Reklama

Reklama

Epizody(4)

Obsahy(1)

Čtyřdílný seriál zachycující příběhy nerozlučné chlapecké čtveřice Boříka, Mirka, Čendy a Aleše, jejich odvěkého soka Bohouška. Věčný boj se školním prostředím vychází ze čtyř příběhů Vojtěcha Steklače, které vycházely v časopisech Ohníček a později Pionýr (vyšly také knižně). Příběhy Detektivové, Haraburďárna, Rajčata a Tygr zavádějí hrdiny kromě rodných Holešovic i do cirkusového prostředí.
Na rozdíl od předlohy je tu více vyzdvižena role Čendy a samotný Bořík je téměř neviditelný. Na seriálu je zajímavé i to, že se tu sešli děd a vnuk Filipovští. (Robbi)

(více)

Diskuze

Horal.P

Horal.P (hodnocení, recenze)

Čt jej nikdy nereprízovala, já si jej pamatuju jen z první poloviny 70- tých let. Bohužel stejně jako jiné seriály - např. Automobil a templáři nebo Duhový luk. Prostě je po ptákách - dramaturgie České televize tohle nikdy nepustí ven, bohužel...a to jede o dětský apolitický seriál

Artigas

Artigas (hodnocení, recenze)

Viděl jsem tento seriál jako kluk v bedně, od té doby jej NIKDO nevysílal, na dotaz nereagují žádné televize. A není nikde k nalezení, bohužel.. škoda, na Bohouška bych rád podíval.

Braddy

Braddy (hodnocení, recenze)

Předpokládám, že všichni co seriál hodnotili ho viděli kdysi v televizi. Tuší někdo zda ho TV někdy reprízovala? Je zvláštní, že nikde z něj není k nalezení ani jedna jediná fotka nebo ukázka. 

Reklama

Reklama