Reklama

Reklama

Psychologický thriller natočený podle románu amerického spisovatele Douglase Kennedyho.
Paul Exben je, podle měřítek současné společnosti, velmi úspěšný. Kariéra právníka, jeho společnice by mu ráda předala celou firmu, atraktivní žena, rodina z něj však šťastného člověka nedělají. Paul touží stát se dobrým fotografem, ale jeho práce, pokud něco udělá, jsou průměrné. Teprve osudová nehoda mu obrátí život naruby. Je ochoten vše opustit, poddat se své touze věnovat se fotografování. (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

Desiree 

všechny recenze uživatele

Po filmove strance se mi to zda super! Strih, rezie, hudba super, pribeh je zvlastni, ostatne jako u vetsiny francouzkych filmu tohoto zanru. Romain Duris hraje dobre a taky se na nej dobre kouka a neni to ani velka nuda, ale jak se mi prave libi na francouzkem filmu, ze vypravi verohodne nekdy az strasne obycejne veci, tentokrat mi prislo, ze je to divne vypraveni neverohodneho pribehu. Stezi to bude salek kavy pro nasince... ()

prezdivaka 

všechny recenze uživatele

To, co může působit věrohodně na papíře, neplatí tak snadno pro film. Proto jsou lepší a horší režiséři. Předloha je nejspíš velmi zajímavá, ale obrazově je to spíš křeč. Zabývám se fotografií přes polovinu života a scény focení jsou hodně špatně natočené. Konec už je úplně nesmyslný. Fotograf ze svého místa podobné snímky nemohl nafotit a za daných světelných podmínek teleobjektivem na film z ruky u lidí, kteří se perou, už vůbec nemohl pořídit. Je to klasické filmové klišé, mnohokrát použité hlavně u kriminálek. Možná by to někdo jiný natočil zajímavě, ale tohle prostě nefungovalo. ()

Reklama

spotczek 

všechny recenze uživatele

Na příběhu je znát, že předlohou mu byla kniha. Moderní kniha. Hrdina směřuje z jednoho bodu do druhého (a třetího ad.), ale v podstatě nikam. Působí to nejen depresivně, bezvýchodně, ale hlavně se s tím nelze ztotožnit. Přitom problém, že v životě děláme něco jiného, než jsme původně chtěli, je vlastně pro každého nesmírně aktuální. V knize lze nejspíš najít jisté detailní popisy či úvahy nebo něco podobně důležitého, proč příběh vyprávět, ale do filmu se toho moc nedostalo. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Kdo si myslíš, že jsi ?? Nejsi nikdo !!" - "To mi říkáš ty ?? Bojíš se žít svůj život, už ani nepícháš svou vlastní manželku !!" ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Typická francouzská rodinná lidovka.Pár co je v krizi,setkání mnoha přátel v jednom bytě vřískající děcka,,partnerská krize, která graduje rozchodem.To zhruba do poloviny.Po nešťastné události začíná drama.Dosti chaos. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama