Reklama

Reklama

Čtyři děti a jeden otec IV

  • Česko Čtyři děti a jeden otec: Na japonský způsob (více)
Trailer

Obsahy(1)

Táta vyhrál v loterii, ale někdo mu ukradne peněženku s výherními losy. Per se spolu se strýčkem Andersem rozhodnou zloděje dopadnout. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Kri-kri 

všechny recenze uživatele

Podle mě nejlepší film ze série Čtyři děti a jeden otec. Natočit v současné době rodinný film na téma multikulturalismus, aby z toho ve výsledku nebylo laciné citové vyděračství nebo dokonce sluníčkářská agitka je pořádný kumšt a řekl bych, že tady se to Dánům docela povedlo. Film mě od počátku zaujal, nejspíš proto, že jak skandinávská, tak japonská kultura je mi sympatická a v tomto případě jde o skloubení obou. Bavil jsem se při různých nedorozuměních a nechtěných faux pas jak dánského, tak japonského otce. Chvílemi to sice nepatrně zabíhalo do kýčovitosti, ale v mezích snesitelnosti. Jediné, co nedokážu pobrat a přijde mi až přespříliš přehnané je scéna v ZOO, kdy ti dva malí kluci s holemi jako samurajové útočí na lva a skáčou jako na trampolíně. Tohle už bylo i na mě moc, proto nedám 4 *, i když v porovnání s ostatními filmy této série, kterým jsem dal po třech * by si tento o něco lepší hodnocení zasloužil. Tak mu alespoň přidám v procentech. 65% ()

tyna97 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl byl trapný. Rodinný ani náhodou, spíš byvh ho pouštěla naivním dětem, co věří, že i obyčejní kluci přemůžou lva a umí "lítat", haha. ()

Reklama

Galerie (17)

Reklama

Reklama