Reklama

Reklama

What's in the Box?

všechny plakáty
Krátkometrážní / Sci-Fi
Nizozemsko, 2009, 9 min

Obsahy(1)

Neznámý hrdina se probouzí z bezvědomí. Nejdříve popadne hi-tech krabičku a hned se dá na útěk. Cestou vidí, že veškerá elektronika přestala fungovat. Po čase jej začíná honit komando v bílých oblecích, kterému se snaží uniknout. (Marcus.das)

Recenze (27)

JFL 

všechny recenze uživatele

I bez spojitosti s Hlaf Life úchvatně natočené. Skvělá práce s pohledem první osoby, který omezuje pohled na rám obrazovky / monitoru. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

9 min bylo strašně moc, ale takhle za pár šupů vystřihnout kousek, za který by se nestyděli , minimálně pokud se formy týče, ani ve Svatém údu, klobouk dolů ! ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Nemůžu uvěřit ceně filmu,prostě nemůžu.Obdivuju tvůrce pokud je to pravda,ovšem když mám koule udělat takovou pecku,vyberu si kurva lepší hudbu,tahle děsná to schodila u shuriken dolů ;-) ()

Sten2 

všechny recenze uživatele

Co na to říct? Co se týče krátkometrážních filmů tak mi neřikejte, že tohle neni špica. Suprová atmosféra smíchaná s nádechem Half Life a to vše zabaleno z pohledu první osoby a efekty za které by před pár lety platili studia melouchy. ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Pro fandy HL univerza asi povinnost shlédnout + hvězda navíc za to, že jde o amatéřinu za 150 euro. No a zbytek... ten si nechám, až ten klučina udělá ten celovečerák... Teprve tam uvidíme, jestli z first person pohledu nebudeme mít závratě nebo vykroucený krky... ()

okkac 

všechny recenze uživatele

Na to, že je to v podstatě amatérský film, velmi úchvatné. To vše za nějakých 150 euro a jednu pizzu. Interview s autorem v holandštině, ale s EN titulky zde. ()

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Jako upoutávka k nové first person hře na PC bych to bral, celovečerní film z tohoto pohledu si však nedokážu představit. ()

VooDoom 

všechny recenze uživatele

Skvělé grafické zpracování!!! Jen si myslím, že daná osoba by byla mrtvá hned po vyskočení z busu :D ale to je můj názor... ()

RomeroIsGod 

všechny recenze uživatele

Za 150 éček natočená fp akce, odkazující k Half-Life nebo L4D. Zpracování je za ty peníze perfektní, atmosféru to má dobrou, doufejme v celovečerák. ()

Reklama

Reklama