Reklama

Reklama

Rodinný film, k jehož vychutnání žádnou rodinu nepotřebujete. Neskutečně vtipný knižní bestseller ožívá ve skvělé rodinné komedii! Greg Heffley má velké plány do budoucna, ale nejprve bude muset překonat tu nejhorší a nejvíc ponižující zkušenost každého dospívajícího – střední školu! A to vůbec nebude snadné, vezmeme-li v potaz, že tam na něj čekají zarostlí pihovatí blbečci, zákeřní surovci, plesnivý sýr a jaderné vši! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (116)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Máte kolikrát taky ten pocit, že když zapnete ráno v sobotu televizi a tam běží Hanna Montana, že se u toho prostě tou blbostí toho seriálu musíte smát? Já jo a stejně mi bylo i u tohodle filmu. Je to taková bejkovina, ale člověk se prostě směje a směje...No a to je přece fajn, ne? ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $15miliónovTržby USA $64,003,625Tržby Celosvetovo $76,127,784Tržby za predaj Blu-ray v USA $4,232,483Tržby za predaj DVD v USA $41,322,659║ Na Americkú produkciu to ušlo, aj keď nemá to tu patričnú ľahkosť a zábavnosť ako podobný Francúzsky film Mikulášove šibalstvá,... vložené animácie tam dobre sadli. /60%/ ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Neskutecna ptakovina, ale clovek se proste musi smat. Pribeh tu vicemene neni, je to spis takovy epizodni, proste scenky ze zivota decek ve skole s jejich problemama a zabavama. Misty se sem sice zacne protlacovat nejaky to poucovani, ale nastesti ne nijak vyznamne, vetsinou to jsou proste tu vice, tu mene vtipny/trapny forky. Film navic dost svizne odsejpa, takze nuda nehrozi. Co se tyce hercu, jasne, nemaj moc co hrat, ale i tak jsou dost tragicky a to deti i dospeli. Ale jako 90 minutova oddechovka, proc ne. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Epizodní, dětinské a ohledně poučení obehrané. Ale zároveň i sympatické, hravé a po všech směrech nekonfliktní honění se za slávou na základní škole, které rozčísne jedna sýrová etuda. Jestli je adaptace jen z poloviny taková jako kniha, musí být psaná verze mistrovské dílo. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Nejsem obeznámen s předlohou a ani fakt, že podobné dětské komedie příliš nemusím filmu také moc nepomůže. Kdyby byly epizody ze života hlavního hrdiny alespoň vtipné, neřeknu ani slovo. V pokračování tak snad tvůrci tento fakt napraví. Ještě že se na obrazovce párkrát objevila Chloe Moretz, díky které nemusím v hodnocení sahat pro nejnižší mety. Když Diary of a Wimpy Kid přeskočíte, žádnou větší chybu neuděláte. Film nestojí ani za delší komentář. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Diary of a Wimpy Kid je absolutní best-seller, ale ve filmu bych raději volila animaci, podobně jako v případě Le Petit Nicolas. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Miluju tenhle druh filmů, jež jsou točeny z dětské perspektivy, protože mám pocit, že ve mně kus dítěte zůstal, a tak jsem schopen si to naplno užít. Tenhle film rozhodně není nějak objevný nebo snad nadprůměrně kvalitní, ale rozhodně je milý, příjemný, koukatelný a snadno stravitelný. Zkrátka je to taková dobrá blbost na odreagování a pobavení, a o to zde jde a podle mého názoru ani o nic jiné tvůrcům nešlo. Hlavní hrdina je docela sympatický chlapec, který má na cestě za oblíbeností prostě jen smůlu a moc mu nepomáhá ani jeho starší bratr, který ho jen provokuje a má ho jako terč svých vtípků. Hlavní hrdina se ale nevzdává, bohužel jak děj filmu plyne tak musí být divákovi jasné, že v tomto školním ročníku se už hlavní hrdina v žebříčku oblíbenosti posunout nestihne. Jako diváka mě docela nepříjemně překvapilo a hlavně zamrzelo, že když už hlavní hrdina zjistil, že je v něčem dobrý (mám na mysli zpěv), tak dostal ve školním muzikálu jen malou roli, to mi přišlo už ze strany scénáře (nebo tedy zřejmě knižní předlohy) jako moc velká rána pod pás vůči divákovi i vůči hlavnímu hrdinovi. Celkově ale film vnímám v rámci žánru jako film povedený, ale přece jen nikoliv nadprůměrný, a tak mu tedy uděluji tři hvězdy. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Překvapení a nadprůměrný rodinný komediální film z prostředí nezbedného kluka ( poseroutky ), jeho věrného kamaráda a vykutáleného bratra. ( Hodnocení: 7/10 ) ()

juta 

všechny recenze uživatele

Nepročítal jsem si herecké obsazení a tak mě příjemně překvapilo, když se tam objevila Chloë. Filmek dělaný pro děti, ale i já jsem se dokázal bavit a párkrát se zasmát z plných plic. Když si někdo jako tady dokáže pohrát s titulky, tak mě potom většinou i film baví. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Deník malého poseroutky je dnes již kultovní knižní série, ale tahle filmová adaptace vytáhla onen specificky infantilní trapnohumor na jinej level, což z ní dělá parádní guilty pleasure. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Príjemný rodinný film, ktorý si užijú aj deti aj dospelí. Srší z neho pohoda na všetky svetové strany. Sranda niektoré situácie - niekedy keď sa človek veľmi snaží nič nevychádza a inokedy zase sa nemusí snažiť a dostane to na zlatom podnose. Problémy jedného piataka podané s láskavým humorom. Lepší priemer. 65/100 ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Tohle byl krok hodně vedle. Komedie má bavit, ne prudit. A já se zasmál možná dvakrát. V čem byl problém? Cílová skupina je asi do 12 let, a ani tam nevím jistě, jestli se film ujme. V druhé půlce jsem měl chuť to vypnout. A nějaká pozitiva ? Chloe Moretz (Kick-Ass) - bezprostřední, sympatická - už se těším, až ji uvidím v dalším filmu. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem kravinu ale tohle fakt ne je to fakt prdel i děti umí pobavit! Vtipné hlášky padají každou chvíly no já se nasmál víc než dost! :) ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Když to hodnotím očima dětí, co četly původní (velmi bohatě ilustrovanou) knížku a velmi dobře se u filmu bavily, dávám 4. Za mne to byla celkem neškodná zábava s pár povedenými momenty (sejrák!), což je o dost víc, než obvykle od rodinného filmu dostanu. ()

Reklama

Reklama