Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Filmový příběh o populárním superhrdinovi ze stáje DC Comics odhaluje původ Arthura Curryho (Jason Momoa), napůl člověka, napůl obyvatele bájné Atlantidy, kterého jeho životní cesta přiměje čelit pravdě nejen o tom, kým ve skutečnosti je, ale zároveň prověří, zdali je hoden stát se tím, pro co byl zrozen… králem. (Vertical Entertainment)

Diskuze

Proste..Jana

Proste..Jana (hodnocení, recenze)

Jasně, otravuju, ale nedá mi to. Koukám se zase na Aquamana a holografická projekce krále Atlana říká, že moc trojzubce v rukou toho pravého dokáže spojit všechna jejich království, nahoře i dole, ale ve filmu nikdy předtím nebylo řečeno, že by k jejich královstvím náleželo i něco "nahoře". 

 

A ještě něco. Když princezna potřebovala vodu na aktivaci zařízení, to ji nemohla vzít sama ze sebe? Nebo šlo prostě o to "čáry máry", aby vytáhla kapku vody z Aquamana? 

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Proste..Jana

Atlantis, Xebel, the Kingdom of the Trench, the Kingdom of the Brine, the Kingdom of the Fishermen, the Kingdom of the Deserters, and the Kingdom of the Valor.

na příspěvěk reagoval Proste..Jana

Proste..Jana

Proste..Jana (hodnocení, recenze)

Hele, vy fandové komiksů - jak se vlastně jmenoval sedmý národ pod mořem? 

Atlantis, Xevel, Poušťané, Solnia, Rybáři, Hlubina a jak se nazýval ten Ztracený národ? 

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

Proste..Jana

Ve filmu to opravdu není ani naznačený, ale asi by měl být strážce majáku jako jeho otec. Ale je fakt, že on bude v tomhle ohledu asi skromnej. Jídlo si nachytá a chlast si vezme když vytáhne z moře nějakýho rybáře. 😀

Proste..Jana

Proste..Jana (hodnocení, recenze)

Nedávno jsem si Aquamana zase pustila a tak nějak mě zaráží jedna věc...

Hodně superhrdinů má i "civilní" práci, třeba Spiderman je novinář, Superman taky, Batman je milionář, ten pracovat nemusí, ale minimálně je v nějaké radě nebo tak něco. Stejně tak další.

Ale v Aquamanovi není ani zmínka o tom, čím se v běžném životě živí on... Co teda dělá, aby měl z čeho žít? 

na příspěvěk reagoval Ištván87

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

NE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

Ve scéně, kde Atlannta (Nicole Kidman) leží na gauči, tak na stolu leží kniha „Stín nad Innsmouthem“, od spisovatele Howard Phillips Lovecraft. (Yoshitsune)

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Vsiml si nekdo te knizky na ktere lezelo ono snehove tezitko? ;-) 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

škoda že zrušili ten film o Dagonovi, Wan překvapivě umí zpracovat tohle téma na jedničku, měl by vysrat na duchařiny a udělat pořádný Lovecraftovský horor

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Proste..Jana

Proste..Jana (hodnocení, recenze)

Nazdárek,

možná se to tady už semlelo, ale i tak. 

Nejsem sice odborník na ponorky, ale nějaký ten film s jejich účastí jsem už viděla, takže mi tak nějak nedává smysl jedna věc. Když je ponorka pod vodou, má naplněné balastní komory (nebo jak se tomu říká), Aquaman svou nadlidskou silou ji dejme tomu mohl vyzvednout na hladinu, ale neměla by se ponorka vzápětí zase začít ponořovat a ne trčet na hladině? 

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

Ešte posledná vec. Keď to porovnám s Thorom (síce Marvel, ale aj ten má blbosť - Captain Marvel), tak Thor mal veľkoleposť už od začiatku, prisľúbený návrat márnotratného syna, jeho prerod. Síce klišé, ale aspoň ukázal ľudskú stránku a - Thora, slabého ako muchu. Boli tam komické situácie. Zároveň svet Thora ma fascinuje ďaleko viac ako aquaman. Pri aquamanovi? A Povinná ekoagitka?

Uživatel breeder smazal svůj příspěvek.

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

Už prvá 1/2 hodina odhalila, že tento film ma sklame. Je farebný, je omaľovaný, možno aj blockbuster, ale bez prvotného upútania. Vadilo mi, ako rýchle sme odbili začiatok. Možno už starnem. Ale bolo mi totál jedno čo sa stane s aquamanovým otcom, dokonca aj čo sa stane s ním.

Nepriestrelný, takpovediac nezraniteľný (áno, až na atlandský kov), zrejme by prežil aj jadrový výbuch. A to je ťažké narušenie vyváženosti vesmíru. Mám taký pocit, že hentoho aquamana by neporazili ani superman s wonderwoman dokopy. Tak, o.k., hovoríte si, je trochu odolnejší, ale on holými rukami dokonca nadvihne celú ponorku na hladinu a to ešte pekelne rýchlo.

Týmto filmom chýba normálny solídny dramatický background, ktorý by diváka aspoň trochu uviedol do filmu a pripravil na emócie. O vykreslení charakterov škoda reči, ploché ako papier. Jasné, pre toto sa ten film netočil.... ale aj tak.

Kodousek

Kodousek (hodnocení, recenze)

Ratemus

Židovského herce? Tak Shia LaBeuf, ale ten už vlastně konvertoval. Tak ten týpek, co hrál Wolovitze v BBT, ale ten je málo namakaný zas.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Kodousek

Casting na Blada je skutečně povedený, on není skvělý jen v Green Book ale všude, je skutečně talentovanej herec ať True detective, Benjemin Button.. Já ohromné charisma a myslím že jako Blade bude skvělý... Teď mě ještě spíš zajímá, kdo bude hrát Moon Knighta

na příspěvěk reagoval Kodousek

Kodousek

Kodousek (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Jo. S Mahershalou či jak se to píše souhlasím. Pozorovala jsem ho v Green Book a ten vzhled tam na toho Bladea rozhodně je. Jsem na znovuzrození Bladea celkem zvědavá, zpátky v 98' mě ten film celkem bavil.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Kodousek

Kodousek (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

v každém dnešním kulturním počinu musí figurovat určitý počet LGBT, černých, muslim a žen :-) get over it man Říká se tomu regulace a v USA je to pořád populárnější

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

No, když si to přečteš a přečteš si i komentář cyboye, tak skutečně není o co stát.. To ta Abnettova je lepší podle všeho, tohle by se líbilo kdybys byl snad jen adolescentni panna co vlhne u Divergence a Twilight

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Spíš to směřuji těm kašpaům pseudo Fans co žijí v mylné představě že DC je něco hrozně drsného, vážného a dospělého... Že je to o ženské je to poslední...

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

ženská hrdinka ve svém vlastním komiksu ? No ta politická korekce je hrozná, kam ten dnešní svět spěje ? Za chvilku dostane komiks i nějaký černoch, před tímhle nás varovali Jan Werich a Tomáš Garrigue Masaryk. Lidé bděte !!

na příspěvěk reagoval Ratemus, Ratemus, Kodousek

Proste..Jana

Proste..Jana (hodnocení, recenze)

Mohl byste mi někdo objasnit jednu věc? Už asi 50 x jsem viděla Aquamena a nějak na to nemůžu přijít. Když princezna Mera v souboji tomu jednomu jejich vojákovi usekne ruku, je tam vidět cosi jako želatina. Ale vojáci nejsou projekcí, jako byl Orm když mluvil s tím Black Mantou. 

Ve filmu bylo řečeno, že jenom urození mohou dýchat ve vodě i na vzduchu, ale nebylo řečeno, že by běžní Atlanťané byli z nějakého rosolu. 

na příspěvěk reagoval Sigebert

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

https://www.youtube.com/watch?v=8Jg91upgUrA velké novinky z DC comics... DC ruší Vertigo a zakládá čtyři sekce pod kterými bude vydávat DC kids do 7 let, DC young adult do 12 let, DC klasické od 13 let (klasický mainstream) a DC black label od 17 let....a plno dalších věcí o Vertigu

Clark_Kent

Clark_Kent (hodnocení, recenze)

janoo8

To vypadá, že moc sebevědomí nemáš a tím pádem ani naděje. To je chyba! Poněvadž, sebevědomí je základní kámen našeho života, jehož míra určuje i to, jak jsme nebo nejsme v životě šťastní. Opravdové sebevědomí, vychází z hlubiny lidského ducha a vyzařuje ven samovolně beze snahy. Ostatně: bez planety budeme bezdomovci úplně všichni.

Související novinky

Jak to vypadá s budoucností Aquamana?

Jak to vypadá s budoucností Aquamana?

17.12.2023

Už za pár dnů do kin po celém světě vstoupí nejnovější snímek studia Warner Bros. a pokračování miliardového hitu Aquaman z roku 2018, komiksovka Aquaman a ztracené království. Film režiséra Jamese… (více)

Gunn začíná čistku DC filmů

Gunn začíná čistku DC filmů

08.12.2022

James Gunn a producent Peter Safran byli nedávno vybráni jako noví šéfové rebrandovaného DC Studios pod studiem Warner Bros. Discovery a jeho ředitelem Davidem Zaslavem. Gunn, který před pár dny… (více)

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

04.06.2022

Nový šéf společnosti Warner Bros. Discovery David Zaslav už nějaký ten pátek pracuje na zásadních změnách, kterými by chtěl přispět k nové éře nejen na poli filmů, ale i seriálů, her, a celkově… (více)

Reklama

Reklama