Reklama

Reklama

Konspirační teorie s Jesse Venturou

(seriál)
  • Česko Konspirační teorie (více)

Obsahy(1)

Bývalý americký guvernér Jesse Ventura a jeho tým vyšetřují a prověřují nejděsivější a nejtajemnější konspirační teorie, které se kdy rozšířily. Studují důkazy, konzultují s experty a vyslýchají svědky, aby se dozvěděli co nejvíce o fenoménech, jako je zavraždění J. F. Kennedyho, Oblast 51, globální oteplování a možný komplot, jak se zmocnit veškeré pitné vody v USA. Jesse Ventura tvrdí, že je jeho životním cílem dokázat, že je v těchto teoriích mnohem více pravdy, než si myslíme. (TV Prima)

(více)

Recenze (53)

ivishka 

všechny recenze uživatele

V podstatě jsme jen "ovce v davu" a některým lidem se absolutně nehodí aby kdokoliv jiný než lidé na vyšších postech věděli něco víc než jen oficiální verzi vyřčenou státem prostřednictvím médií. Nedá se věřit NIČEMU ani nově ani primě ani české televizi. Žijeme v době kdy hlavní roli v životě lidí zastoupila komerce a občas i nějaká ta konspirace. Konspirační teorie jako takové je třeba brát s velkou rezervou, ale zase zastávám názor, že čím větší máte spektrum znalostí i o těch "pravděpodobných" scénářích tzv. konspiracích, tak tím konkrétnější si můžete udělat vlastní obrázek. Na některých konspiracích skutečně bude zrnko nějaké pravdy, ale není špatné dát občas šanci i dohadům. Kdyby lidé nemysleli nad tím co se asi stalo nebo stane pak by nemuseli ani studovat a ani mluvit a mohli bychom se vrátit mezi opice. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem tomu nedával moc šancí ale některé konspirační teorie jsou vážně zajímavé a k zamyšlení. On ten magor něco ví. Možná je ve většině teorií totálně mimo a jenom je to blázen, ale když předkládá všechny ty důkazy, tak mi prostě přijde, že má pravdu. Tenhle seriál mě zaujal a jsem rád, že ho cool začala vysílat. ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Nesmírně tupá, jak jinak než americká, když zde se ta živná půda v ideálním prostředí přímo nabízí, sračka monstrózních rozměrů, která mě však nesmírně baví, když totiž jen znovu dokazuje, jak obrovskou moc mají média, když i naprosto okrajový fenomén konspirace dokáží prodat jako mainstreamovou záležitost, navíc prostřednictvím loutkoherce Jesseho Ventury, většinovému divákovi, a tak se ovečky ukájí pocitem zdánlivé moci získaných informací.. Jojo, ony totiž právě informace mají největší cenu, přátelé !! ;) A já se velkolepě bavím jako nikdy.. ()

Nach odpad!

všechny recenze uživatele

Série, která mi velice připomíná (v moderním kabátě) komunistické propagandistické filmy z počátku 50. let. Kupříkladu proces s čihošťským farářem Toufarem. V něm také ukazovali zlo, které nás chce zničit (církev) pocházející od západu. Stejnou metodiku, ale v jiném kabátě je něco podobného i tento pořad. Zlo je zde málokdy jmenováno, a pokud ano, jde vždy o nadnárodní korporace, nebo významné oligarchy. Prostě pořad, kterému nevěřím ani nos mezi očima. Deset procent za dabing. Viděny pouze dva díly, na více jsem neměl žaludek. 10% ()

whack odpad!

všechny recenze uživatele

Influencer platený nadnárodnými korporáciami.. Všetci títo konšpirátori sa tvária ako spasitelia a hľadači pravdy, a pritom sú to (veľakrát nevedomky) šíritelia tých najšpinavších, účelových demagógií.. Popierači antropogénnej klimatickej zmeny sú priamo či nepriamo financovaní lobingom fosílnych firiem, ktoré ovládajú trh.. Sú o tom už aj dokumenty, napr Kampaň proti klimatu a Hrabiví prolhaní bastardi ... ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama