Reklama

Reklama

VOD (1)

Las Vegas zaplaví nemrtví a parta žoldáků vsadí všechno na jednu kartu, když se odhodlá k největší loupeži v dějinách uprostřed karanténní zóny. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (668)

petero 

všechny recenze uživatele

Teda od Snydera som čakal o dosť viac hlavne po jeho vynikajúcej prvotine Dawn of the Dead ale to som si neuvedomil že tam bol scenáristom tiež prekvapivo James Gunn (nový The Suicide Squad) a vytvorili jeden z najlepších moderných zombie hororov ak nie najlepší (World War Z, 28 Days Later, 28 Weeks Later, Rec, Rec 2). Aj v samotnej sérii ... of the Dead ho radím k tým nižším priečkam.  Slabý scenár s frajerskými postavami a nezáživnou réžiou bez zapamätania hodnej scény. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Táhne se to jak sliny vod huby nemrtvýho tygra. Dialogy a logika smrdí podpažďákem zombie pěšáka. Naroubovanej týmovej paskvil je spíš otravnej než zajímavej a zamlžování nebo rozostřování scén je fakt lahůdka, asi jako kdybyste si chtěli dát k točenýmu pivu krupičnou kaši 🤮 Pár dobrých momentů se ale najde, akce je celkem dost, avšak začíná se rozjíždět až spíše ke konci. Nemám potřebu to vidět někdy znovu, spíš mi moje hlava nabízí slovo: zbytečný. ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

Přestože jsem velkým přiznivcem zombie hororů, dlouho jsem nevěděl, co od tohoto díla očekávat. Snyder má totiž na svém kontě několik poměrně velkých kaněk ve formě novodobých DC filmů a tak jsem tento film začal s napětím očekávat až po zveřejnění Zack Snyder's Justice League. Kdy jsem si uvědomil, že ty příšerné filmy pravděpodobně nebyly jeho chybou. Nicméně dílem jsem nadšený a tak musím dát plný počet hvězd, ale jisté výhrady bych přeci jen měl. Ke kladům: Z hlediska akce je dílo téměř dokonalé, efekty a kostýmy dechberoucí a na každém členovi týmu vám upřímě záleží. Další skvělý nápad byl upgrade zombie a jejich rozdělení na vícero druhů. Jako největší zápor mi naopak připadala pravá podstata celé mise zcela nelogická, kdy mohl japonec dojít k cíli mnohem jednodušeji a ani kolem toho nemusel hrát takové divadlo. Druhým záporem je značný plot armor hrdinů a nevyrovnaná síla zombie v závislosti na tom, s kým zrovna bojují. V poslední řadě na mě finální dojemná scéna vůbec nezapůsobila a příjde mi, že Snyder bohužel ve svých filmech neumí příliš zahrát na city. Konec mě však překvapil i potěšil a to mne v mém 5* rozhodnutí jen utvrzuje. Sice v dolní hranici, ale 82% PS: Těším se na opětovné shlédnutí. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Las Vegas sa po úniku zombieho stane zatvorenou zónou. V jednej z bánk je v trezore skrytých 200 miliónov dolárov a Scott dostane ponuku, ktorá sa neodmieta. Ak so svojím tímom dokáže priniesť peniaze späť, dostane časť z nich a rovnako zbohatne každý člen jeho tímu. Začína sa misia, z ktorej bude naozaj ťažké vyviaznuť bez ujmy. - Takýto film by som čakal od niekoho, koho nejaký random zbohatlík stretol na ulici a dal mu peniaze na natočenie filmu. Tento wannabe rejža zavolal kamarátovi zo šenku, ktorý mu pomohol napísať scenár. Peniaze zmizli a film za nič nestojí. No ale toto natočil Zack Snyder, režisér jedného z najlepších Zombie hororov v žánrovej histórii. Ako chápem, že ide proste len čisto o zábavu a nejakú logiku tu netreba riešiť, ale keď človek dokáže byť u 140-minútového filmu po celý čas o krok popredu a presne vedieť, aké scény budú nasledovať, nedá sa to považovať ani za spomínanú zábavu. Proste je to len iritujúci počin a ten záverečný nábeh na sequel je už fakt na headshot. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nepřidám se k všeobecné hysterii, která Zacka Snydera mlátí po hlavě po každém filmu. Tak na něj zkrátka lidi nekoukejte. Ten člověk se nezmění, narodil se s digibordelem v krvi. U Armády mrtvých vidím jiný problém. Nesledoval jsem totiž Armádu mrtvých, ale snyderův remake Aliens. Tak si to vezmem pěkně od začátku. Komando drsňáků, postava, která město zná, včetně postavy, která není akční nebo je spíše dítě (Mariňáci, Ripley + Newt), liduprázdné město (koloniální stanice na LV 426), první setkání s nepřítelem (výprava v řídícím komplexu), pilotka (Ferro), druhý střet v casínu a zahynutí většiny týmu (Hudson, Gorman, Vasquez), proradný člen týmu s postranním úmyslem, kdy chce odchytit jednoho zombíka pro vojenské účely (Burke), macho zombík (vetřelčí královna), návrat pro dítě (Newt ve vetřelčím hnízdě), úprk z Las Vegas (odlet z LV 426), hlavní protivník na palubě (královna na palubě).... Sorry hoši, ale příště trošku originality prosím, i když se jedná o produkci Netflixu na sobotní večer. PS: a pochopitelně Snyder nemá rád střižnu a hodně se nám začíná blížit P. S. Andersonovi. Jinak jsem si Armádu mrtvých i docela užil. 60% ()

Galerie (59)

Zajímavosti (25)

  • Režisér Zack Snyder uvedl, že jednou z nejnáročnějších sekvencí z hlediska obtížnosti natáčení byla úvodní scéna, kdy vojáci bojují se Zeusem. Natáčení probíhalo celkem pět týdnů, protože Snyder chtěl využít přirozeného světla. (HellFire)
  • Těsně před úvodními titulky, ve scéně, kdy Zeus sleduje Las Vegas, můžeme na obloze zahlédnou dvě UFA. (HellFire)

Související novinky

Armáda mrtvých se oficiálně dočká dvojky

Armáda mrtvých se oficiálně dočká dvojky

23.07.2021

A je to oficiální. Netflix potvrdil, že nedávný akční zombie thriller Armáda mrtvých od režiséra Zacka Snydera dostane pokračování. Snímek měl již před premiérou potvrzené dva prequely, hraný Army of… (více)

Snyder chystá Sedm statečných ve vesmíru

Snyder chystá Sedm statečných ve vesmíru

06.07.2021

Tak se zdá, že si Zack Snyder (Muž z oceli, 300) přece jen splní další svůj sen. Tedy alespoň částečně. Známý režisér totiž předělal svůj starý koncept na Sedm statečných ve Star Wars univerzu, který… (více)

John Wick hlásí další posilu

John Wick hlásí další posilu

18.06.2021

Čtvrtý John Wick se začne točit už tohle léto na lokacích ve Francii, Německu a Japonsku. A právě z poslední zmíněné země teď dorazila čerstvá posila, obsazení totiž doplní také herec Hirojuki Sanada… (více)

Anime seriál Zacka Snydera nabírá obsazení

Anime seriál Zacka Snydera nabírá obsazení

13.06.2021

Režisér Zack Snyder má za sebou čerstvě zombie akční thriller Armáda mrtvých pro Netflix, se na streamovací službě alespoň coby v počtu zhlédnutí zaznamenal obří úspěch. Tím ovšem jeho spolupráce s… (více)

Reklama

Reklama