Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(16)

Mladá žena předstírá, že je dvojče svého bratra z chlapecké kapely. Časem si získá srdce spoluhráčů i fanoušků a při tom všem pátrá po své dlouho nezvěstné matce. (Netflix)

Recenze (33)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Začátek prvního dílu na mě zapůsobil humorem a (negativně) amatérskou kamerou. Během dalších dílů homor (subjektivně) lehce poklesl, kamera mi dál nevadila, zato mi dojem ze "seriálu" značně začala kazit ústřední komedie, která mi silně evokovala telenovaly. No, a jsme u kamene úrazu - tohle vlastně je telenovela. Sice korejsky milá, ale stylem se telenovele podobá - děj je dost roztahaný, časem divák vytuší, kdo co s kým, a zbývá jen "jak" - tj. dívat se jak se vše vyvine a bavit se, je-li čím. Zkrátka nápad, zápletka (co si přečtete v obsahu) je dobrý základ, ale provedení mohlo být lepší. 70% ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

V žebříčku korejských seriálů to sice není úplně 100%, pořád je to ale oproti americkým seriálům zázrak. Herecké obsazení pro mě bylo vynikající. Na Tae Kyunga jsem si musela chvíli zvykat, ale Jeremyho jsem si zamilovala na první pohled. Mojí největší hvězdou zářící je samozřejmě Go Mi Nam. Příběh krásný, ale místy trochu jednoduchý. Uvítala bych více zápletek a nástrah pro naše milence. Měla jsem na konci pocit, že ten boj o lásku bych docela snadný. Každopádně to nějaké svoje charizma mělo. A ta nádherná hudba.. ááách. 4,5* ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Z jeptišky oprašující Davidovo pozadí od holubích výkalů slavným zpěvákem - raz - dva - tři - teď! Dorama, u kterého se nudit nebudete díky postavám a dejme tomu i díky příběhu; námět originální není, ale zpracování určitě ano :-) Co musím vyzdvyhnout je hudba - tím nemyslím tu, co hrají coby kapela (kterou si poslechnete tak jednou), ale všechnu mimo ni... :-D Ta věta nedává moc smysl, co?^^ Ale vraťme se k charakterům: Go Mi Nam/Nyu je zajímavý charakter, který se vyvine z naivní a světu neruzumící pobožné holky v slečnu, která si uvědomí sama sebe a která se nebojí mít svůj názor. Občas vás může štvát (možná přespříliš ronila slzy), ale je to srdnatá holka, kterou si oblíbíte. Její protějšek, Mr. Arrogant, se mi na začátku nelíbil, děsně mě štvala ta jeho emo patka a nechápala jsem, co na něm ty holky vidí, naopak se mi docela zamlouval klidný, čaj nabízející podržtaška, ten, co hraje na kytaru, a jehož jménu si nepamatuji. Pak si v mé oblíbenosti vyměnili role. Mr. Arrogant změnil účes a já pomalu začala propadat jeho osobnosti (ostatně jako všichni ostatní :-D) a Podržtaška mě opravdu štval svou přítomností; čeho moc, toho moc, fakt se s ním nedá soucítit a vůbec nic, člověk by si pomalu vždycky přál, aby tam místo něj bylo sluníčko Jeremy, který vždy scénu oživil a byla s ním legrace. Moje sestra se pak vždycky ptala, když nebyl dlouho na scéně: "No, kde je ten Jeremy? Proč tam ještě není? Co dělá?", takže je asi jasné, že jeho si oblíbit také není těžké. Hlavní mrcha byla dobrá, úplně jsem držela palce jejímu mozečku, aby jim vymyslela nějaký pořádný peklo, člověk si tak trochu přeje je potrápit. Proč? Masochismus? X-D Pozerat tento seriál není ztrátou času, a proto s čistým svědomím mohu prohlásit: "Podívejte se, je to zábava. Obzvláště některé hlášky Mr. Arroganta (nebo jak ho honilo prase, to byla legrace)." :-) Přeloženo. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Kombinace 1st Coffee Prince a japonského HYD, takže gender bender k tomu harémovka. Park Shin-hye v hlavní roli výborná, stejně jako Jang Geun-seok, i zbytek obsazení je fajn, zejména Kim Yu-jin v roli mrchy, která si hraje na roli světice a je soupeřkou hlavní hrdinky. Potěší i Hong-gi Lee v roli natvrdlého bubeníka. Problém je, že ingredience seriálu jsem už viděl jinde a mnohem lépe, ani vynikající sestry Hongovy žádné zázraky ve scénáři nepředvedly. Po čase je jasné, jak vše skončí, vedlejší bishík nemá šanci, což je všem jasné, v seriálu užijete legraci, pobavíte se, ale viděl jsem už lepší. Přece jen po delším čase a repríze musím uznat, že je to pořád nadprůměrná série a zvedám ze tří hvědy na 4 (únor 2019). ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Seriálu, na jehož konci bych nejraději zmlátil hlavního hrdinu, není prostě možné 5* dát. Ok, jinak. Nevidět před tímto patnáct jiných jihokorejských seriálů, asi bych byl nadšený. Oněch pět let, které uplynuly, je podle mě vidět. Dnešní seriály jsou méně natahovací a hlavní hrdinové když si v něčem nerozumí, vyříkají si to. Na druhé straně je You're Beautiful dobře zahrané (přestože jsem podobné typy herců už viděl - Just You, The 1st Shop of Coffee Prince). Dobře se na to dívalo. ■ Without Words od Park Shin Hye http://www.youtube.com/watch?v=7xmJDaDXKwM ■ Nejvíc se mi líbilo, když Park Shin Hye začaly vybuchovat v hlavě ohňostroje :). ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Ale jo, líbilo se mi to, ale něco málo do dokonalosti přece jenom chybělo. Kluci byli úžasní, i když se najde výjimka, Jeong Yong-hwa byl příšerný, tedy jeho postava, a já na místě Ko Mi-nam (no dobře Go Mi-nam), bych ho asi rychle odkázala do patřičných míst. Takhle začíná každý regulérní psychopat a žádná normální ženská by ho vedle sebe nesnesla dýl než hodinu. Možná i to je jeden z důvodů, proč se mi pozdější Heartstrings líbil mnohem víc. Tím druhým důvodem byl OST, který mě tentokrát zase až tak za srdce nechytal. Výjimkou byla snad jenom závěrečná skladba. Ale ani to nebyla pro mě nejsilnější scéna filmu. Ta přišla o něco dřív a bylo to Jeremyho "vystoupení z autobusu". ()

Zelilu007 

všechny recenze uživatele

Moje nejoblíbenější JK-dorama. Navíc nejlepší herci co znám všichni do toho perfektně pasují, a jejich výměna by celý seriál úplně změnila. Mé druhé chtěné setkání s Jang Geunem Sukem a mé první s Park Shin Hye. Tu jsem si tu velice oblíbila, tak jako zbývající bandu. Hudbu si zpívám každou chvíli. Nezapomenutelné scénky a ano je to tak trochu tellenovela, ale upřímně, jaký seriál mi kdy udělal tak moc úsměvů na tváři než ksichtíky od hlavních představitelů? Vím, že to není pro každého. Je tam spousta chyb, kamera ne úžasná, ale bez toho všeho by to nebylo Minami Shineyo :) Na to, že jsem to viděla jako druhý jihokorejský seriál hned po Sarang-bi to, je nezapomenutelný zážitek. Viděno už nespočetněkrát. PS: Doporučuji vidět natáčení ...však uvidíte.......:) ()

Ivuse 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl můj první korejský seriál, a rozhodně ne poslední. Hned v prvním dílu jsem si seriál zamilovala :-D - je neuvěřitelné kolik roztomilých herců Korea vlastní :-D . Park Shin a Geun Seok jsou velmi pěkný pár, spolu jim to sluší, jen ze začátku jsem s tím arogantním klukem :-) měla trochu problém.... no ale postupem času obměkčil i mé srdce :-) Yonghwa i když tady mu to ještě moc nešlo, i tak jsem na něj ráda koukala :-) A Jeremy? no ten to prostě vyhrál na plné čáře :-D ()

skretik 

všechny recenze uživatele

Také priemerné, možno trocha slabšie 3*... skresať to na 1/3-1/2 - takže zhustiť a zrýchliť - a bolo by to super. Myšlienka fajná... niektoré detaily nedotiahnuté, nie vždy úplne presvedčivé... ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

I když už mám na svém kontě nějakou tu řádku asijských filmů, tak s TV seriály jsem žádné zkušenosti neměl. Proto jsem také k tomuhle přistupoval obezřetně a nic extra jsem od toho nečekal. První díl byl pro mě seznamovací, takže těžko jsem si mohl ještě udělat nějaký obrázek, ale i když dojem nebyl na první pohled nijak výrazně dobrý, zajímalo mě, jak se to celé bude dále vyvíjet. Následující 2. a 3. díl mě přesvědčil, že by to mohla být taková přijemná oddychovka, takže jsem se rozhodl, že se tedy na to už nějak dokoukám do konce. Což jsem samozřejmě udělal velmi dobře:-) Seriál se začal velmi dobře dále rozvíjet, což jsem byl ohromě potěšen. Hlavní zlom pro mě nastal v 7.díle, který se odehrával na venkově a který obsahoval nádhernou scénu, kdy Jang Geun Suk (Hyung-nim) a Park Shin Hye („fake“ Go Mi Nam) hovoří o hvězdách, které jakoby symbolizovaly jejich vztah. Totální direkt jsem však dostal na konci tohoto dílu, kdy Park Shin Hye zazpívá magickou skladbu „Without Words“, na kterou dokonale sedí výraz „explosive feeling of love“, tahle skladba je svým textem naprosto úžasná a řekl bych, že není mnoho lepších skladeb na „dané téma“:-) Další zásah jsem dostal v následujícím dílu a jelikož by moje slova byla příliš slabá a nedostatečná popsat, jaký jsem z toho měl pocit, raději bych celou nechal popsat slovy Park Shin Hye v ten daný moment: -„Mother Superior, my star is crying in the dark…what should i do?“- Herecké obsazení je dokonalé, kterému vládne Park Shin Hye, která je skvělá, nádherná, dokonalá…, velmi si mě získala. Další věc je dokonalý soundtrack, který seriálu hodně a to hodně pomáhá. I když nejsem moc příznivcem komerční sféry, tak když „to“ člověka dokáže chytnout za srdce, potom jde vše stranou, prostě dokonalé. Není nad song o lásce. I když se seriál ke konci hodně komplikuje, že člověk nabývá dojmu, že takhle to nedopadne dobře, je nakonec zažehnáno a vyšperkováno samotným Jang Geun Sukem alias Hyung-nim, který zpívá skladbu „What Should I Do?“ s dalším magickým textem, který je mířen na Piggy-Rabbit alias Park Shin Hye. Nádherný, jemný seriál o lásce, který si mě totálně získal a který si navždy získal místo v mém srdci. A i když seriál vyplněn spoustou „vaty“ (není to vlastně vůbec vada, jelikož to je prostě seriál), obsahuje velké množství nádherně magických romantických scén. Takže….ah….čert to vem, tohle je prostě srdcová záležitost, takže pro jasných 100% a plně zasloužených pět hvězd. Směle se řadím k těm dalším beznadějným lidem, co tomuhle seriálu propadli. – "I´ll tell you every day, so listen carefully.... i love you" ()

Merkin 

všechny recenze uživatele

Podobně jako Hwarang je to celé takové sladké, hravé, prosycené barvami, chutěmi a typickými korejskými šílenůstkami. Forestovskou bomboniéru doplňuje skvělá hudba, takže What shloud I do, než hodnotit plnými. ()

Remini 

všechny recenze uživatele

Prvých sedem epizód to bolo zaujímavé. Potom mi už Go Mi Namine šuchtanie nohami dlhšie nepripadalo zlaté, ani jej grimasy, ani jej plakanie. :) Asi nie som cielovou skupinou pre tento seriál, keďže mi hlavní predstavitelia príliš pripomínali deti. Dopozerala som to, ale s pretáčaním (pretože sa všetko stále opakovalo a život je príliš krátky). Dramatický zvrat ku koncu bol slabý, konflikt vyumelkovaný. Najväčší kameň úrazu bol, že som nefandila ústrednej dvojici - vedľajšie charaktery mi boli sympatickejšie. Musím sa ale priznať, že keď sa Tae Kyung po prvýkrát usmial, tak som si tú scénku pozrela hneď trikrát :) Takže za tie jeho 3-4 úsmevy tretia hviezdička :) ()

Mortemiss 

všechny recenze uživatele

Existuje mnoho důvodů, proč se tenhle seriál nadobro zapsal do seznamu mých nejoblíbenějších. Prvním je fakt, že se jedná o krásnou romantickou a velice naivní pohádku, která vás zcela pohltí. Druhý důvod mají na svědomí herci, kteří jsou úžasní, a kteří vás svými hereckými dovednostmi dokáží vtáhnout do děje. Mohla bych pokračovat výpisem dalších pozitiv, ale to s radostí přenechám někomu jinému. Jediné, co tomuto seriálu ubírá na kráse, stejně jako u jiných kdramat, je zbytečně natažený konec.... Jinak palec nahoru, ráda se k příběhu o nevinné a lehce naivní Gu Mi Nam vracím a jsem si jistá, že v budoucnu na sebe ještě několikrát narazíme. (P.S..: Tae Kyung je naprosto boží, už chápu proč sis ho zamiloval). ()

Kimm2

všechny recenze uživatele

Já tohle vážně nemůžu ohodnotit. Nikdy nepochopím jak může být tenhle seriál tak neuvěřitelně populární. Dávala jsem tomu šanci několikrát a vždycky jsem to musela vypnout. Ději se prostě věřit nedá (neříkám, že v jiným korejských dramatech je děj uvěřitelný, ale tohle je pro mě trošku moc) a herci jsou strašně nesympatičtí. Hlavní herečka mi byla neuvěřitelně protivná svojí přehnanou snahou o roztomilost a hlavní krasavec mi vlastně vůbec krásný nepřišel. Jediné pozitivum na seriálu byl pro mě Hongki a částečně Uee, které jsem tu mrchu kupodivu dost věřila. Ani oni mě však nedonutili se na to dokoukat. Asi mi tohle prostě nesedlo. ()

Georgiana 

všechny recenze uživatele

Jeptiška, vydávající se za kluka, navíc v nejpopulárnější skupině v zemi a nezapomenutelná Tae Kyungova honička s prasetem?! Tak takovou blbinu dokážou natočit jen Korejci. Pobavíte se tak, že budete kroutit hlavou nad tím, proč americké telenovely, vycházející ze stejných příběhů, nedokáží to, co tyto korejské věci... Hlavní představitel je skvěle nesnesitelný a ve chvíli, kdy se poprvé usměje, si ho oblíbíte tak, jak si to filmaři přáli; Kdo si pouštěl tu scénku více než jednou?; Jeremy, asi nejrozkošnější člen, jehož vtípky prostě budete zbožňovat a čekat, kdy už konečně vtrhne do záběru, popřípadě do jeho "hodinového autobusu" :´(, racionální Shin Woo, který to celé pěkně vyvažuje a samozřejmě manažer Ma, jehož snové scénáře a řešení situací vás nenechají bez výbuchu smíchu. No a celé to zakončuje prezident Ahn a jeho „Jackpot!“. Hlavní hrdinka stejně nešikovná jako mnohé jiné korejské hrdinky, ale ve chvíly, kdy vám to bude vadit, poměrně rychle začne zase působit sympatičtějším dojmem... Přesto všechno je to fakt, že to není podívaná pro každého.. ()

Radek.SCH 

všechny recenze uživatele

'chjoo, na jedné straně sice neoriginální zápletka, ale "zahraná" sakramensky sympatickou herečkou, kvůli které to nevypnete, dokud to neskončí (a že těch 16 hodin je teda záhul). A ano, je to telenovela, se vším všudy, ale šestnáct dílů není zas až takové utrpení oproti nekonečným jihoamerickým slaďárnám, které si tak oblíbily naše komerční televize, navíc místní j-dorama & k-dorama fanynky si můžou oddychnout, protože nikdy se to nestane u nás masovou záležitosti a nedostane se to do televize, takže nikoho moc nezajímá, jak moc velká kravina to je a že se vlastně ony zas až tak moc neliší od svých mamin, které rády koukají na to samé, jen bez titulků, ale zato s reklamou každých deset minut a v pravidelný čas. Ze začátku to vypadalo na sympatickou záležitost, ale jakmile se tam začalo bez rozmyslu každých 5 minut bulet, utěšovat, objímat a najíždět kamerou ve zdlouhavých záběrech na vymydlené ksychtíky trpících "dospěláků", hlavní dvojci scénáristé pod nohy házely čím dál krkolomnější klacky, jen aby se prodloužilo jejich konečné "najítí se" tak to šlo do kytek (nemluvě o neschopnosti Minam a Tae Kyunga si "to" říct). Ke konci jsem si už ani nemohl vzpomenout, co se mi na začátku na tom líbilo.. Go Mi Nam? I její představitelka posledních pár dílů očividně neměla co hrát. Radši si poslechněte něco od představitele Tae Kyunga: http://www.youtube.com/watch?v=hRut31pLwz8 ()

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Pro mě to nejlepší, co vzešlo z pera sester Hongových. Tento seriál u mě odstartoval mou korejskou závislost. Doposud to nejlepší, co jsem v rámci žánru viděla. Zatím jsem to viděla pětkrát a asi ještě párkrát uvidím. Je neuvěřitelné, čeho si člověk po několikátém shlédnutí ještě může všimnout. Kdo by to byl řekl, že scéna 'vlajícího' Tae Kyunga v poli se objevila v seriálu už dříve jako reklama. Nebo když Shin Woo nosil Jeremyho na zádech po letišti... Všechny tyhle maličkosti, kterých si občas všimnu, mě zas a znovu pobaví. Určitě by dalo něco vytknout, ale popravdě nechci. ()

Sykon 

všechny recenze uživatele

Jedno z mých nejoblíbenějších korejských dramat. Jeremyho a manažera Ma si každý musí zamilovat na první pohled, jeptišku v přestrojení Mi Nama na druhý, no a Tae Kyunga na ten třetí kukuč. Trochu stranou zůstává, přesně ve svém stylu, Shin Woo - beznadějná romantička...ehm, tedy... romantik, který čeká na onen perfektní moment k vyznání své lásky a ten moment nepřichází, a nepřichází a ... nepřichází. A Shin Woo tedy čeká, čeká a ... čeká. Nicméně při druhém ( a každém následném) shlédnutí si člověk uvědomí, že jeho postava, byť trpí pod neúprosným jhem scénáristovým, přece jen není zcela beznadějná a má co nabídnout. Schválně neříkám, že ta zápletka je nereálná, děj předvídatelný a další nehezké věci, protože toto je seriál určený k čisté zábavě a přesně podle toho si ho i vychutnávám. A na závěr co se hudby týče, musím říct, že je dobře zvolená a funguje i samostatně v rámci OST (hlavně Without Words), znalce navíc potěší, když přímo v seriálu poznají Lee Hong Ki-ho, jenž hraje Jeremyho a snad jako jediný z kapely nezpívá - a přesto jeho charakteristický hlas zní v písničkách v pozadí relativně často. ()

Krysap 

všechny recenze uživatele

No tohle, teď jsem si teprve všimla, že jsem kdysi neohodnitla tenhle svůj oblíbenej seriál. Takže to hned doháním. Vzpomínám si na to, že po prvních záběrech jsem to chěla vypnout s tím, že to je nějaká brutální sr...a. Ale to by byla rozhodně chyba. Jedno z nejvtipnějších dorama vůbec. ()

Reklama

Reklama