Reklama

Reklama

Toaru kagaku no Railgun

(seriál)
  • Japonsko とある科学の超電磁砲 (více)
Trailer 2
Japonsko, (2009–2020), 30 h 25 min (Minutáž: 25 min)

Předloha:

Kazuma Kamachi (komiks)

Kamera:

Šingo Fukujo

Hudba:

Maiko Iuči

Hrají:

Rina Sató, Kanae Itó, Aki Tojosaki, Satomi Arai, Acuko Tanaka, Izumi Kitta, Kózó Dózaka, Mamiko Noto, Momoko Saitó, Makoto Jasumura, Acuši Abe, Minako Kotobuki (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(73)

  • Season 1 (2009) - 24 epizod

  • S (2013) - 24 epizod

  • T (2020) - 25 epizod

Mikoto má zvláštní schopnost. Dokáže ovládat elektřinu. A tou se snaží udržovat pořádek v Akademickém městě, kde většinu obyvatel tvoří studenti s magickými schopnostmi. (Netflix)

Recenze (5)

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ len prvé tri epizódy pozreté, a ja viem, že tento seriál budem nevýslovne milovať. Teraz po prvej polke sa to rozhodne bližšie nakláňa k tomu nevýslovnému milovaniu (toho seriálu samozrejme). A milujem prezývku Biribiri, som z toho na mäkko ako knedlíček s jahodovým džemíkom. ()

D.Snake 

všechny recenze uživatele

No jo... Já vím, že to není nikterak originální nebo chytré, ale prostě mě všechno co se odehrává v Academy City strašně baví. Mikoto je navíc jedna z mých nejoblíbenějších anime hrdinek všech dob, takže tu není co řešit. 8/10 ()

Five By Five 

všechny recenze uživatele

Dej sa odohráva v pokusnom študentskom meste... Prečo pokusnom? Pretože polovica obyvateľov tu má nejakú superschopnosť na úrovni 1-5... Našimi hrdinkami sú štyri dievčatá, Saten, ako sama o sebe hovorí je na úrovni nula, teda bez schopnosti má za spolubývajúcu Kazari. Mikoto je zase jedna z mála "esperov", ktorý sú na úrovni 5. Ona konkrétne ovláda elektrinu a teda aj magnetizmus, má za spolubývajúcu Kuroko, ktorá sa dokáže teleportavať a je do nej strašne zamilovaná. Kazari a Kuroko spolu pracujú v "Judgmente" ktorý dohliada na poriadok v meste a tak sa vlastne dajú všetky dokopy... No, každopádne grafika je naozaj veľmi pekná, hudma tiež, príbeh aj postavy zaujímavé a nechýba ani zábava... Ak mi tu niečo trošku vadilo, tak to bolo asi až trochu priveľké zaoberanie sa spodným prádlom na začiatku a ten hlas Kuroko - na druhej strane s ňou však bola asi najväčšia sranda... A keďže tu spomínam takúto banalitu, znamená to len, že som so seriálom naozaj spokojný a nemám mu čo vyčítať... To bola prvá polovica... V druhej vymenili opening, vymenili ending, postupne sa vytratila misia epizódy a nahradila ju iba tá celková - chcelo by to viac, ale dôležitejšie je, že tu proste JE a je UKONČENÁ! ^_^ Rovnaké sklamenie ako pri "To Aru Majutsu no Index" sa teda nekonalo - slabších 5* ... ()

Palisander 

všechny recenze uživatele

Prvé kolo - váhanie: Videné dva diely. Nepochopené o čom to má byť. Asi radšej nepozerať. Vysoké riziko zbytočnej straty času. // Druhé kolo - rozbeh: Ten nepochopiteľný úvod bol zrejme na zoznámenie sa s postavami. Časom sa objavil hlavný motív, nohavičkové šialenstvo ustúpilo a začala sa dokonca dráma. No nebyť toho, že som si medzičasom prečítal niečo o deji, tak by som sa na to vykašľal. // Tretie kolo - záver: Nakoniec neľutujem. Všetko pekne do seba zapadlo, dokonca prišla aj pointa, a to nielen vedecká, ale aj milo ľudská. Len Anti-skill jednotky by si do budúcna mali najať aj pár schopných esperov. Aby ich neustále nemuseli ťahať z kaše puberťáčky ;-). Biribiri! ()

ricmont 

všechny recenze uživatele

Railgun jsem měl vždy raději než hlavní sérii Index. První dvě série mám velice rád a vždy se k nim vracím. Hlavně propojení první série Indexu a druhé Railgunu si vždy užívám. Třetí série už tak dobrá není i když si drží vyšší kvalitu než třetí Index. Ovšem už není tak chytlavá jako první dvě. Ovšem celkově mám Railgun pořád rád a i přes slabší třetí sérii rád toto anime vždy doporučím. ()

Reklama

Reklama