Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatiaľ čo Alucard ostal uväznený na lodi Eagle, Millennium začalo útok na Londýn. Hlavným cieľom útoku je veliteľstvo Hellsing, na ktoré smeruje Zorin Blitz spolu s malou skupinkou vojakov. Zvyšok upírov devastuje Londýn, zabíjajú tisíce civilistov a snažia sa zajať Integru, ktorej sa však darí utekať. Walter sa obetoval, aby ich zdržal a dostáva sa do konfliktu s Kapitánom, čím však nechal Integru bez ochrany a všetci upíri ju teraz prenasledujú. Nakoniec sa im podarí Integru zastaviť a ona musí čeliť nepriateľskej armáde. (NeosinneR)

(více)

Recenze (25)

Shaman1135 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

London has fallen. A tentokrát bez Butlera. Po poslednom OVA tie divnosti stále ostali (začiatok je úplne mimo a pritom z istého uhla pohľadu absolútne geniálny) a Nazis stále hrozne veľa kecajú, majú divné technológie a príručky. Ale vedia urobiť slušný bordel. Tvorcovia si očividne užívajú tvorivú slobodu a pri scénach z bojov v uliciach Londýna je to nádherne vidieť. Trocha priestoru dostane Integra, Walter, i oduševnené britské armádne veliteľstvo. Celkove OVA s hnusne trýznivou atmosférou, ktoré však ukazuje, že to ide i bez Alucarda. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vyhlazovací útok Milénia na Londýn a Integru Hellsing se obejde bez Alucarda i Victorie, místo nich své triky předvádí komorník Walter (a dorazí i neodolatelně šílený otec Anderson). Závěrečné titulky se spustí přímo uprostřed rozběhnuté líté řeže, kdežto předchozí epizody budily aspoň zdání uzavřenosti. ()

Reklama

Toyotomi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děj zapoměl Alucarda-sama na letadlové lodi, takže si ho divák užije jen v poněkud praštěném prologu a pak v postcredits epilogu. Nicméně, i přes to byla pětka mimořádně podařená a masakr v ulicích Londýna tomu jen nahrává. Kromě toho se na konci objeví ještě Alexander Anderson opět se svým šíleným výrazem. Prostě Klasa. ()

animaxis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tomuto dílu můžu vyčíst jenom ten začátek,ikdyž to,že po tom otrapovi začal Alucard střílet(a nakonec se i trefil) mně pobavilo.Devastace Londýna byla snad lepší,než devastace New Yorku v Avengers.Některá úmrtí mi přišla i celkem smutná a titulky nakonci velice dojemné.Čtyři hvězdičky jen pro ten trapný začátek,ale váhal jsem i mezi pěti. ()

Kicune 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vtipná úvodní epizodka s Alucardem a ve snu k němu promlouvající zbraně mě velice pobavila, ovšem fakt, že tento frajerský upír v tomto díle již dále nevystupuje, nepotěšil. Esesácká upírská armáda si to rozdá s Londýnem a hlavní hrdinkou tohoto dílu je Integra Hellsing, prchající do svého sídla. Doslova pekelná jatka. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (6)

  • Kapitán Millénia nemá meno, je spomínaný iba ako Kapitán, jednak v sériach, tak aj mange. Hans Günsche ho volajú fanúšikovia podľa jedného z Hiranových originálnych diel Desert Schutzstaffel, kde sa nachádza postava Hans, ktorý je veľmi podobný Kapitánovi. (Eerie)
  • Tento diel je jediný, v ktorom sa Seras nenachádza priamo. Možno ju však krátko zahliadnuť vďaka Majorovi. (Eerie)
  • Závěrečnými titulky snímek nekončí. Po jejich skončení následuje ještě jedna scéna. (Prochy38)

Reklama

Reklama