Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(16)

Mladá žena předstírá, že je dvojče svého bratra z chlapecké kapely. Časem si získá srdce spoluhráčů i fanoušků a při tom všem pátrá po své dlouho nezvěstné matce. (Netflix)

Recenze (33)

Ivuse 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl můj první korejský seriál, a rozhodně ne poslední. Hned v prvním dílu jsem si seriál zamilovala :-D - je neuvěřitelné kolik roztomilých herců Korea vlastní :-D . Park Shin a Geun Seok jsou velmi pěkný pár, spolu jim to sluší, jen ze začátku jsem s tím arogantním klukem :-) měla trochu problém.... no ale postupem času obměkčil i mé srdce :-) Yonghwa i když tady mu to ještě moc nešlo, i tak jsem na něj ráda koukala :-) A Jeremy? no ten to prostě vyhrál na plné čáře :-D ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Kombinace 1st Coffee Prince a japonského HYD, takže gender bender k tomu harémovka. Park Shin-hye v hlavní roli výborná, stejně jako Jang Geun-seok, i zbytek obsazení je fajn, zejména Kim Yu-jin v roli mrchy, která si hraje na roli světice a je soupeřkou hlavní hrdinky. Potěší i Hong-gi Lee v roli natvrdlého bubeníka. Problém je, že ingredience seriálu jsem už viděl jinde a mnohem lépe, ani vynikající sestry Hongovy žádné zázraky ve scénáři nepředvedly. Po čase je jasné, jak vše skončí, vedlejší bishík nemá šanci, což je všem jasné, v seriálu užijete legraci, pobavíte se, ale viděl jsem už lepší. Přece jen po delším čase a repríze musím uznat, že je to pořád nadprůměrná série a zvedám ze tří hvědy na 4 (únor 2019). ()

Reklama

ainny 

všechny recenze uživatele

Ale jo, líbilo se mi to, ale něco málo do dokonalosti přece jenom chybělo. Kluci byli úžasní, i když se najde výjimka, Jeong Yong-hwa byl příšerný, tedy jeho postava, a já na místě Ko Mi-nam (no dobře Go Mi-nam), bych ho asi rychle odkázala do patřičných míst. Takhle začíná každý regulérní psychopat a žádná normální ženská by ho vedle sebe nesnesla dýl než hodinu. Možná i to je jeden z důvodů, proč se mi pozdější Heartstrings líbil mnohem víc. Tím druhým důvodem byl OST, který mě tentokrát zase až tak za srdce nechytal. Výjimkou byla snad jenom závěrečná skladba. Ale ani to nebyla pro mě nejsilnější scéna filmu. Ta přišla o něco dřív a bylo to Jeremyho "vystoupení z autobusu". ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

V žebříčku korejských seriálů to sice není úplně 100%, pořád je to ale oproti americkým seriálům zázrak. Herecké obsazení pro mě bylo vynikající. Na Tae Kyunga jsem si musela chvíli zvykat, ale Jeremyho jsem si zamilovala na první pohled. Mojí největší hvězdou zářící je samozřejmě Go Mi Nam. Příběh krásný, ale místy trochu jednoduchý. Uvítala bych více zápletek a nástrah pro naše milence. Měla jsem na konci pocit, že ten boj o lásku bych docela snadný. Každopádně to nějaké svoje charizma mělo. A ta nádherná hudba.. ááách. 4,5* ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Z jeptišky oprašující Davidovo pozadí od holubích výkalů slavným zpěvákem - raz - dva - tři - teď! Dorama, u kterého se nudit nebudete díky postavám a dejme tomu i díky příběhu; námět originální není, ale zpracování určitě ano :-) Co musím vyzdvyhnout je hudba - tím nemyslím tu, co hrají coby kapela (kterou si poslechnete tak jednou), ale všechnu mimo ni... :-D Ta věta nedává moc smysl, co?^^ Ale vraťme se k charakterům: Go Mi Nam/Nyu je zajímavý charakter, který se vyvine z naivní a světu neruzumící pobožné holky v slečnu, která si uvědomí sama sebe a která se nebojí mít svůj názor. Občas vás může štvát (možná přespříliš ronila slzy), ale je to srdnatá holka, kterou si oblíbíte. Její protějšek, Mr. Arrogant, se mi na začátku nelíbil, děsně mě štvala ta jeho emo patka a nechápala jsem, co na něm ty holky vidí, naopak se mi docela zamlouval klidný, čaj nabízející podržtaška, ten, co hraje na kytaru, a jehož jménu si nepamatuji. Pak si v mé oblíbenosti vyměnili role. Mr. Arrogant změnil účes a já pomalu začala propadat jeho osobnosti (ostatně jako všichni ostatní :-D) a Podržtaška mě opravdu štval svou přítomností; čeho moc, toho moc, fakt se s ním nedá soucítit a vůbec nic, člověk by si pomalu vždycky přál, aby tam místo něj bylo sluníčko Jeremy, který vždy scénu oživil a byla s ním legrace. Moje sestra se pak vždycky ptala, když nebyl dlouho na scéně: "No, kde je ten Jeremy? Proč tam ještě není? Co dělá?", takže je asi jasné, že jeho si oblíbit také není těžké. Hlavní mrcha byla dobrá, úplně jsem držela palce jejímu mozečku, aby jim vymyslela nějaký pořádný peklo, člověk si tak trochu přeje je potrápit. Proč? Masochismus? X-D Pozerat tento seriál není ztrátou času, a proto s čistým svědomím mohu prohlásit: "Podívejte se, je to zábava. Obzvláště některé hlášky Mr. Arroganta (nebo jak ho honilo prase, to byla legrace)." :-) Přeloženo. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama