Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V cyklu venkovských komedií se budeme setkávat se sousedy z typické české vsi, ve které nikdy nevládne klid a každou chvíli nastane hotové pozdvižení. Pak se stává nejdůležitějším místem titulní hostinec U koťátek, v němž nad pospolitostí osobitých vesnických postaviček bdí dobrosrdečná šenkýřka (Božena Böhmová) se dvěma dcerami na vdávání. (Česká televize)

(více)

Recenze (10)

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Bála jsem se, že humor bude založen na balíkovství vesničanů, Stehlík se naštěstí k ničemu tak primitivnímu nesnížil. Napsal 6 anekdot, které se odehrávají v prostředí jedné vesnice a vše se točí kolem místního hostince. Tam se prostřídá panoptikum složené z modernistického otce, který chce oženit svého syna, svéhlavého chovatele obecního kozla, naštvaných místních ženských i místního floutka s panovačnou matkou. ()

Marthos 

všechny recenze uživatele

Bezzubé (únikové) historky z české socialistické vesnice tvůrci rozšklebili, co nejvíc to šlo – až do primitivní grotesky, v níž je směšná přízemnost figur doslova hnacím motorem všeho dění. Defiluje tu panoptikum přiboudlých typů, náfuků a jelimanů, až by se jeden lekl. Tohle zašlé antikvární dílko bohužel nezachrání ani plejáda účinkujících herců, kteří se všelijak pitvoří, přehrávají, blázní... Evžene, Evžene... ()

Flego 

všechny recenze uživatele

6-dielny seriál Hostinec „U koťátek“ potvrdzoval divácky záujem o tématiku dedinských, ale predovšetkým veselých rodinných komédií. Tento síce nedosahuje väčších kvalít, určite si našiel svojho diváka. ()

sator 

všechny recenze uživatele

Komedie z vesnice některé díky o třídu níž jak Chalupáři...V 6 dílu si snad něčeho šňuply:) Je smutné kolik skvělých herců je na pravdě boží....a nevím o tom že by je někdo nahradil... ()

insurgentes 

všechny recenze uživatele

"Václave, kamaráde, zradil jsem tě. Muselo to bejt - ženský nás přemluvily." Jakými to transcendentálními pravdami se tu dobírají merita... Předchůdce chalupářů, který zapadl ne docela právem. Například hloubkou probíraných témat jsou vedle toho Chalupáři slabý čajíček. ()

tranquill 

všechny recenze uživatele

"Já mám na všechno ty nejmodernější názory!" Seriál začne výborně s excelentním Peškem. Postupně ale jeho úroveň klesá. ()

Gig 

všechny recenze uživatele

Jsou to takoví Chalupáři komorního formátu. Hudba lidová, příběhy Nerudovské či Poláčkovské - tedy postavičky různorodých charakterů - takové panoptikum. Tj. Oproti Chalupářům se v každém díle venují jiné postavě. Chalupáře to evokuje právě takový Větrovec. Jinak výborní herci a i té staré generace. A už vím odkud pochází replika - ta naše vesnička středisková - ne, Svěrák nemá prim - on se dal inspirovat tímto seriálem. Pusťte si druhý díl. 😀 ()

honzic 

všechny recenze uživatele

Seriál s významnými herci a dialogy, který potěší hudbou q venkovským prostředím, humor je však již slabší. Hodnocení: 55 % ()

Pajina68 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle seriál vůbec neznám, nikdy v minulých letech jsem ho ještě v televizi neviděla. Docela mile mne překvapil, epizody byly některé slabší, některé úsměvné. Konečný dojem ze seriálu mám ale dobrý, celkem příjemné vesnické koukání, taková oddychovka. ()

Reklama

Reklama