Reklama

Reklama

Černý chlapec

Trailer

Obsahy(1)

Příběh Pinkieho Browna, mladého, začínajícího, sociopatického gangstera, který při honbě za svými cíly nehledí na nic a na nikoho. Při jedné akci Pinkieho gangu, při které dojde k vraždě, se nechtěnou svědkyní stane mladá servírka z místní kavárny. Pinkie dostává úkol se s ní sblížit a získat od ní důkazy i mlčenlivost. Pinkiemu se oboje podaří, mladinká Rose se však pro něj stává stále větší přítěží, která ho svazuje a ohrožuje. Ochranou ruku nad Rose ale drží Ida, majitelka kavárny a známá jedné z Pinkeiho obětí. (MartinezZ)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (18)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Film začíná příběhem mladýho fracka, kterej mně byl nesympatickej už od první vteřiny. Harlekýna na hlavě, že bych blil, chytrej jak rádio a holku balí větama typu: "Vím co chceš, Já jsem zlej a ty hodná, Jsme úplně stejný" a holka je samozřejmě blbá a nechá si to líbit. K tý holce bych taky měl nějakej komentář. Tak tupou holku jsem fakt hodně dlouho neviděl. Závěrečná scéna je fakt k uzoufání debilní. Co naplat, když u týhle pseudo romantický kriminálce tyhle dvě postavy hrajou ústřední roli. Ne, tenhle film už nechci nikdy vidět. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

NEKLIDNÉ MLÁDÍ, ZPUSTOŠENÁ A ZNESVÁŘENÁ OBLAST ... MEZI DVĚMA VĚČNOSTMI....... /// Nezkušená Rose neví, čeho jsou lidé schopni. A zrovna ona má smůlu, že se dostává do ,,zájmu“ Pinkieho gangu. ŽÁDNOU ŽENSKOU SI NEMŮŽEŠ BEJT JISTEJ. Smrt Freda Halea vyvolává v Brightonu nějaký otázky, stejně jako vztah Rose – Pinkie. Je to láska? Má vztah HODNÁ – ZLÝ šanci? (Nebo tě jen využívá ?) V tomhle filmu není nic důležitějšího než JEJICH láska (???). Další dramatický drama o (nerovným) vztahu psychopata a krávy, na pozadí malilinkatý gangsterky. To ostatní kolem jen přicmrndává a není to ani důležitý, ale ani nepodstatný. Zvláštní film, kterej se dá stejně tak dobře ,,vidět“ jako nechat spadnout do propadliště filmových dějin. JE MI JEDNO, CO ŘÍKAJÍ OSTATNÍ. O LÁSCE NEMÁTE ANI PONĚTÍ! Láska je láska..... a zázraky se dějí. I kdyby je seslalo samo peklo. MILUJI TĚ! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, k čemu je dobrej Brightonskej špalek. 2.) Nechápu, proč nenosit v kapse kyselinu sírovou. 3.) Thx za titule ,,M0LLY“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Reklama

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Sam Riley je guma. Jednoduše se na roli sociopatického psychopata Pinkieho šíleně nehodí a je to bohužel vidět. A díky němu trpí bohužel celá jeho skupina. Bohužel tu těch nesympatických hereckých projevů je hned několik. Avšak i přes těžce utahaný začátek se "Špalek" alespoň trochu zvedá v druhé půli a navíc díky atmosféře to dotahuje alespoň na ty tři hvězdy. Bohužel je to stále hodně málo. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatné, ale nějak mi chyběla hloubka příběhu uprostřed filmu, takže začátek i konec dobré, zbytek ale nedokáže získat pozornost a uspává. Jediná postava, které jsem nedokázal roli uvěřit, byla Rose, jejíž bezbřehá naivita neměla hranic. ~~~ Viděl jsem, časem zapomenu a připomínat nebude už třeba. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Britský Boardwalk Empire se vážně nevyvedl. Tak uměle působící film jsem už dlouho neviděla. Postavy odříkávají repliky jak ze Shakespeara, akorát že v tomhle prostředí to působí neskutečně kýčovitě a strojeně. Nehledě na to, že samotné postavy se chovají jako robotické figurky z jiného světa. Pinkie mi tu nápadně připomíná Lou Forda z Killer Inside Me. Necitelná a mrtvolná postava, která ve filmu prostě je, ale nikdy se jí divák nedostane pod kůži. Největší úlet ale představuje Rose, které Pinkie vyhrožuje smrtí a ona mu za to v podstatě ještě poděkuje. Takové přohřešky bohužel nezachrání ani zajímavá stylizace. ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama