Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Helena Vondráčková a Jiří Korn představují to nejlepší z archivu televizní zábavy v dnes již legendárním střihovém pořadu. Můžete se těšit na své oblíbené zpěváky a interprety, na vynikající komediální scénky, vtipy v podání předních českých herců i rarity televizního archivu. (Česká televize)

Recenze (23)

mikehoblog odpad!

všechny recenze uživatele

Co to má sakra být? Nudné povídačky Korna a Vondráčkové o tom, jak jse v šoubysnysu jen o peníze, časopis "piknik" velmi "nenásilně" vložený do studia a programu, trapné scénky naprosto postrádající vtip, rádoby umělecká vystoupení (Taneční skupina s nenacvičenými pohyby a přiblblou hudbou kterou si dohromady umí dát každý? Ne, díky...) a spousta dalších faktorů tomu přidělují nálepku ODPAD! Tohle je propadák jedna báseň. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Vzhledem ke dnešním střihovým pořadům je tento hudebně-zábavný střihový pořad jedním z těch lepších a hlavně originálnějších. Vondráčková a Korn nás malou scénkou a zpívaným textem informují o tom, kdo bude vystupovat, výběr scének a písniček se vhodně doplňují a hlavně móda a vlasový zjev ukazují, jak doba minulých let je nenávratně pryč. Někdy se divák může pobavit i touto módní skutečností a pousmát se nad tím, jak tehdy vypadali zpěváci, herci a bavičové, kteří jsou dnes už většinou v důchodu. Zatím hodnotím velmi kladně. Po skončení cyklu lze konstatovat, že to nebyl vůbec špatný střihový cyklus. Bohužel to se o novém uvedení podobně zaměřeného Šoubyznysu http://www.csfd.cz/film/341766-soubyznys/ absolutně nedá říct. Čili starý dobrý pořad "To je šoubyznys" dobré, novější pořad "Šoubyznys" hrůza. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Přesně tak - to je šoubyznys. A právě proto ode mě fasuje jen jednu jedinou pomíjivou hvězdu. Vondráčková s Kornem si ji můžou rozpůlit a nosit ji na umělé fasádě. Vlastně ani nevím, za co ta červená mrcha je... Odpad si asi šetřím na dnešní večerní nabídku, podle všeho nebude zas tak velký problém ho použít (viz Temná bouře). ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

musím říct, že mám z podobně "zábavných" estrád, neřkuli jejich sestřihů či silvestrovských variant, kopřivku... ne, že bych je házel do jednoho pytle, ale něco je slabý a něco ještě horší... světlé momenty jsou náležitě přebity jejich ana(ne)logicky trapnými protějšky, tleskání a smích na povel v záři ikssetwattových reflektorů mě prostě nebralo, nebere a asi nikdy brát nebude. 40% ()

hermiona 

všechny recenze uživatele

Je mi docela šumák, kdo a jak mi servíruje bonbónky poctivé "předněžné" zábavy. Když v každém pořadu uslyším byť jedinou fantastickou písničku ze 60. let, uvidím jednu dobrou scénku, jaké tehdy vznikaly, a připomenu si velikost jednoho opravdového umělce, kterého můžeme vidět fakt už jen z archivu, tak to nepovažuji za zbytečný pořad. Ať si to uvádí Helena, klidně i ze záhrobí, já si nějakým způsobem vždycky přijdu na své. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama