Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stefani, majitelka malé čistírny je sama s malým synem Timme. Je spokojená a šťatná. Andrea, její  kamarádka a právnička ji neustále přesvědčuje, aby si našla nového partnera. Stefanie se seznámí s atraktivním pilotem Kaiem a zamiluje se do něj. Kai ji pozve na dovolenou do Mexika. Andrea slíbí, že pohlídá Timmiho a Stefanie s Kaiem odjíždějí do Mexika. Jednou ráno se v pronajaté vile probudí a všude je samá krev a Kai nikde. V zápětí ji zatkne mexická policie. Skončí ve vězení a má čekat na soud za vraždu Kaie. Snaží se kontaktovat Andreu, ta jí však nijak nepomáhá, následně se jí už nedovolá. Mexický soud přidělí Stefanii advokáta. Je to bývalý východní Němec Linke, který žije dvacet let v Mexiku. Linke řekne Stefanii, že její šance jsou prakticky nulové a že bude odsouzena.  Proto se rozhodne pomoci jí utéct z vězení. Při útěku je Linke zastřelen, ale Stefanii se podaří uniknout... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (5)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nestáva sa mi často, že začnem pri sledovaní filmu driemať. Avšak pri titule "Bez syna neodídem" som vkuse zíval nudou a zatvárali sa mi očné viečka. Neskutočne naťahované, nezáživné spracovanie, úbohé herecké výkony a vyšinutý scenár plný logických dier. Nemci sú veľmi slabí filmári. Aj tento krát vyprodukovali len ďaľší televízny brak. Nepodarená kombinácia všetkého možného - od väzenského snímku, cez akčnú kriminálku, dramatický thriller až po nechcenú komédiu, ale všetko úplne špatne. Nedochutený, rozvarený guláš zo psieho mäsa. * ()

artas 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ ma žiadny film nepresvedčil, že Nemci vedia točiť kvalitné thrillery. Melodráma s nepresvedčivými hereckými výkonmi, hudba bez nápadu, hm tak znova nič. ()

Reklama

Yarwen odpad!

všechny recenze uživatele

Název snímku skoro připomíná jeden slavnější podprůměrný film, ale tohle je skutečně pouhopouhá slátanina. Hloupost příběhu je přílišná, jakkoliv se tento TV film pasuje na největší trhák Kino Barrandov týdne. ()

pupidup 

všechny recenze uživatele

Tohle by nebyl úplně tak špatný film. První díl celkem ušel,v druhém díle jsem měla pocit,že je hlavní hrdinka nějak mentálně zaostala,valila na všechno oči až blbe.. nelogičnosti jedna za druhou.... Ale docela to ušlo. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama