Reklama

Reklama

VOD (1)

Když se čerstvě zasnoubení vysokoškoláci Lucia a Marcus vrací domů a nečekaně oznámí plány na svatbu, zjišťují, že jejich velmi soutěživí a velmi ješitní otcové by mohli v jejich slavnostní den způsobit spoustu škody. Naše manželství, jejich svatba – tak zní první lekce pro všechny čerstvé snoubence a Lucia s Markusem nejsou výjimkou. A brzy zjistí, že jejich nevinné Ano může vést k velkému rodinnému sporu. Když se jednoho dne vrátí ze školy a oznámí svým rodinám, že se chtějí vzít, zjišťují, že jejich egoističtí otcové by mohli v jejich slavnostní den způsobit spoustu škody. Vzduchem létají urážky, napětí stoupá a nikdo si není jistý, jestli se otcové – dva umínění alfa samci ((Forest Whitaker a Carlos Mencia) – před obřadem ještě třeba nepoperou. Luciina matka (Diana Maria Riva) je absolutně pohlcena přípravami na perfektní svatbu své dcery a tak jediným klidným členem svatebního šílenství zůstává právnička Angela (Regina King), nejlepší kamarádka ženichova otce. Během následujících týdnů vyplněných svatebními přípravami snoubenci zjišťují, že když si někoho bereš, bereš si opravdu celou rodinu! (HBO Europe)

(více)

Recenze (13)

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Schéma "Hádej kdo přijde na večeři" je stejně tak ohrané jako happyendy u filmů od Walta Disneyho. Tentokrát se proti sobě postaví klany afroameričanů a mexikánců. Jedinou zábavou na téhle komedii je sledovat počínání Carlose Mencii v roli mexického otce. Tohoto herce jsem viděl poprvé v životě a hned jsem si jej zamiloval. Forest Whitaker jako jeho černošský protějšek odehraje kvalitně zase to své, ale tady výčet kladů končí. Smát se budete jen u vzájemného pošťuchování těchto dvou hlav rodin i celého filmu zároveň. O příběhu se široce rozepisovat nebudu, neb tu téměř nic nového k vidění není. Vše už tu bylo minimálně jednou a vsadím se, že skoro vždy lépe. K tomuto filmu už se vícekrát vracet nebudu. ()

T2

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $20,255,281Tržby Celosvetovo $21,398,831Tržby za predaj DVD v USA $5,965,469 //počet predaných kusov 335,595 ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nevtipna komedia s obohranym nametom o zasnubeni paru z rozdielnych rodin ktorych rodicia a to hlavne otcovia z toho nie su nadseni a tak neustale prskaju z coho maju vyplyvat vtipne situacie, ale ja som sa ani raz nezasmial. 4/10. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Spočiatku som nechápal to priemerné hodnotenie, pretože sa mi to najprv zdalo celkom vydarené a bolo v tom kopu prirodzenej irónie a pri strete dvoch komunít sa podľa očakávaní schyľovalo ku mnohým vtipným výmenám názorov. Zápletka tiež nebola vôbec zlá, no potom ku koncu to pôsobilo neuveriteľne hlúpo a plytko. Takýto námet a postavy mali široký potenciál na komédiu, ale zas a znovu prekvitali zbytočne prehnané scény, ktoré mali od taktného a prirodzeného humoru z úvodu filmu na míle ďaleko. Škoda toho, ale moje dojmy sú tak na hranici 2 a 3*, ale kvôli tým záverečným scénam sa prikláňam k tým dvom. Z filmov o strete dvoch kultúr pred svadbou odporúčam radšej výborný indický film 2 States. ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Po posledních shlédnutých komediich Na tuhle nemám a Noční rande jsem si říkal, že tohle bude třetí fajnová komedie do třetice. Opak je však pravdou. Aneb typické klišé, když se potkají dvě zcela rozdílné rodiny, v tomto případě afro a mexičani. Spousta rádoby žertů, neustále narážky jeden na druhého. Za celý film jsem se upřímně zasmál asi jen třikrát, a to je na "komedii" sakra málo. ()

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Na komedii tady na mě bylo až příliš složitostí -nebo-li místo akce zbytečné řešení čehokoliv. Na druhé straně docela fajn ústřední herci /Taye Diggs vypadá rok od roku líp/ a ještě lepší tatíkové. Bez nich by to byla nuda , takhle tam přeci jen bylo trošku šťávy. ()

Cement73 

všechny recenze uživatele

Neskutocna kravina i nicom, bezalo mi to ako podmaz pri praci, ale aj tak mi to vadilo. Co bolo na tom komedia som nepochopil. Cele zle. ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Milá zábavná komedie na pohodový večer. Asi bych dala 3*, ale vzhledem k tomu, že je to snad jediný film, který jsem v posledních měsících v TV dokoukala, dávám 4*. ()

Marťulka 

všechny recenze uživatele

Takových podobných filmů už tu bylo, pravda... ale tenhle mě docela bavil, můj oblíbený Forest Whitaker :-) A z Americy Ferrera se vyklubala celkem koča, oproti některým jiným filmům. Taková sobotní oddechovka... ()

curil 

všechny recenze uživatele

Americký fenomén - svatba, zřejmě zážitek na   celý život. Žádná jiná kinematografie se   tímto tématem tolik nezabývá. Už jsem viděl   desítky těchto filmů a pokaždé je stejné.   Hádky okolo svatby, svatební manažeři (co je   to povolání?), řeší se zasedací pořádky,   tři družičky převážně v růžových   šatech, mládenci, meníčko, hudba, navíc ty   americké svatební sliby předčítané z   papírku před všemi shromážděnými a také   projevy příbuzných svatebčanů. No, prostě   trapárna. Pak se za pár let rozvedou a začnou   další dohady, tentokrát už méně příjemné.   V tomto filmu je alespoň zajímavé to, že   nevěsta je Mexičanka na rozdíl od   černošského manžela. Také můj oblíbený   herec Forest Whitaker přinesl ve fádním   příběhu trochu oživení. ()

Reklama

Reklama