Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agu je malý chlapec žijící v blíže neurčené západoafrické zemi. Jeho šťastné dětství naruší válka, během které je za tragických okolností nucen připojit se ke skupině vojáků. Brzy se z něj stává jeden z nejschopnějších dětských vojáků této skupiny. (Phill67)

Diskuze

Extrakritik

Extrakritik (hodnocení, recenze)

Pamatuju si,že tu tenkrát byl mezi obrázkama fotka nahatýho hlápka se samopalem. Ale koukám,že už zmizel z galerie. Asi to někoho pohoršovalo.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

konvicce

konvicce (hodnocení, recenze)

Když jsem dokoukal tento poučný dokument o partě primátů od national geographic. Uvědomil jsem si jak snadné by bylo vyřešit přelidnění Afriky, stačilo by jim dát jaderné a chemické zbraně. ;-)

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Mukade

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

5 nominací na Independent Spirit Award - nejlepší film, režie, kamera, herec v hlavní a vedlejší roli.

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

už som to videl, je to ako som napísal. Predsa len, hlavní hrdinovia a vôbec všetky postavy tam nie sú zrovna veľkí intelektuáli, takže nič moc sa tam nerieši :)

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Mukade

no já právě moc nevim, přeci jenom Fukunaga sem může propašovat nějaký ten smysl života, nebo něco takového 

na příspěvěk reagoval Mukade

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

noo, neni to ani nejaké urozprávané intelektuálne veľdielo. (najmä sa tam veľa chodí :)) Angličtina je tam dosť zrozumiteľná, na rozdiel od podobného filmu spred pár rokov.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

tak u tohohle filmu rozhodně titulky a výborná znalost angličtiny, je nutnost, jinak to nedáte a v tomhle případě raději počkám na cz, na tohle si netroufám, tohle neni béčkový horor 

na příspěvěk reagoval Mukade

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

flash56

No z mého pohledu průměrného znalce AJ ne až tak těžká, myslím. Co se ovšem týče jejich výslovnosti, tak to je jiná, proto jsou ty titulky určitě potřeba.

Uživatel Bluntman smazal svůj příspěvek.

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

KlonyIlony

Zajímavé, ale v Conradově Srdci temnoty to, že se jedná o Afriku je to nejméně podstatné. Klidně to mohlo být jakékoli jiné konflikty zmítané odlehlé místo; tam jde čistě o šílenství.

 

PS: Psal jste někdo "na vedení" o odemknutí hodnocení?

na příspěvěk reagoval Bluntman, Bluntman, Madsbender

Související novinky

Netflix mění filmovou strategii

Netflix mění filmovou strategii

26.08.2018

Jestli Netflixu něco nelze upřít, je to způsob, jakým ovlivnil televizní výrobu na roky dopředu. Co se týče filmového formátu, tam to ovšem streamovacímu gigantovi poměrně drhne. Jediný opravdový… (více)

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

30.12.2015

V letošním přehledu nej filmů, které viděli naši top uživatelé v roce 2015, jsme dali prostor i filmům s jiným rokem výroby/uvedení než 2015. Anketu vyhrál postapokalyptický akčňák Šílený Max:… (více)

Další krok pro Netflix

Další krok pro Netflix

08.03.2015

Stále populárnější americký poskytovatel „video on demand" (VOD) streamovaných médií v současnosti zažívá svůj vrchol. Po celém světě má Netflix více než 50 milionů předplatitelů a možná již koncem… (více)

Režisérský chameleon opět v akci

Režisérský chameleon opět v akci

08.06.2014

Cary Fukunaga, přední představitel nastupující režisérské generace nepřestává překvapovat svým nevyzpytatelným výběrem témat. Po dramatu ze současného Mexika, kostýmní historické romantice a… (více)

Reklama

Reklama