Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vojta Kotek a Jirka Mádl dobývají na prknech zasněžené svahy i dívčí srdce v třídílné verzi ztřeštěné filmové komedie o první "pánské jízdě" šestnáctiletých. (oficiální text distributora)

Recenze (28)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Rozředit píčovinu na díly bohužel znamená jen to, že trpíme kratší časový úsek. Je tedy trochu méně Kokotka a Mada v jedné dávce, nedojde tedy k přestřelení a krevní oběh, byť s problémy, šustí dál. Langmajer ve své snad neblbější roli. Několik osmiletých sněhomilů se patrně poučilo, jak hláškovat jako frikulín před prvním pádem na držku ze splašenýho žehlicího prkna. Devítiletí již musí obracet oči v sloup. Ano, uznávám, chvíli se tam někde v dálce u jakési sauny venčily známé kozy, ovšem to tu blbárnu nespasí. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Za to, že z diváka dělá režisér debila, si tento film rozseknutý na tři dílečky s pár záběry, co mu vypadly ze střižny a prezentovaný jako seriál zaslouží odpad. Ale jsem fér a chápu, že se to nějak zaplatit muselo. Ale cesta, kterou se vydal v podobě seriálu Ať řijí rytíři, je stejně ubohá a nudná. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Tohle je snad nějaká pošahaná móda rozdělit jak takž shlédnutelnou komedii na tři části a udělat z toho seriál. Proboha, koho tohle vždycky napadne. Podobně byl zmršen Saturnin a já doufal, že už se toho nedočkám. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Viz film: A už jsou tady ty filmy, díky kterým si začínám připadat fakt už starý. A tímto přesně začíná moje averze vůči V . Kotkovi jako herci. J. Mádl mě tolik netrápí, ale tento film je natolik špatný, že je to fuk. Pokus o českou teen-komedii, kde tradičně o nic jiného než sex nejde, dopadl asi dle očekávání. Divákům do 16 let se třeab líbil, ostatním spíše asi ne. * za kočky Vondráčkovou a Seidlovou a * za kvalitní pilotní píseň. Nic víc! |||||| A že to rozdělí na tři díly a přidají dvě nové scény na tom nic nemění.... ()

FireTight odpad!

všechny recenze uživatele

Hm, český pokus o teenagerskou komedii rozsekaný do seriálu? Ultra-hustu-kruťácký, ne?! V podstatě bych sem mohl překopírovat svůj komentář k samotnému filmu, ale raději to pro svoje osobní zdraví (a pro zdraví i ostatních uživatelů) dělat nebudu. ()

Realmond 

všechny recenze uživatele

Mám velkou slabost pro film, tak samozřejmě mám velmi rád i seriál a to ještě o něco víc, jen si tak řikám že ty scény co tam byly navíc mohly být klidně i v tom filmu a nemuseli se vystřihovat. Ono když si člověk odečtě to ohlédnutí za předešlým dílem a uvodní a závěrečné titulky, tak to ve skutečnosti není tolik minut navíc, které by se do filmu hodily taky a navíc i ten děj by byl v některých místech ještě lépe pochopitelnější. I když samozřejmě chápu, že pro film byla určena nějaká stopáž, která se musela dodržet. Takhle si ještě radši pustím právě seriál než film, který není ochuzený o vystřižené scény. ()

Alojs 

všechny recenze uživatele

Mnohem soudržnější než samotný film. Zcela logicky. Mezery nejdou duté, ale vyplněné. Story je rozvinutější, s potřebným dojezdem jednotlivých fórků. Oproti samoúčelně koncipovanému (=sestříhanému) filmu svěží verze "téhož". Překvapivě nenásilné. ()

Tormentor665 odpad!

všechny recenze uživatele

Že je to naprosto nekoukatelná sračka? Ne, tak bych to nenapsal...Že jsem to právě napsal? "Malej Vojta Kotek už si zjevně nasral do kalhotek" ()

ardno5 

všechny recenze uživatele

Nechápu ty odpady... vždyť přibyly nové vystříhané scény a některé docela podstatné .... rád bych někde sehnal celý prodloužený film ;-) ()

Reklama

Reklama