Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prehistorické monstrum ohrožuje Londýn. Sherlock Holmes musí čelit velkému nebezpečí. Po boku detektiva stojí neohrožený doktor Watson. Podaří se této legendární dvojici odvrátit nebezpečí a město zachránit? (TV Nova)

Diskuze

Even.Deeper

Even.Deeper (hodnocení, recenze)

Tento film ma spoustu vybornych (v uvozovkach) scen - treba jak Watson splha dolu z utesu (to podkresleno dramatickou hudbou) nebo kdyz zjistite, ze tovarna, kde se vyrobilo 500 tun gumy, vypada jak trochu vetsi stodola. Objektivne jsou to slabe 2 hvezdicky, ale bavil jsem se kralovsky, jeden z nej filmu Asylum (asi spolu s Mega-Piranemi, Battle of Los Angeles je v tesnem zavetri).

killors

killors (hodnocení, recenze)

Tak tenhle film se mi dostal do ruky vydržel sem tak půl hodiny pak putovalo dvd s tímto filmem do koše

Squash

Squash (hodnocení, recenze)

Je sice zřejmé,že studio The Asylum netočí velkorozpočtové trháky,tudiž  většina jejich filmů oplývá nepříliš kvalitními efekty,herci i scénářem......ovšem i tak jsou mnohé právě tady velmi podhodnocené,protože zdejší uživatelé mají na toto studio silnou alergii a přesto si nelogicky pouští jeden jejich film za druhým,aby měli radost z toho jak mohli dát odpad,vyhlásit studio,odsoudit (ne)herce,vysmát se efektům a zkritizovat scénář.....já si rozhodně nemyslím,že by jejich snímky měli končit v odpadu a tím více mě o tom přesvědčil právě Sherlock Holmes,herci byli více než sympatičtí,nostalgický začátek mě také potěšil,scénář byl taky dobrý, na The Asylum až nezvykle promyšlený,a efekty byly na velice dobré úrovni,je tu znát opravdu velký skok oproti jiným snímkům studia.Kdybych to měl porovnat s komerčním snímkem Sherlock Holmes (2009),tak na mě tyto 2 filmy zapůsobily asi shodným dojmem a to i přes ten ohromný rozpočtový rozdíl.......no dávám takových 9/10.

fmash

fmash (hodnocení, recenze)

Potopil loď, protože potřeboval peníze na dinosaura, kterýho potřeboval kvůli tomu čerpadlu. Ale jo, to dává smysl.

Campbell

Campbell (hodnocení, recenze)

vimanzen: ehm, o Asylum toho vím dost, takže mě poučovat nemusíš. A jestli ti ta blbost od Ritchieho přišla logická tak.....

vimanzen

vimanzen (hodnocení, recenze)

MartinezZ a Campbell: Každý režisér svůj film bere jinak. THE ASYLUM to bere jako parodii a točí to naschvál takhle, to naopak Guy Richie to točí s logikou, kterou jestli člověk dostatečně pochopí, bude to jako komedie.

Ajfist

Ajfist (hodnocení, recenze)

Katastrofa!Naprostá ztráta času a vyhozené peníze za natáčení!Dlouho jsem hloupější film neviděl.

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Asylum mě začíná bavit. Ty jejich filmy jsou tak neskutečně pitomé ve všech ohledech, že to snad ani není možné. Pravdou ale je, že tahle pitomost mě právě svojí trapností bavila víc, než Ritchieho variace.

Z°cy

Z°cy (hodnocení, recenze)

Náhodou dobrý odvaz, já jsem se s dětma bavil. Největší problém u toho filmu byl asi rozpočet, jinak jsem čučel na ty hračky, co měl Šerlokův brácha ve sklepě. Nepochopil jsem to zmizelé rezavé čerpadlo u fontány, to jako mělo pohánět tu chobotničku ? :D

Emil69

Emil69 (hodnocení, recenze)

Zdá se mi to, nebo všechny filmy od grupy Asylum jsou takový šílený hovadiny s dinosaurama ? Oni asi koupili nějakej dinosauří engine a teď to cpou do každýho filmu...

Campbell

Campbell (hodnocení, recenze)

ehm mě se to líbilo víc než ta chujovina od Rithcieho, ale to už je věc názoru.

Reklama

Reklama