Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lina a Martin pašují ze Švédska levný alkohol. Při jízdě autem, narazí na zátaras a proto se vydají okružní trasou přes švédské lesy. Uprostřed lesů mají defekt a pomoc hledají na opuštěné benzínové stanici. Když se k ní blíží, slyší křik ženy volající o pomoc. Nevědí však, že jsou sledováni kamerami a stávají se tak hlavními hrdiny filmu vysílaného on-line na internetu. (darek kartac)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Pašování alkoholu je řádná fuška a naše dvojice se o tom přesvědčí doslova na vlastní kůži. Díky zátarasu na lesní cestě budou mít podstatně větší maléry k řešení. Film mě bavil, ale zároveň mi i lezl na nervy. Nemám absolutně nic proti blondýnkám, ale díky té co se zde objevuje, začínám plně chápat proč se o nich vypráví vtipy. Takovou blbku, jaká se zde vyskytuje, nenajdete snad ani s baterkou. Vrahouny mohla zabít cca 20x a vždy na ně jen čumí, když jsou v bezvědomí, a pak uteče. Policajt, který zvládá de všeho umění teleportace, byl také případ sám pro sebe a - SPOILER - , že ta babka bude taky jasnej padouch to muselo dojít každému už v tu chvíli, když tak nadšeně tahala dědulu za pejzy. Sice tu není moc vražd a nejvíce brutality na nás čeká v úvodních titulcích (poděl co?) ale rozhodně, až na blonďatost hlavní hrdinky, příjemná jednohubka z Norska. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Nórsky Wrong turn alebo Vyslobodenie, ktoré považujem za priekopníka takýchto filmov priniesol celkom príjemný príbeh, ktorý nie je zbytočne natiahnutý s priemernými hercami a zo zaužívaným americkým stereotypom, že za činy páchateľov je zodpovedná kresťanská výchova. Človek už nadobúda pocit, že toto náboženstvo vzniklo iba preto, aby mali ľudia na koho hodiť svoju neschopnosť udržať či nájsť si prácu a aby mali koho obviniť za svoju vlastnú neschopnosť niečo zo svojimi životmi urobiť. Príjemný jednoduchý horor na jedno pozretie na ktorý veľmi rýchlo zabudnete. ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Čistý priemer. Výhodou je krátka stopáž, slušná atmosféra a nejaké tie naháňačky. Nevýhodou je málo brutality, málo krvi a málo vrážd. Takže určite sa jedná o jeden zo slabších nórskych hororov (aj keď sa mi zdal o niečo podarenejší ako nudný Skjult). Nudiť som sa nenudil, ale dlho si ho pamätať nebudem. Vadila mi najmä nelogickosť filmu, koľkokrát sa to podarilo tým dvom ženským utiecť? SPOILER: Keby tá krava na konci nevystrelila, dal by som odpad. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Prvních 30 minut vypadá na strašidelnější verzi Wrong Turn, ale pak se začne vršit jedno klišé za druhým, až z toho nakonec vznikne hromada něčeho, co se těžko popisuje (hnůj to naštěstí není) aneb Texaský masakr bez motorovky, za to s kamerou na každym druhym stromě. Skandinávci opět nedokázali oslnit, přestože některé ty momenty v hlubokém temném lese stojí za to. ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem teda větší masakr. Kdyby to nebylo norské a neopíralo by se to úchvatnou atmosféru tamních hvozdů (zvláště v noci), byl by to úplný shit. Po obsahové stránce to je jedno velké klišé a navíc to je zoufale předvídatelné (pozor SPOILER – ten policajt fakt patřil k nim? No nekecej!). Taktéž logicky se to nějak nedrží kupy, a to ani v základních bodech (kde se tam třeba tak rychle vzal ten jejich chlastuchtivý kámoš? A ta druhá holka byla kdo?). S nějakým vysvětlováním si filmaři vůbec nelámou hlavu. Tak nějak je ten scénář prostě odfláknutý, jakoby ani samotný režisér nevěděl, co chce točit. Přitom ty krvavé výjevy během úvodních titulků vypadaly nadějně. Jenomže samotný film mě už moc nebavil. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama