Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pip Bernadotte a Wild Geese čelí útoku na hlavní velitelství Hellsingu, které vede upírka Zorin Blitz, obávaná hlavně kvůli svým schopnostem tvořit iluze a halucinace. Pip a jeho lidé se zabarikádují v Integřině kanceláři a snaží se přežít útok, než je osvobodí Ceras, která se v tomto díle stane opravdovou upírkou, kterou se z ní pokoušel vyvinout Alucard. Ovšem za strašnou cenu. (Alfmen)

(více)

Recenze (21)

animaxis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl byl skvělou kombinací dvou žánrů.Totálně brutální díl a zároven i tak dojemný.Na konci se přiznávám,že mi i ta slza ukápla a titulky na konci byly dojemnější,než v pátém díle.Doufám,že Seras v dalších dílech zmasakruje co nejvíce nacistů a od tohoto dílu před ní naprosto smekám.Už se těším na další díly! ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Geniální díl! Po 6ce další, který má fakt grády. V. Ceras se tentokrát ukázala v dokonalém světle a předvedla se jak dosud ne. Parádní akční podívaná. Jen mi vážně začíná hodně chybět Alucard! Ale tento díl neměl chybu! Fakt hodně hodně dobré! Od 5ky na to konečně koukám v japonštině a není lepší hlas, než nasraná Ceras v originále! Fakt paráda! Hop na další díl! ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Svině dostala, to co si zasloužila a z pohledné dívky se konečně stala pořádná „killerka“. Je sice škoda, že Alucard je poslední dobou zcela odsunutý na vedlejší kolej, ale díky tomu dostala celý prostor právě Seras Victoria, která se své šance od tvůrců chopila a že to byla jízda. Emočně se mi to sice zas až tolik pod kůži nevrylo, ale nemůžu popřít, že jsem se u tohoto dílu velmi slušně bavil. Začíná se pořádně přitvrzovat, což není nikdy na škodu a o to víc mě to baví… ()

Redi 

všechny recenze uživatele

Docela slabota...jenom bezduchá střílečka... Victoria Seras docela zdrsněla a byl to nejkrvavější díl. Bohužel zase bez Alucarda. Tato episoda je jen o tom, jak se ze Seras stává čím dál mocnější vampírka... docela zbytečný díl. A když už jsem si říkal, že tam snad konečně zapomněli na tu otravnou vsuvku (změna na trapnou kresbu s ještě trapnějšíma scénama, které se tam absolutně nehodí ... takové anime nesnáším), tak nezapomněli... díky bohu, že to v žádném z dílů OVA nepřekročilo snad ani minutu. V příštím díle snad už dorazí Dracula (čti pozadu :) ) a celkově už se to někam pohne. Příjde mi, jako by to VI a VII stálo zbytečně na místě. ()

Toyotomi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O něco slabší než pětka, ale krvavější a z metamorfózou naší oblíbené Seras Victorie. Alucard-sama si zde neškrtl ani v prologu či epilogu, takže veškerá tíha úlohy "kladných upírů" leží na Victorii. A vskutku, když Sereas popravila Zorin rozdrcením lebky a následně ji ještě dorážela rozedřením o zeď, tak jsem si doopravdy vychutnával bolest, jakou asi Zorin cítí... Patří jí to svini! A abych nezapoměl, kladně hodnotím i majorův démonický poslov v epilogu. ^^ ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Je to jediný OVA diel, kde sa Alucard fyzicky nenachádza a ani nemá žiadnu rolu. Ak nepočítame jeho krátke spomenutie v spomienkach Seras. (Eerie)
  • Zo všetkých OVA dielov sa tu nachádza najmenej postáv. (Eerie)
  • Na oboch DVD obálkach sa nachádza náznak či priamy odkaz na Serasinu upíriu podobu. (Eerie)

Reklama

Reklama