Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Helena Vondráčková a Jiří Korn představují to nejlepší z archivu televizní zábavy v dnes již legendárním střihovém pořadu. Můžete se těšit na své oblíbené zpěváky a interprety, na vynikající komediální scénky, vtipy v podání předních českých herců i rarity televizního archivu. (Česká televize)

Recenze (23)

otík 

všechny recenze uživatele

Vzhledem ke dnešním střihovým pořadům je tento hudebně-zábavný střihový pořad jedním z těch lepších a hlavně originálnějších. Vondráčková a Korn nás malou scénkou a zpívaným textem informují o tom, kdo bude vystupovat, výběr scének a písniček se vhodně doplňují a hlavně móda a vlasový zjev ukazují, jak doba minulých let je nenávratně pryč. Někdy se divák může pobavit i touto módní skutečností a pousmát se nad tím, jak tehdy vypadali zpěváci, herci a bavičové, kteří jsou dnes už většinou v důchodu. Zatím hodnotím velmi kladně. Po skončení cyklu lze konstatovat, že to nebyl vůbec špatný střihový cyklus. Bohužel to se o novém uvedení podobně zaměřeného Šoubyznysu http://www.csfd.cz/film/341766-soubyznys/ absolutně nedá říct. Čili starý dobrý pořad "To je šoubyznys" dobré, novější pořad "Šoubyznys" hrůza. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Šou.piss.nic... . . . A nezachrání to to ani naimplantanovaní pánové V&W s Horníčkem. - - - - - (Poprvé viděno v noční euforii 12.4.2023 /jojo, tenkrát na to fakt nebyl ani čas ani chuť/ >na prochcané jebničce< , hodnocení 177., komentář zde otrávený jako devatenáctý - 12.4.2013) ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Přesně tak - to je šoubyznys. A právě proto ode mě fasuje jen jednu jedinou pomíjivou hvězdu. Vondráčková s Kornem si ji můžou rozpůlit a nosit ji na umělé fasádě. Vlastně ani nevím, za co ta červená mrcha je... Odpad si asi šetřím na dnešní večerní nabídku, podle všeho nebude zas tak velký problém ho použít (viz Temná bouře). ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

musím říct, že mám z podobně "zábavných" estrád, neřkuli jejich sestřihů či silvestrovských variant, kopřivku... ne, že bych je házel do jednoho pytle, ale něco je slabý a něco ještě horší... světlé momenty jsou náležitě přebity jejich ana(ne)logicky trapnými protějšky, tleskání a smích na povel v záři ikssetwattových reflektorů mě prostě nebralo, nebere a asi nikdy brát nebude. 40% ()

Mariin 

všechny recenze uživatele

Imbecilně střihaná koláž jinak dobrých, někdy i výborných scének a písniček. Ale to neustálé přerušování a skákání z jednoho na druhé by mělo být trestné. Jaromíre Vašto, zmršil jste, co se dá... ()

Marthos 

všechny recenze uživatele

Několikrát recyklovaná inventura husákovského humoru. Artikl tolik žádaný v dobách porevolučních i současných. ()

špaček421 

všechny recenze uživatele

Vždyť svět, to je šou, a šou to je náš svět to je ten šoubyznys... Opravdu nechápu důvod, proč se musí scénka rozdělit a mezi to vložit šest ústřižků různých písniček. K tomu strašná znělka. A navíc nesnáším Vondráčkovou. ()

argenson 

všechny recenze uživatele

Dneska jsou toho plný trafiky a z jůtůbka to teče proudem, ale v polovině 90. let to byl docela osvěžující výlet do televizních archívů. Ovšem přes své sympatie ke Kornovi a Vondráčkové, tohle bylo špatně. ()

frashmaker 

všechny recenze uživatele

Vondráčková je vyždímaná a vyšeptalá pseudohvězda československého šoubyznysu, jejíž zbytky rozcupoval povedený manžílek Martin Michal na takové malé kousíčky, že už je pro mě vpodstatě mrtvá i když se stále snaží vypadat pod 70. Je jí škoda. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Snaha o to zůstat na obrazovce za každou cenu a zvednout si popularitu a tím pádem také poptávku po sobě zavedla dvojici Vondráčková a Korn až do pořadu Šoubyznys. ()

cepice 

všechny recenze uživatele

Snad ty nejlepsi scenky, ktere kdy CT natocila. Siroke spektrum pres vsechny dekady 2.pol.20.stol.Obcas se tam sice objevi nevtipna,ba az trapna scenka,ale celkove se jedna o hodinu plnou humoru. ;) ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Pomatený mix hudby a humorných scének velice roztodivné úrovně...a ty nečekané střihy si také autoři mohli odpustit. ()

FireTight 

všechny recenze uživatele

Střihový pořad starých scének a písniček. Jen kdybych v každém díle neslyšel několikrát zpívat Vondráčkovou s Kornem ústřední melodii... ()

hermiona 

všechny recenze uživatele

Je mi docela šumák, kdo a jak mi servíruje bonbónky poctivé "předněžné" zábavy. Když v každém pořadu uslyším byť jedinou fantastickou písničku ze 60. let, uvidím jednu dobrou scénku, jaké tehdy vznikaly, a připomenu si velikost jednoho opravdového umělce, kterého můžeme vidět fakt už jen z archivu, tak to nepovažuji za zbytečný pořad. Ať si to uvádí Helena, klidně i ze záhrobí, já si nějakým způsobem vždycky přijdu na své. ()

Mykhaluu 

všechny recenze uživatele

Ale ano. Pamatuji si to. Tenkrát jsem netušil, že se nakonec vrátí i všichni ti mnohem!! Mnohem (Michale s poupaty, ty víš, o kom píšu!!!) horší! A s nimi povstanou i noví šoublizníci!! Ale holt... To je šoubyznys!! ()

Reklama

Reklama