Reklama

Reklama

Mužské tělo

(TV film)
  • Velká Británie National Geographic Special: Science of Men
Velká Británie, 2007, 50 min

Obsahy(1)

Co muže neustále žene dopředu? Soutěží... Bojují. Dělají všechno možné, aby se vyšvihli v práci nahoru nebo získali ženu. Látka, která takovéto chování způsobuje, je produktem jejich vlastních těl a neustále pulzuje jejich cévami: testosteron. Dokáže změnit ženu v muže. Ovlivňuje ta nejdůležitější rozhodnutí v mužově životě. Vědci dnes zkoumají samce nejrůznějších živočišných druhů, aby odhalili všechny záhady testosteronu. Je tato látka tajnou přísadou, která z nás dokáže učinit toho nejúspěšnějšího samce? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Autogram 

všechny recenze uživatele

Za všetko ako agresivita, obhajovanie nadradenosti môže testosterón u ľudí, šimpanzov, rybičiek aj hyen, aby sa na konci dokumentu ukázalo, že možno až tak celkom nie. Zistilo sa ale, že svadbou hladina testosterónu prudko klesne a zvýši sa rozvodom, presnejšie rok pred ním, ťažko však posúdiť, čo je príčinou a čo následkom. Okrem toho film ponúka niekoľko pofidérnych experimentov ako s porovnaním ukazováka a prstenníka a neprináša nič zvlášť prevratné alebo zaujímavé. ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavý dokument o roli mužského pohlavního hormonu. Nevím, do jaké míry je možné tomu věřit, ale reakce týmu hráčů amerického fotbalu, který rozdělili do skupin a stanovili pořadí, která má nejvíc a která nejméně testosteronu, mě rozesmála hodně. Pánové o svůj testosteron bojovali, věda nevěda :-) ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Co je dobré vědět o testosteronu. Ty dva obličeje mužů- feminní a maskulinní by šlo vyfotit, ukazovat ženám a podle toho, který se jí zrovna líbí zjišťovat, jestli má zrovna ovulaci. ()

klima777 odpad!

všechny recenze uživatele

Dokument (či pseudo-dokument?) ničehož nového nepřináší. Navíc muže hluboce uráží. Chci říci: Přece se nejedná o jakási podivná zvířátka z Marsu, ale o LIDI. Chlapi jsou fajn, testosteron rovněž, ale tento počin si zaslouží vymáchat v odpadu a následně spláchnout. Hluboko! (IMHO) ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama