Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatiaľ čo Alucard ostal uväznený na lodi Eagle, Millennium začalo útok na Londýn. Hlavným cieľom útoku je veliteľstvo Hellsing, na ktoré smeruje Zorin Blitz spolu s malou skupinkou vojakov. Zvyšok upírov devastuje Londýn, zabíjajú tisíce civilistov a snažia sa zajať Integru, ktorej sa však darí utekať. Walter sa obetoval, aby ich zdržal a dostáva sa do konfliktu s Kapitánom, čím však nechal Integru bez ochrany a všetci upíri ju teraz prenasledujú. Nakoniec sa im podarí Integru zastaviť a ona musí čeliť nepriateľskej armáde. (NeosinneR)

(více)

Recenze (25)

Madsbender 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečne je tu invázia do Londýna, no to nebude jediný problém členov Hellsingu... aspoň čo sa týka Alucarda, i keď mu kratší pobyt na lodi spraví len dobre... Škoda len, že si lady Integra nezachovala tradičný cool chladný odstup. ()

HAL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Praštěné srandičky mě tu štvaly už docela silně a Penwood, kterému se tu věnuje značná část stopáže, také není příliš zajímavá postava, na rozdíl od Alucarda který tu není skoro vůbec. Nicméně: "Topíme Londýn v krvi v rytmech svingu a snakdování papeženských pošahanců.", to jsou dosti zábavné kusy. 7/10 ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lepší než minulý díl, ale taky žádný zázrak nenastal. Bylo ale dobře, že se podíváme na útok a destrukci Londýna – při zničení Big Benu mi málem ukápla slza…Masakrování vojáků – „upíro/ghoulo/nácků“ a rytířů v čele s Alexandrem patří k tomu nejlepšímu, co nám tento díl nabídne. Ten trapný začátek ala parodie na Bruce Willise si mohli tvůrci odpustit, jinak se ale opět dočkáme slušné porce brutální podívané – krev bude stříkat – končetiny létat – tak to mám rád… ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Londýn dostává na prdel neskutečným způsobem=ulice se mění v potoky krve, vampesesášci žvýkají batolata, ohňový hákový kříž spaluje domečky a Alucard si někde dáleko na lodi blbne s Willisem :) ()

Laxik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsem tomu dal ještě šanci. Vymaštěný náckovcký zloprcek konečně zahajuje válku. Keců kvanta, vata, že by z ní stádo ovcí udělal, ale mělo to i části velmi dobré. Pár. (Bohužel mezi ty dobré části patřil i konec, takže mě láká šestý díl.) ()

Toyotomi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děj zapoměl Alucarda-sama na letadlové lodi, takže si ho divák užije jen v poněkud praštěném prologu a pak v postcredits epilogu. Nicméně, i přes to byla pětka mimořádně podařená a masakr v ulicích Londýna tomu jen nahrává. Kromě toho se na konci objeví ještě Alexander Anderson opět se svým šíleným výrazem. Prostě Klasa. ()

animaxis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tomuto dílu můžu vyčíst jenom ten začátek,ikdyž to,že po tom otrapovi začal Alucard střílet(a nakonec se i trefil) mně pobavilo.Devastace Londýna byla snad lepší,než devastace New Yorku v Avengers.Některá úmrtí mi přišla i celkem smutná a titulky nakonci velice dojemné.Čtyři hvězdičky jen pro ten trapný začátek,ale váhal jsem i mezi pěti. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vyhlazovací útok Milénia na Londýn a Integru Hellsing se obejde bez Alucarda i Victorie, místo nich své triky předvádí komorník Walter (a dorazí i neodolatelně šílený otec Anderson). Závěrečné titulky se spustí přímo uprostřed rozběhnuté líté řeže, kdežto předchozí epizody budily aspoň zdání uzavřenosti. ()

Kicune 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vtipná úvodní epizodka s Alucardem a ve snu k němu promlouvající zbraně mě velice pobavila, ovšem fakt, že tento frajerský upír v tomto díle již dále nevystupuje, nepotěšil. Esesácká upírská armáda si to rozdá s Londýnem a hlavní hrdinkou tohoto dílu je Integra Hellsing, prchající do svého sídla. Doslova pekelná jatka. ()

Benedygtus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice dejove se to posunulo, ale jinak zadny Alucard, zadna zabava.. A ty tuny krve.., ja vim, ze to k tomuto serialu tak nejak patri, ale kdyz uz potom clovek opravdu na to kouka jen jako na barvu tak je neco spatne. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absence Alucarda je jasně znát a V. Ceras tím spíše!! Ale ke konci dílu a navždy získávající mé sympatie dorazily složky Iškariotu s parádním Alexanderem Andersonem a jeho dvěma kočkami! Parádní řež na závěr a předchozí výborné zpracování demolice Londýna! Jeden z nejsilnějším dílů zatím.... ()

Utero 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Brutální, ale působivá vize Londýna, napadeného nacistickými upíry, kteří vraždí každého kdo se jím postaví do cesty....ikdyž se v epizodě téměř vůbec neobjeví Alucard, jedná se podlě mě o zatím nejlepší epizodu z OVA série. ()

frydus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aj napriek absencii Alucarda ide o excelentnú epizódu. Napätie pred bojom sa dá krájať nožom. Šialený Major a jeho udelenie rozkazov. Je potrebná príručka k boju? Jednoznačne ! Nalistujme si stranu 3 - "Londýn v explózii! Neskutočný boj upírov“ . Suchý prednes “zničte všetko, čo vám príde do cesty“ sa tu nenosí. Herr Major so svojím batalionom musí postupne vymenovať ciele, čím gradujú svoje vzrušenie z boja. Londýn v plameňoch až vyráža dych. Letzte batalion dosahuje skupinový orgazmus pri rozsievaní beznádeje v uliciach, krehké ľudské životy miznú mávnutím ruky. Potoky krvi. Londýn is history, toto je "Midian". Osamotená Integra – “Vzdať sa a prijať porážku? “ Chlapci, zmenili ste dílera? Bajonety skrz telo, ktoré sa premení v prach ... Vatikánska sekcia XIII ... “vrah“ ... “popravca“ ... “regenerátor“ ... “anjelsky prach“ ... “kňaz bajonetov“ ... “ALEXANDER ANDERSON“ ... AMEN !! Nádhera ! Momentálne najlepšia časť Hellsinga. ()

Reklama

Reklama