Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V cyklu venkovských komedií se budeme setkávat se sousedy z typické české vsi, ve které nikdy nevládne klid a každou chvíli nastane hotové pozdvižení. Pak se stává nejdůležitějším místem titulní hostinec U koťátek, v němž nad pospolitostí osobitých vesnických postaviček bdí dobrosrdečná šenkýřka (Božena Böhmová) se dvěma dcerami na vdávání. (Česká televize)

(více)

Recenze (10)

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Bála jsem se, že humor bude založen na balíkovství vesničanů, Stehlík se naštěstí k ničemu tak primitivnímu nesnížil. Napsal 6 anekdot, které se odehrávají v prostředí jedné vesnice a vše se točí kolem místního hostince. Tam se prostřídá panoptikum složené z modernistického otce, který chce oženit svého syna, svéhlavého chovatele obecního kozla, naštvaných místních ženských i místního floutka s panovačnou matkou. ()

Reklama

Flego 

všechny recenze uživatele

6-dielny seriál Hostinec „U koťátek“ potvrdzoval divácky záujem o tématiku dedinských, ale predovšetkým veselých rodinných komédií. Tento síce nedosahuje väčších kvalít, určite si našiel svojho diváka. ()

Gig 

všechny recenze uživatele

Jsou to takoví Chalupáři komorního formátu. Hudba lidová, příběhy Nerudovské či Poláčkovské - tedy postavičky různorodých charakterů - takové panoptikum. Tj. Oproti Chalupářům se v každém díle venují jiné postavě. Chalupáře to evokuje právě takový Větrovec. Jinak výborní herci a i té staré generace. A už vím odkud pochází replika - ta naše vesnička středisková - ne, Svěrák nemá prim - on se dal inspirovat tímto seriálem. Pusťte si druhý díl. 😀 ()

Marthos 

všechny recenze uživatele

Bezzubé (únikové) historky z české socialistické vesnice tvůrci rozšklebili, co nejvíc to šlo – až do primitivní grotesky, v níž je směšná přízemnost figur doslova hnacím motorem všeho dění. Defiluje tu panoptikum přiboudlých typů, náfuků a jelimanů, až by se jeden lekl. Tohle zašlé antikvární dílko bohužel nezachrání ani plejáda účinkujících herců, kteří se všelijak pitvoří, přehrávají, blázní... Evžene, Evžene... ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Koťátkami byla míněna trojice dam ztvárněná Boženou Bohmováou, Janou Drbohlavovou a Miriam Hynkovou. (M.B)

Reklama

Reklama