhaním, alkoholem či marihuanou a až hrdinka se tomu (ovšem opět pouze vlivem vnějších okolností) dokáže postavit čelem. Z genderového hlediska je film absurdně pozoruhodný v tom, že vlastně ukazuje, kterak stereotypně vykreslená žena získává sebevědomí tím, že se začne chovat víc jako zdejší stereotypně vykreslení muži. ()

MartinezZ odpad!

všechny recenze uživatele

Nebyl jsem sto to vůbec dokoukat a tak jsem to jednoduše v průběhu filmu stopl a smazal. ~ V rodině zemře otec na srdeční vadu, zůstává po něm jeho 12 letý syn a poněkud trhlá nedospělá manželka/matka. Všichni v rodině jí posléze tlačí do věcí, o které nestojí, výchova syna šla vniveč (stála ale za prd už za života otce, který byl věčně v luftu), drtivá většina postav se chová jako idioti... Po cca. 45 minutách filmu a 30 minutách koukání jsem to vzdal a zahodil. Zase nemusím ztrácet čas úplně se vším. O ničem. ~ PS: Řvát na mě takhle moje dítě, ignorovat, chovat se ke mě jako ke kusu hadru a házet po mě telefonem, vezme druhou o futro tak rychle, že si ani nestačí všimnout, že vzalo ještě o druhý futro. Ta "volná výchova" mě ve filmu srala taky dost. ()

lada32 

všechny recenze uživatele

U mě moc velká spokojenost.Snad dokonce v pár scénách to mělo ty nejvyšší kvality psychodrama se špetkou komedie.Ale jen malou špetkou,co by se ani za nehet nevešlo.Prokreslení postav bylo dostatečné a Jenna zde měla aspoň co hrát,na rozdíl v Mužích v pokušení.Doporučuji i přes tady mizerné hodnocení.45% ani náhodou. ()

Reklama

Reklama