Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Filmový příběh o populárním superhrdinovi ze stáje DC Comics odhaluje původ Arthura Curryho (Jason Momoa), napůl člověka, napůl obyvatele bájné Atlantidy, kterého jeho životní cesta přiměje čelit pravdě nejen o tom, kým ve skutečnosti je, ale zároveň prověří, zdali je hoden stát se tím, pro co byl zrozen… králem. (Vertical Entertainment)

Recenze (1 216)

Oxytocin 

všechny recenze uživatele

Pokud nebudete očekávat nějaké překvapivé zvraty, dechberoucí nezapomenutelný souboj hodného a zlého k závěru a třeba šokující vyvrcholení, tak se vám dostane před oči fantasy pohádka, která je plna efektů, honiček a soubojů. Horší než marvelovka není. Dejte tomu šanci, až budete chtít se příjemně uvolnit. ()

Lukas222 

všechny recenze uživatele

Vysokorozpočtový film o tom, ako chlapíkovi v dueli zlomia vidly, on utečie a vyberie sa hľadať silnejšie, pretože "Kingdom always had a king. Now we want something more. A Hero!" Najotrepanejšia fráza vo väčšine komiksoviek, ktorá už začína k smrti nudiť. Ale aby som tomu nekrivdil - nič som od toho nečakal, dostal som pekný vizuál, zaujímavé súboje (voda dáva do combatu omnoho viac možností) a k tomu jeden veľký oceán plný klišé, predvídateľnosti a ekopropagandy. A samozrejme pozlátené vidly... S privretým jedným okom za 3*. ()

Ajbell 

všechny recenze uživatele

Problém je, že film neprišiel s ničím prevratným... Jediné, čo tu ešte nebolo v takejto miere je podvodný svet. Ale ten je digitálne príliš prepracovaný, čiže nejaký zážitok z nového svetu týmto stráca na sile. V určitých častiach som si myslel, že sa pozerám na StarWars. Hudba, zvuky hlbín, sem tam vtipný sarkazmus, ale v podstate to všetko sme už videli niekde inde. ()

Falkor 

všechny recenze uživatele

Konečně se našel někdo, kdo dokázal komiks z dílny DC comics také natočit kloudný spektákl aniž by u toho člověk brečel nad tím, jak dokáže někdo zmrvit jeho pubertální hrdiny. Zatím se dalo koukat jen na Supermana v Muži z ocele - ale jen s přimhouřenýma očima - a na Nolanova Batmana. všechno ostatní z DC universe stálo za starou bačkoru. Počkat, ta se hodí alespoň na zahřátí nohou. Takže za hůř než starou bačkoru. A to včetně Suicide squad u kterých mě to mrzelo asi nejvíc. Takže si nelze než přát, aby Aquaman znamenal, že DC comics konečně našel cestu jak své hrdiny dostat na plátno bez toho, aby na trh chrlil jeden megamilionový propadák za druhým. Držím jim palce. DC univers si zaslouží nejméně alespoň podobný, když už ne stejný, přístup jako Marvel universe. ()

JerryPilsen 

všechny recenze uživatele

Překvapivě svěží styl vyprávění a hlavně netypické prostředí pod vodou dělají tento film výjimečným.Ikdyž základní schéma je jasné a hodněkrát viděné, ()

pornohavo 

všechny recenze uživatele

Ak máte radi rozprávky tak poďte do toho. Nie je to divadlo pre realistov a pragmatikov, skôr pre snílkov a veľké deti ktoré ešte stále dokážu snívať. Asi tak som sa cítil aj ja :) veľká fantasy výprava a skvelé efekty. Navyše Nicole je stále krásna. ()

TomKey 

všechny recenze uživatele

Bud Spencer se vrátil ze záhrobí, má delší vlasy, je trochu potetovaný a má trošku větší ránu. Parťák Terence Hill byl nahrazen modelínou v zeleném catsuitu, a celý film jede ve švejkovském módu: Zabili jste mi strejčka, tak tady máte přes držku. Ajo, abych nezapoměl, taky zachráníme svět. Jelikož, jak je u amerických komiksových adaptací zvykem, nejde zde o herecké výkony, nýbrž o výkony trikařů, maskérů a scénaristů, nutno uznat, že sehnali široko daleko největší mixér, do kterého hodili Avatara, Pána Prstenů, Hellboye a několik komiksovek, a následně vytlačenou pastou pomazali zelené plátno za nebohými hrdiny tak dokonale, že našinec v kině zírá jak sova na měsíc. Takže dobrý. Jen ať mi někdo vysvětlí, proč v baru Aquaman s taťkou vychrupnou světlé pivo na ex, a následující černé sotva usrkne. Že by Braník? :-D ()

