Reklama

Reklama

Sanatorium

(divadelní záznam)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Léčba humorem. V pásmu SANATORIUM spojili své síly Karel Šíp a Josef Náhlovský. Vytvořili podívanou, ve které nabízejí několik variant setkání lékaře s pacientem. Protialkoholní léčebna, sexuologie, ORL a dokonce dojde i na chirurgický zákrok, který mění muže v ženu. V roli zdravotní sestry oběma zdatně sekunduje zpěvačka Dáša Zázvůrková. Pořad SANATORIUM zhlédlo již mnoho diváků v celé naší vlasti, záznam představení v kolínském divadle se tímto dostává i k vám. Uvidíme různá setkání lékaře s pacientem - protialkoholní léčebnu, sexuologii a dokonce proměnu muže v ženu. Představení vidělo bezpočet diváků, jeho záznam se nyní dostává i k vám. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Na poměry Karla Šípa velice slabé - scénky jsou jedna jako druhá, humor zbytečně lascivní, písně nudné. Pár dobrých momentů se najde, ale dohromady by daly maximálně čtvrthodinu. ()

hrona 

všechny recenze uživatele

Je pravda, jak se zde píše, že to Novou tak trošku smrdí, ale Šíp je profík a nenechá to klesnout až na úplné pubertálnosti kterých se zde zhostil Josef, 3 a půl hvězdice, celkem slušná zábava. ()

sator 

všechny recenze uživatele

Šíp je jeden z mála v této zemi, který ještě dělá humor,ostatní se pitvoří... Přesto sem se u těchto scének - silvestrovského ražení - moc nezasmál. ()

omega_SK 

všechny recenze uživatele

Chichi hlavne ten posledný úkon bola sranda k urehotaniu, kedy aj obaja protagonisti majú čo robiť aby sa ako-tak udržali. :D ....ale ta slečna tam s tým jej spevom mne osobne by vôbec nechýbala ()

Reklama

Reklama