Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(16)

Mladá žena předstírá, že je dvojče svého bratra z chlapecké kapely. Časem si získá srdce spoluhráčů i fanoušků a při tom všem pátrá po své dlouho nezvěstné matce. (Netflix)

Recenze (33)

Vavča 

všechny recenze uživatele

Kombinace 1st Coffee Prince a japonského HYD, takže gender bender k tomu harémovka. Park Shin-hye v hlavní roli výborná, stejně jako Jang Geun-seok, i zbytek obsazení je fajn, zejména Kim Yu-jin v roli mrchy, která si hraje na roli světice a je soupeřkou hlavní hrdinky. Potěší i Hong-gi Lee v roli natvrdlého bubeníka. Problém je, že ingredience seriálu jsem už viděl jinde a mnohem lépe, ani vynikající sestry Hongovy žádné zázraky ve scénáři nepředvedly. Po čase je jasné, jak vše skončí, vedlejší bishík nemá šanci, což je všem jasné, v seriálu užijete legraci, pobavíte se, ale viděl jsem už lepší. Přece jen po delším čase a repríze musím uznat, že je to pořád nadprůměrná série a zvedám ze tří hvědy na 4 (únor 2019). ()

Mortemiss 

všechny recenze uživatele

Existuje mnoho důvodů, proč se tenhle seriál nadobro zapsal do seznamu mých nejoblíbenějších. Prvním je fakt, že se jedná o krásnou romantickou a velice naivní pohádku, která vás zcela pohltí. Druhý důvod mají na svědomí herci, kteří jsou úžasní, a kteří vás svými hereckými dovednostmi dokáží vtáhnout do děje. Mohla bych pokračovat výpisem dalších pozitiv, ale to s radostí přenechám někomu jinému. Jediné, co tomuto seriálu ubírá na kráse, stejně jako u jiných kdramat, je zbytečně natažený konec.... Jinak palec nahoru, ráda se k příběhu o nevinné a lehce naivní Gu Mi Nam vracím a jsem si jistá, že v budoucnu na sebe ještě několikrát narazíme. (P.S..: Tae Kyung je naprosto boží, už chápu proč sis ho zamiloval). ()

Reklama

ainny 

všechny recenze uživatele

Ale jo, líbilo se mi to, ale něco málo do dokonalosti přece jenom chybělo. Kluci byli úžasní, i když se najde výjimka, Jeong Yong-hwa byl příšerný, tedy jeho postava, a já na místě Ko Mi-nam (no dobře Go Mi-nam), bych ho asi rychle odkázala do patřičných míst. Takhle začíná každý regulérní psychopat a žádná normální ženská by ho vedle sebe nesnesla dýl než hodinu. Možná i to je jeden z důvodů, proč se mi pozdější Heartstrings líbil mnohem víc. Tím druhým důvodem byl OST, který mě tentokrát zase až tak za srdce nechytal. Výjimkou byla snad jenom závěrečná skladba. Ale ani to nebyla pro mě nejsilnější scéna filmu. Ta přišla o něco dřív a bylo to Jeremyho "vystoupení z autobusu". ()

Remini 

všechny recenze uživatele

Prvých sedem epizód to bolo zaujímavé. Potom mi už Go Mi Namine šuchtanie nohami dlhšie nepripadalo zlaté, ani jej grimasy, ani jej plakanie. :) Asi nie som cielovou skupinou pre tento seriál, keďže mi hlavní predstavitelia príliš pripomínali deti. Dopozerala som to, ale s pretáčaním (pretože sa všetko stále opakovalo a život je príliš krátky). Dramatický zvrat ku koncu bol slabý, konflikt vyumelkovaný. Najväčší kameň úrazu bol, že som nefandila ústrednej dvojici - vedľajšie charaktery mi boli sympatickejšie. Musím sa ale priznať, že keď sa Tae Kyung po prvýkrát usmial, tak som si tú scénku pozrela hneď trikrát :) Takže za tie jeho 3-4 úsmevy tretia hviezdička :) ()

Ivuse 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl můj první korejský seriál, a rozhodně ne poslední. Hned v prvním dílu jsem si seriál zamilovala :-D - je neuvěřitelné kolik roztomilých herců Korea vlastní :-D . Park Shin a Geun Seok jsou velmi pěkný pár, spolu jim to sluší, jen ze začátku jsem s tím arogantním klukem :-) měla trochu problém.... no ale postupem času obměkčil i mé srdce :-) Yonghwa i když tady mu to ještě moc nešlo, i tak jsem na něj ráda koukala :-) A Jeremy? no ten to prostě vyhrál na plné čáře :-D ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama