Reklama

Reklama

Hotel Insomnia

(pořad)

Obsahy(1)

V hotelu Insomnia se setkávají pozoruhodné postavy, vystupují tu zajímavé kapely a věčně bdící recepční pro vás chystá noční menu z toho nejvýraznějšího, co jej v poslední době zaujalo. Ale v hotelových pokojích si mezitím hosté žijí svým vlastním, mysteriózním životem… Půlnoční nespavost s vámi budou překonávat hudebníci všech stylů a žánrů, navíc se během půldruhé hodiny můžete těšit na plejádu více či méně vtipných hostů, víceméně zajímavých témat – a především nebude chybět Totální hitparáda, která vám pomůže se zorientovat i v těch nejpodivnějších událostech posledních týdnů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (20)

Morien 

všechny recenze uživatele

Pokud nemáme lžičku, použijeme telefon, klavír, cokoliv, co je po ruce... --- Všechny snahy jak naštvat konzumenty i antikonzumenty jsou mi velmi sympatické, čili se v mátožných stavech neschopnosti zapnout přehrávač s nějakým filmem na tohle nejspíš podívám i víckrát než jen na testovací první díl. Hotelové prostředí ve mně vyvolává množství příjemných asociací a také se mi líbí výtvarná stránka. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

A sakra, tohle smrdí artem a alternativní scénou na sto honů. Nejzajímavější každopádně nebyly perfektní divadelní scénky, dost experimentální hudba ani VJský sety, ale moderovaná diskuze mezi člověkem z Aerofilms a majitelem Warfora (druhej díl, první skouknu dodatečně na webu). Velmi zajímavé a poučné. Noc s Andělem jsem viděl několikrát a nechtělo se mi kvůli ní zůstávat tak dlouho vzhůru, ale na další díly z Hotelu Insomnia si určitě čas udělám. Ještě jsem v televizi nenarazil na takhle tvůrčí pořad. | ► Hotel Insomnia ()

TomStall 

všechny recenze uživatele

Jeden zajímavý host, nula zábavných moderátorů, nulové množství dobré hudby a jeden či dva vtipné napady - to je ubohá bilance prvního dílu. Moje hodnocení trochu neobjektivně odráží i fakt, že tento pořad nahradil jediný kvalitní hudebně konverzační pořad v českých veřejnoprávních i komerčních televizích. Hotelu se musí nechat, že se hodně snaží.. Jen kdyby ta snaha nebyla tak okatě křečovitá. ()

s.e.p.p 

všechny recenze uživatele

Škoda docela trapných "meziscének" z prostředí hotelu, výběru živé hudby a křečovitých moderátorů, kteří podle mě dost zabíjejí jinak docela zajímavý pořad s prozatím dobře vybíranými tématy a hosty... ()

blixadovan 

všechny recenze uživatele

Tvorbu Jiřího Havelky jsem měl vždycky rád, stejně tak jeho pohotovost a schopnost improvizace. Obojí dokázal přinést i do tohoto pořadu. Domnívám se však, že je v pořadu někdy zbytečně moc hostů a nedostávají moc prostoru, tedy kvantita na úkor kvality (naposled kupříkladu vynikající WWW hráli pouze dva tracky!). Fakt je ale ten, že to, co je on schopen dostat z hosta na deset minut, páčil Pavel Anděl celý pořad, a někdy ani nevypáčil. ()

