Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prehistorické monstrum ohrožuje Londýn. Sherlock Holmes musí čelit velkému nebezpečí. Po boku detektiva stojí neohrožený doktor Watson. Podaří se této legendární dvojici odvrátit nebezpečí a město zachránit? (TV Nova)

Recenze (62)

sadlokan 

všechny recenze uživatele

Dere se ni na jazyk otázka jakému cílovému publiku jsou určeny filmy společnosti ASYLUM?Protože se mi nezdá úplně silná cílovka"zhulenej magor,45 let"...Sherlock zde bojuje proti zlu,jež zde představuje bratr Holmsův-"Robocop"Holmes.Který,vedený asi ne úplně kalými úmysly vyrobí kaučukové-octopusa,draka a t-rexa,s jejichž pomocí chce ovládnout slum"South London"a zavést zde, zřejmě,experimentální diktaturu proletariátu,nebo co. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Och nie, znova firma The Asylum vypustila dalsi film do sveta a znova je to nic vynimocne, co by vas polozilo na lopatky. Tentokrat si na musku zobrali pribeh o Sherlockovi Holmesovi, ktoreho stvarnil herec v dlhsich vlasoch, mozno inklinujuci k tvrdsej hudbe:) Na zaciatku filmu stary paprda Watson rozprava pribeh o spolocnom pripade zo Sherlockom, ako riesili zahadu o jednej obrovskej chobotnici, ktora potopila malu lodku s posadkou na dno mora. Zaciatok fakt celkom v pohode a uz som si aj myslel, ze sa to bude niest v style monstier, ked este pocas filmu ukazali v uliciach Londyna maleho dinosaura, ako zabil jedneho manika. Skoda, ze to neukazali lepsie, len do zaberu kamery ukazali padajucu ruku a to bolo vsetko. Potom, uz len dinosaura brali v par nepatrnych sekundach pocas celeho filmu. Vacsinou filmu sa len kecalo a Sherlock sa vsade ukazoval pred Watsonom, aky je mudry a akoze na to neprisiel, ako on. Len sa predvadzal a na horsiu robotu posielal jeho, ako bolo lezenie dolu po utese. Watson posluchal na slovo, ako jeho verny pes:) Nakoniec ani tie prisery neboli skutocne, pretoze za nimi stal Sherolockov brat, ktory chcel silou mocou ovladnut svet. Protivny brat aj vlastnil robota v zenskom vzhlade, do ktoreho vsunul vybusninu a poslal ho do palaca, aby zabila kralovnu. Pred branami palaca nastala komicka situacia, ked ju straze v tych extremne tazkych, obrovskych a nevkusnych baraniciach vyzyvalo aby sa zastavila, ale ona nie a zobrala jednemu z nich pusku a postrielala ich vsetkych. Nechapem, preco ju nezastrelili, ked boli na nu styria a ona predsa zas tak rychla nebola, aby ich v rychlosti svetla pozabijala. Inac ta zenska - robot, bola urcite babickou Terminatora:) Celkom podareny bol ten mechanicky drak, do ktoreho nastupil protivny brat Sherlocka a zacal s nim nicit Londyn. Nakoniec dobro zvitazilo a zloducha - brata sa podarilo zneskodnit a zachranili tak mesto pred zahubou. Jednu hviezdicku davam za toho draka, ktory bol asi z toho najlepsi. Herci v ulohach Watsona a Sherlocka mi volajako nesedeli a hodili by sa tam skor nejaki ini herci. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k logu společnosti Asylum jsem už dopředu věděl do čeho jdu a tak jsem si narozdíl od některých zdejších mimoňů nemyslel, že jde o pokračování Ritchieho filmů, které mimochodem taky nebyly žádné zázraky. Tuto trashovku podkopávají především dva fakty a sice zaprvé, že se to podobně jako většina jiných filmů od Asylum bere smrtelně vážně a tak pobaví jen ta občasná a nechtěná zábavnost. No a za druhé Sherlock Holmes je tu tak sebestředný kokot že si přejete aby už v příštím záběru vylezl tyranosaur a konečně ho sežral.10% ()

altaica 

všechny recenze uživatele

PRO MUŽE:Já filmům s šerlokovskou tématikou prominu mnohé, dokonce i Pyramidu hrůzy jako je létající kolo, dětsky naivní středoškolský příběh i tančící dorty a oživlé krbové ozdoby. Prostě byl mladý a neklidný a totálně odlišný od Doyleova pojetí. Ale co je moc, to je moc. Aby loď potopila příšera, aby se po východním Londýne ve Whitechaplu místo Jacka Rozparovače procházela parodie Penguinosaura Rexe a k tomu Watson odsekával Shelockovi stylem “.. a vy zase blbec”, tak to fuckt ne.         PRO ŽENY A *CITLIVÉ* MUŽE: Dobrodružné, pro děti – místo holdu klasice, její totální znesvěcení. Madame, chcete-li si uchovat vzpomínku na geniálního detektiva, tak jak je znám po generace – okamžitě vypnout přehrávač. Navíc angažování dvou subtilních mladých gayů do hlavních rolí byl také extrémně méně šťastný nápad. ()

Slartibarkfast odpad!

všechny recenze uživatele

Už při úvodních scénách mne přepadl jistý pocit nejistoty a děsu, že zas koukám na nějaký propadáček. Bohužel, dalších 20 minut filmu mě o tom nadobro přesvědčilo. Toporné výrazy, nepromyšlené dialogy, skoky v ději.. Prakticky marně hledám klady, neboď negativ je až moc. Ta amatérština z toho koukala na každém rohu a efekty byly vesměs k smíchu. Veliká chyba a již nikdy více. Nemá cenu takhle zabít hodinu a půl života. Smysluplněji ji využijete koukáním do propasti. 5% ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama