Reklama

Reklama

Rodinný film, k jehož vychutnání žádnou rodinu nepotřebujete. Neskutečně vtipný knižní bestseller ožívá ve skvělé rodinné komedii! Greg Heffley má velké plány do budoucna, ale nejprve bude muset překonat tu nejhorší a nejvíc ponižující zkušenost každého dospívajícího – střední školu! A to vůbec nebude snadné, vezmeme-li v potaz, že tam na něj čekají zarostlí pihovatí blbečci, zákeřní surovci, plesnivý sýr a jaderné vši! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

Vabr 

všechny recenze uživatele

Už hodně dávno jsem si naplánoval, že zkouknu Malýho poseroutku, až budu nemocnej. Problém je v tom, že jsem ten typ člověka, co když už ve škole chybí, tak to není kvůli tomu, že by byl nemocnej, takže když jsem zrovna právě ležel po extrémně dlouhý době doma, hned jsem věděl, na co se kouknu. Proč tohle? Protože kdybych se na to koukal někdy jindy, bylo by to mrhaní časem a navíc to je něco takovýho jednoduchýho, u čeho jde vypnout a třeba se i sem tam zasmát. Samotnej film je fajn, ale nic víc v tom nevidím, což jsem samozřejmě čekal, takže nejsem zklamanej. Je to originální těma situacema, ale zároveň je všechno naprosto předvídatelný. Celkem mě nadchla postava Chloë Grace Moretz, kterou jsem si vůbec z dřívějška nepamatoval. Byla hodně sympatická a zajímavá. Vyhodnocení: Ještě, že jsou ty trapasy jen vymyšlený, protože já sám bych to nezvládl se takhle ztrapňovat 😂 ()

Rejže 

všechny recenze uživatele

Deník malého poseroutky je taková trošku zlem začarovaná kniha. Děti ji milují, pracuji s knížkami, tak moc dobře vím, co frčí. Jednou jsem si ji půjčila, abych si mohla číst na obědové pause v práci a za pár minut jsem se stala obětí dne blbce a mrzelo mi to. U filmu mi překvapila ta dramaturgie jedné peripetie na druhou. Nostalgicky jsem si zasteskla, že ani já jsem nebývala tou oblíbenkyní ve třídě, ale na druhou stranu mi uklidnilo, že Poseroutka už je skutečně titul největšího průšviháře. Skvělé jsou prostřihy do deníku. Humor je tu ryze dětský, ale kdo má rád vtipy o prdu, se pobaví. ()

Reklama

uterox 

všechny recenze uživatele

Tento film je značně nevyrovnaný. Některé scénky jsou hodně vydařené a pobaví. Jiné jsou až žalostně trapné a nevkusné. Doporučuji vidět, pokud nic lepšího není k dispozici. Na jednu stránku člověka navnadí na hlavního hrdinu, že může vyniknout ve zpěvu, avšak v zápětí obdrží "potupnou" roli, kde opět nemůže předvést co v něm je.. A to, že se změní k lepšímu až v poslední minutě, je až žalostně únavné a nikoliv zábavné. ()

Phex 

všechny recenze uživatele

Knižní (komiksová) předloha je na 5*. Je to knížka sice primárně určená pro děti, ale nad jejím suchým, jasným humorem se pobaví úplně každý. Přenést tu geniální jednoduchost pár čar a dvou vět, které tvoří většinu gagů, na plátno je dle mě nemožné. Tento film, není úplně špatný, ale je až příliš infantilní. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Miluju tenhle druh filmů, jež jsou točeny z dětské perspektivy, protože mám pocit, že ve mně kus dítěte zůstal, a tak jsem schopen si to naplno užít. Tenhle film rozhodně není nějak objevný nebo snad nadprůměrně kvalitní, ale rozhodně je milý, příjemný, koukatelný a snadno stravitelný. Zkrátka je to taková dobrá blbost na odreagování a pobavení, a o to zde jde a podle mého názoru ani o nic jiné tvůrcům nešlo. Hlavní hrdina je docela sympatický chlapec, který má na cestě za oblíbeností prostě jen smůlu a moc mu nepomáhá ani jeho starší bratr, který ho jen provokuje a má ho jako terč svých vtípků. Hlavní hrdina se ale nevzdává, bohužel jak děj filmu plyne tak musí být divákovi jasné, že v tomto školním ročníku se už hlavní hrdina v žebříčku oblíbenosti posunout nestihne. Jako diváka mě docela nepříjemně překvapilo a hlavně zamrzelo, že když už hlavní hrdina zjistil, že je v něčem dobrý (mám na mysli zpěv), tak dostal ve školním muzikálu jen malou roli, to mi přišlo už ze strany scénáře (nebo tedy zřejmě knižní předlohy) jako moc velká rána pod pás vůči divákovi i vůči hlavnímu hrdinovi. Celkově ale film vnímám v rámci žánru jako film povedený, ale přece jen nikoliv nadprůměrný, a tak mu tedy uděluji tři hvězdy. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (10)

  • Halloweenský kostým Fregleyho je křížencem osla a jednorožce. (HellFire)
  • Všechny děti na konkurzu na školní hru zpívali svým vlastním hlasem. (HellFire)
  • Keď sa tvorcovia rozhodovali, kde natočiť film, hľadali "perfektné americké mesto." Našli ho nakoniec v Kanade. (megajalec)

Reklama

Reklama