U.Tarare odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem všehovšudy jeden díl a to už po prvních minutách jsem se přemáhal, abych to nepřepnul. Dopředu jsem věděl, že tam bude Radek Bradáč (zakladatel warforum.cz) a tak jsem to kvůli tomu zlédl celý. Když už tam konečně byl, tak moderátorem položené otázky byli stupidní. Moderátor zcela nepřipraven, vůbec nevěděl o čem že se to vlastně mluví. Do toho vyrušoval další tragéd rádoby vtipným humorem. No prostě děs. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Kdyby byl Hotel Insomnia nový pořad, který od nového roku ČT zařadila na své obrazovky, docela bych to bral. Zkouší něco nového, třeba to přitáhne i nové diváky atd. Ale on to je pořad, který by měl nahradit "legendární" Noc s Andělem! A tady je právě ta chyba. Protože Noci s Andělem nesahá ani po kotníky. Když to celé začalo, měl jsem pocit, že jsem si snad zapomněl vzít nějakou drogu, abych to všechno pobíral. Jestliže se totiž řekně, že je něco absolutně ujetý, tak Hotel Insomnia je asi 2x takovej. Nadšením jsem neoplýval. Uvidím po dalším díle. ()

Stromovous87 

všechny recenze uživatele

No nevím, mně se to líbilo. Na Noc s Andělem jsem v poslední době už moc nekoukal a nikdy jsem nepatřil k nějakým ultrafanouškům tohoto pořadu. První díl Hotelu Insomnia se mi dost líbil. Dobrý výběr hostů, moderátor, prostředí atd. Dal bych tak 80%, ale vzhledem k velmi nízkému hodnocení některých uživatelů - podle mě dost nespravedlivém (například takový Eldrick dal odpad ještě před začátkem), jsem se rozhodl přidat jednu hvězdičku a dát plný počet. Snad se Hotel Insomnia dostane výše a neskončí pod 50% kam rozhodně nepatří. ()

Razer 

všechny recenze uživatele

Rozhodně lepší moderátoři než Pavel Anděl:) Mám rád tenhle zvláštní humor:) Super vsuvky typu hlas z hlavy uprostřed rozhovoru:) Doufám, že kvalita poroste a jednou změním na 5 bubáků:) ()

Trauma 

všechny recenze uživatele

Konečně něco kvůli čemu stojí za to zapnout televizi. Příjemný moderátor, zajímaví hosté a ukázky jejich tvorby, kvalitní hudba, kterou obvykle v televizi neuslyšíme, originální prostředí, správně ulítlé scénky a trochu hloupoučké, ale přesto milé vtípky jako vnitřní monolog nebo mluvící kávovar. Název hotelu tento pořad vystihuje, protože zde usnutí z nudy opravdu nehrozí. Zajímavý komentář Andre.w ()

bedn1 

všechny recenze uživatele

Dal bych 4*, ale když vidím to tristní dosavadní skóre, musím přidat, takže ****1/2. Pilotní díl nasadil laťku hodně vysoko, zejména co se týče počtu nápadů a lynchovské bizarnosti, tak se jen trochu bojím, aby se to rychle nevyčerpalo. Ale držím palce. Docela by mě ale zajímalo, jakou představu o podobném typu pořadu mají lidi, co hodnotí jako "odpad"... ()

Andre.w 

všechny recenze uživatele

Slušná hra na televizní surrealismus, antikonzuméristické zaměření, antiteze na trapnout estrádní zábavu čtčka a novy, zajímavý hosti, který byste jinak nepoznali, snaha věnovat se okrajovým tématům a charimastičtí moderátoři - to všechno mi umožnilo, abych jim dal plnej počet. Kdo je vlastně Pavel Anděl?:) ()

Blažena 

všechny recenze uživatele

Dávám pětku stejně jako nabokov, aby se ta procenta trošku zvedla. První díl si rozhodně nezaslouží označení odpad už jen proto, že autoři tohoto pořadu věnovali pravděpodobně hodně času přípravě, což se jim docela vyplatilo. Výborní hosté, muzika, moderátorský projev často velmi vtipný (zvlášť vnitnří monolog:), místy spíš průměrný, jen výjimečně trapný. Scénky z pokoje č. 6 mě zatím moc neupoutaly, ale to se může ještě změnit. Totální hitparáda je dobrý nápad a trocha černého černého humoru v podobě " Porucha není na vašem příjmači." dodala pořadu na dynamice. Myslím, že Hotel Insomnia má dobře našlápnuto! ()

Reklama

Reklama