Cuffini 

všechny recenze uživatele

Šlo natočit skvěle detailně propracovaný podmořský svět, který ukrývá spoustu krásných stvoření a barev. Nestalo se tak. Místo toho člověk kouká na něco, co viděl ve filmech s vesmírnou tématikou. Přemrštěná technologie, světelná města a většina postav vypadala jak kdyby utekla ze show transexualů. ()

PORTER44 

všechny recenze uživatele

Povedená fantasy pohádka ,trošku delší a našlo se pár nudnějších míst ale dalo se to,hlavní hrdina nesmrtelný a docela vtipný,na svou cestu na záchranu světa si našel i partnerku takže nechybí i romantické scény,tisíce příšer a povedené efekty,střídání scén na zemi a ve vodě,nechybí ani závěrečná bitva. ()

Nataraja 

všechny recenze uživatele

Ja vůbec nechápu tak vysoký hodnoceni... scénaristicky je to katastrofa, jedno klišé vstvené na druhé, opravdu hodně špatní herci, ne všichni samozřejmě, ale většina ano, CGI přeplácanost až oči bolí... děs běs... ()

jujask 

všechny recenze uživatele

No. Bolo to okúzlujúce a prepracované, čo som aj očakával. Príbeh mamomrda majákového, ktorý z Nikol vyprcal Aqumana z ktorého ktorého sa vyklul vládca vševôd , pričom bojoval ako drak proti robotickým moroprdom a všakovakým morským potvorám, potom ujebe trojzubec kajdźujovi 205 kategorie a po jeho boku bojuje za nás všetkých aby sme znova mohli srať do mora. Paradna rozpravka. Mne sa to páčilo, vdaka efektom a dobremu vyberu hercov davam 5*. ()

TheBlizard 

všechny recenze uživatele

již i DC po svých neúspěších najelo na Marvelovskou kolej. Je to konzum, ale má to příběh, humor, akci, slušný spád a je tam vody jako v Titanicu. Tak proč ne? 80% ()

DenyK 

všechny recenze uživatele

Byl jsem na tom v kině ve 3D. Krásná barevná pohádka, film se mi velmi líbil. Byla to epická podívaná. Aquaman by akorát nemusel být tak namakaný, to už bylo fakt moc. ()

Lapedro 

všechny recenze uživatele

Prva * za Jasona Momou. Tak ako sa Henry Cavill narodil pre rolu Supermana, Jason sa narodil pre rolu Aquamana. Druha * za efekty, miestami sice prepalene, ale stale pozeratelne. A pol * mozno este za to, ze po dlhej dobe vyzera kedysi nadherna a ocarujuca Amber Heard v nejakom filme podobne ako na zaciatku svojej kariery. Vyssie s hodnotenim ale uz ist nemozem. Amber sice dobre vyzerala, ale hrala slabo az nijako, scenar a celkovo dej bol totalne blby a nezaujimavy, a s Patrickom Wilsonom to hadam ani nemysleli vazne. ()

MiniKluk 

všechny recenze uživatele

Mě osobně strašně vytáčejí filmy, ve kterých se odlišná rasa/kultura/druh rozhodně jít proti svým s lidmi, kteří jim defacto dojebali přirozené prostředí. Čili je to celé postaveno na palici ale nám to neva. Slabý. ()

PMU 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy podle komiksů. Je to únik z reality, alespoň na chvilku.. S dnešní technologií jsou tyto snímky úchvatné, dechberoucí. Co na tom, že scénáře nebývají oskarové. Spousty vfx triků.. Ale opravdu se na tyto filmy dá koukat a hlavně diváky baví. Tento není vyjímkou. Vyrazila mi dech hlavně Nicol K. která snad nestárne. Momoa je nabušenej sympaťák, který sem prostě patří. Není to hluboké, nemusí se u toho přemýšlet - jen hltat každý záběr. Těšíme se na dvojku :-) ()

Související novinky

Jak to vypadá s budoucností Aquamana?

Jak to vypadá s budoucností Aquamana?

17.12.2023

Už za pár dnů do kin po celém světě vstoupí nejnovější snímek studia Warner Bros. a pokračování miliardového hitu Aquaman z roku 2018, komiksovka Aquaman a ztracené království. Film režiséra Jamese… (více)

Gunn začíná čistku DC filmů

Gunn začíná čistku DC filmů

08.12.2022

James Gunn a producent Peter Safran byli nedávno vybráni jako noví šéfové rebrandovaného DC Studios pod studiem Warner Bros. Discovery a jeho ředitelem Davidem Zaslavem. Gunn, který před pár dny… (více)

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

04.06.2022

Nový šéf společnosti Warner Bros. Discovery David Zaslav už nějaký ten pátek pracuje na zásadních změnách, kterými by chtěl přispět k nové éře nejen na poli filmů, ale i seriálů, her, a celkově… (více)

Reklama

Reklama