Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Režisér Zdeněk Troška využil obou svých pohádek na pokračování - Princezny ze mlejna i Zpekla štěstí a zpracoval je také do seriálů. Princeznu ze mlejna jako šestidílný a Z pekla štěstí jako desetídílný. (oficiální text distributora)

Recenze (44)

Ainy 

všechny recenze uživatele

Nelíbí se mi jak tvůrci rozčtvrtí celkem sympatickou pohádku na kusy! Nelíbilo se mi to ani u Princezny ze mlejna! S bídou dávám jednu hvězdičku a vlastně ani nevím za co ... ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

už tak bídná pohádka ztratila zbytky svého lesku naprosto nelogickým a zbytečným rozsekáním z komerčních (či jiných mně neznámých) důvodů... 20% ()

Rembrant odpad!

všechny recenze uživatele

Už samotný film nebyl žádný trhák a při převedení na seriál to nemohlo dopadnout dobře. Uřvaná Michaela Kuklová po 5 minutách pohádky leze na nervy a jen s těží se pak dá soustředit na děj, kterého taky není mnoho. ()

zdepapepa odpad!

všechny recenze uživatele

To může napadnout snad jen Trošku, z průměrné pohádky těžit formou seriálu na 5x55 minut. Donebevolající drzost bych snad překousnul nějakým normálním hereckým obsazením, ale co se tady ukazuje před kamerou, na to mi dochází slova. Teď přemýšlím, jestli má smysl psát dál, jelikož je tu 10 komentářů, každý o délce stěží jednoho řádku a 1x2* 4x1* a 5xodpad. Obrázek si myslím zvládnete udělat sami. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Ako samostatny film by som tomu dal aj 3 hviezdy, ale ako TV serial.... radsej nie. Troskovi ako reziserovi fakt idu len tie rozpravky, nic viac ..... 31 % ()

Yorkcz odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle rozdělování téhle pohádky je nesmysl a ztrácí akorát jak na kvalitě filmu tak i na svém kouzlo. ()

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

Tak, že rozporcuju hotový film na pět částí se podle mě seriál asi nedělá. Respektive, jak můžeme vidět dělá, ale není to prostě ono... Touha po výdělku asi vždycky zvítězí, bohužel. Hodnocení jedné hvězdy je pouze z úcty k původní pohádce, která byla opravdu dobrá. ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Jako pohádka koukatelné, ale jako seriál hrozné. Snaha unudit diváka k smrti velmi zřejmá. Dávám velmi subjektivních 15% = 1/5 ()

U.Tarare odpad!

všechny recenze uživatele

bangee: Tady lze jedině souhlasit. Pořádně ani nevim, co to tady na čsfd dělá, vždyť je to akorát rozjebaný film na více částí. ()

spikey1 odpad!

všechny recenze uživatele

jak jinak, když to produkuje továrna na české sny Nova, tak si to šoupne do hlavního vysílacího času, mňamka! ()

Reklama

Reklama