Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavním motivem pořadu je (samozřejmě, kromě sledovanosti a obliby u diváků) pomoc, resp.důvod k velké radosti někomu, kdo to potřebuje – poskytnutá v divácky atraktivním provedení. Přičemž cílem není citové vydírání diváků, ždímání emocí - „pouze“ splnění snů. Diváci budou svědky neobyčejných příběhů v kombinaci někdy s „obyčejnými“ sny, které budou příslibem divácké atraktivnosti. Ať už to bude sen o prvním zájezdu k moři, koncertu vysněné kapely, hezčím bydlení, setkání s idolem, zmírnění bolesti fyzické či duševní, požádání o ruku.... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (15)

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Svatá onanie, to je hnus!!! . . . Další várka životních sraček, hraných emocí, krokodýlých slz a jepičího štěstí, pořad prvoplánově zneužívající cizí neštěstí či jen životní smůlu, nejnižší lidské pudy i prachsprostou blbost diváckého stáda... Hnus jak vidno vždy úspěšný u duševních onanistů napříč diváckým spektrem... Fak >"...úžasné..."< , ještě to ty debile vymandluj ze své tlamy desetkrát! . . . A nehodnotím tady samozřejmě ty smutné lidské příběhy všelijakých zoufalců, hodnotím tuhle matérii z principu jako takovou a darebáky, co na nich dokážou takto bezskrupulozně pokrytecky parazitovat... A nejodpornější na celém tomhle nechutném >šoubyznysu< je zneužívání dětí! Tak to teda nasrat! - - - P.S. Ani se neptám, zda bude někdo z me/r/diálních prasat točit i další osudy zde takto zneužitých nešťastníků? - - - - - (Nahlédnuto párkrát stručně nahodile na >tv bastardoff< , hodnocení 16., komentář zde jako třetí - 11.11.11) ()

iamek

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdu za kluky co navštívili Manchester. Jinak narozdíl od jiných dementních pořadů, tohle pár lidem pomůže, ale jakým stylem, to je věc druhá. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Podle mě další slátanina citů a těch různých dojmů, které mají zapůsobit na diváka. Přijde mi to moc strojené než přirozené a když tedy chtějí aby tomu člověk opravdu uvěřil tak ať si najdou herce. Takže 1* zase za kopii toho co někdo někde vymyslel .Čeští producenti a filmaři nemají své vlastní nápady... ()

Koryntos odpad!

všechny recenze uživatele

Hehe, přemíra emocí, mě opravdu jako ledovou královnu nechává klidnou a mé ledové srdce neobměkčí. Další doják na páteční večer.Empatické cítění ve svém případě projevuji opravdu jinak.Další příklad českého vkusu a umění empatie. Češi jsou každopádně hodně empatičtí jedinci hlavně v tom případě, když sedí před televizí a ,, plnohodnotně“ soucítí s týranými zvířatky, rozčilují se nad případy týraných žen, pláčí pro týrané děti a zoufají si, jak je to možné, že se v našem státě mohlo něco tak hrozného stát. STŘIH…… Televizní noviny: Reportáž o týrané ženě a dětech z panelákového komplexu na velkém sídlišti. Stejná paní, která zamačkává slzu zhnusení a dojetí nad dnešním světem ochotně vysvětluje na kameru, že ta rodina byla sice nějaká divná a šel od nich křik, ale že ona se přece nebude montovat do cizích záležitostí, takže ve výsledku nic neviděla a neslyšela, stejně jako ostatní rodiny z velkého domu. Po týdnu stopy nechutné aféry z jejich domu, odvál čas do zapomnění a milá paní usedá pro svoji další dávku empatie před televizní obrazovku. Nebylo by snad lepší a efektivnější podobným situacím pomáhat předcházet, než léčit něčí bolavou dušičku za pomoci revanže v podobě splněného přání u kterého vůbec nejde o toho obdarovaného ,,šťastlivce, ale v první řadě o větší sledovanost s maximálním efektem, už z tak pokřiveného životního osudu, před kamerou vydojit co nejvíce emocí. ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Mám raději americké pořady s podobnou tématikou. Tam jim to totiž nějak všechno více věřím. ()

Chajimwitz odpad!

všechny recenze uživatele

Další nechutná prasárna,hrající si na šlechetnost,která si bere příklad z podobných srágor vyrobených v USA,jenom tam chybí to jejich věčné o maj god.I tak je to jeden z nejhnusnějších tlaků na city,co jsem měl kdy možnost vidět,i tak se dají vydělávat těžký chechtáky. ()

Tremono odpad!

všechny recenze uživatele

...cílem není citové vydírání diváků, ždímání emocí - „pouze“ splnění snů... které budou příslibem divácké atraktivnosti... ofiko text distributora (bravo) ()

Standey odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je těžký propadák. Velmi slabý odvar Modrého z nebe. Vilo je Vilo a Mendel je totální omyl. Přehrává a nechutně se snaží zahrát emoce, což mu prostě nejde. Změna moderátora by to snad vylepšila. ()

Cearomana 

všechny recenze uživatele

Většinou v jednom dílu je jeden moc hezký a dojemný příběh a jeden trochu slabší, takže co se týče na zajímavosti obsahu je to tak půl na půl. Je to nejenom o plnění snů (a předvádění, kolik má televize peněz), ale i o mnohdy krutých osudech lidí. Pěkně sestříhané scény, podbarvené hudbou. Samozřejmě souhlasím, že je to docela hnusný způsob, jak zasáhnout do soukromí druhých lidí, hlavně těch, kteří nejsou způsobilí k tomu, aby chápali, co se kolem nich děje. ()

max21 

všechny recenze uživatele

Já souhlasím z frings . . Pořad má stavu i moderátor je fajn je to jeden z mála pořadů co mám smysl koukat jen tak dál ................ ()

Reklama

Reklama