Reklama

Reklama

Dansu in za vanpaia bando

(seriál)
  • Japonsko ダンスインザヴァンパイアバンド (více)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Mina Tepes, upíří princezna, chce, aby se upíří existence přestala před lidmi popírat, a tak využije svého nemalého jmění a pomůže Japonsku splatit státní dluh. Na oplátku dostane povolení si zde vytvořit vlastní čtvrť, která se má stát budoucím přístavem pro všechny upíry světa. Jenomže ne všichni upíři s tím souhlasí. Nechtějí, aby se lidé o nich cokoliv dozvěděli. Jedinou jejich možností je tedy zavraždit Minu, a taky se o to pokusí. Neskrývá se však za tímto cirkusem něco jiného? (Zíza)

(více)

Recenze (12)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Upíři jsou. A vládne jim bloďatá lolitka Mina Tepes. V prvním díle se zdálo, že přes svou nedorostlost bude oplývat alespoň malou trochou charismatu, žel onu trochu záhy vyplývala a přešla do polohy sebevědomé, lascivní domina-lolitky, kterou střídá s nesmělostí holčičky na prahu puberty. Hlavní hrdina v podobě jejího oddaného psíka, jenž neustále vrtí ocasem, ani záporáci, co touží Mině "rozšlapat hračky", to již nevytrhnou. A jestli si někdo myslí, že mi ke štěstí stačí upíři zakládající si v Japonsku autonomní oblast, k čemuž používají blíže neurčených ekonomicko-politických machinací, jež jsou prezentovány předhazováním absurdních jmen, čísel a grafů, tak se zatraceně plete. ** a jelikož první díl byl poměrně nápaditě vyprávěn, tak ** silné. Ostatní za ním ale zaostaly a já po 6. díle končím. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Šest dílů za mnou a já stále nenacházím nijak velké zalíbení v seriálu, ale pokračuju, tak těch dvacet minut týdně tomu klidně venuju, třeba mě to překvapí. A ejhle, ono mě to fakt překvapilo v tom 7. díle a já si říkám, že by mě to konečně chytlo. Ne, nechytlo. Zase mě to nechávalo chladnou - tedy, holky, občas byl Akira kawaii (znáte to použití tohoto slova, že?), ale co si budeme povídat, ty jeho oči byly nejzajímavějším prvkem nespočtu dílů. Naštěstí tahle série má jen 12. dílů. Ale je pravda, že má našlápnuto k pokračování, které ale vidět nechci, že si ho raději přečtu v manze, a vlastně ona manga je prý tak o 120% lepší. Nevim, možná přečtu a uvidim. Tahanice mezi "zlými" upíry (a dalšími jiným monstry, popř. lidmi) a upíří lolit-královnou mě taky moc nebralo. Koho bere tělíčko 11leté dívky, určitě si příjde na své. Příběh, no co k němu, jak už je jasné z předchozího, nebral mě, a navíc končí velmi stupidně (poslední souboj sucks). I tu ruku mu nechali... Pravdou však je, že se mi na seriálu opravdu líbila grafika - za tu dávám velký plus. Shrňme to, co bych pořád měla ještě psát, lepší 2*, ať nežeru :-) ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

V podstatě takový animovaný Twilight naruby, kdy ona je upír, on vlkodlak a třetí strana trojúhelníku je obyčejná holka... No ale na rozdíl od Twilightu tohle není taková nesmyslná citová ždímačka s trapnou akcí a směšnými upíry. Tady jsem se na to zvládl vcelku bez problémů koukat, i když animace mě příliš nenadchla, ale to zase vcelku slušně vyvažovala hudební stránka. Také to nebyla taková šílená romantika, ale spíš takový pohled do zvláštní upíří společnosti a její snaha o soužití s tou společností lidskou. Jistě občas to mělo pár poměrně slušných děr a některé věci byly opravdu hodně zvláštní a i některé ty střihy a neustále záběry očí hlavních hrdinů byly místy spíše otravné, nežli dramatické, ale budiž, u mě to zase vyvažovala akce a některé souboje, třeba jako ten, kdy nastoupila "Minina elitní osmička" proti obrovské bandě upírů, ten se mi hodně líbil. Řekl bych, že to i mělo atmosféru, která byla pro mě vcelku uvěřitelná a to řešení mocenských sporů mi přišlo místy docela zajímavé. Když to shrnu tak žádná "pecka" to rozhodně nebyla, ale také jsem se skoro vůbec nenudil, takže v podstatě přijatelný a pro mě průměrný zážitek - 5/10. ()

Carol Pifková odpad!

všechny recenze uživatele

Okej prvé dva diely pozreté a občas som samú seba pristihla, že sa tvárim kyselo a znechutene. Ak sa to bude i naďalej takto vyvíjať tak dáviaci reflex zaručený. Ale tak ešte nebudem hádzať flintu do žita.... No dobre idem len na štvrtú epizódu a mne sa to naozaj nechce ale že fakt moc kruto nechce dopozerať, absolútne ma to nebaví a celé mi to príde stupidné. Mám taký pocit, že ten čo vytvoril tento animák bol okofil, pretože toľko záberov na oko resp. oči som teda ešte v žiadnom animáku nevidela. Tu je tých záberov asi tak 6 na jednu epizódu. Ja mám toho fakt plné zuby a síce vždy sa snažím animák dopozerať do konca tu to proste naozaj nedokážem, začiatok ďalšej epizódy a už tam bol 3x záber na Akirovo oko, na ktoré naozaj nie som zvedavá. A to prešli len 3 minúty (nerátam opening). Proste stupidná vtákovina, nie ďakujem nemám záujem a nehodlám to dopozerať je to sračka. ()

Five By Five 

všechny recenze uživatele

Upírov môžem a preto si o nich vždy rád pozriem nejaký ten film či seriál... pri anime som však zatiaľ ešte na žiadnu svetobornú upírinu nenarazil - a nestalo sa tak ani teraz... Sadistická(?) upíria lolitka, vlkolak so stratou pamäti, čo je ku všetkým priateľský a jeho kamarátka z detstva ako akísi ľúbostný trojuholník.... no, budiš.... slabšie 3* ()

Haide 

všechny recenze uživatele

Celých 12 dílů jsem se to doopravdy mooooc snažila pochopit. Marně. Udělat takovou slátaninu, to chce talent. Nelíbilo se mi téměř nic. Od prapodivné kombinace "fotografií" a (samostatně ne až tak tragické) grafiky až po příběh, který se sestával z nesmyslných prostřihů na odhalenou/neodhalenou holčičku. Koho to může zajímat, to doopravdy nepochopím. Bod dávám za "Trojité zavytí na počest hrdiny.", protože z toho jsem chytla nefalšovaný a upřímný záchvat smíchu, který trval asi půl hodiny, což kolem čtvrté ráno není úplně ideální. Myslím, že se vrátím k systému: nejdříve manga, poté anime. U tohoto jsem mangu nečetla a velmi toho lituji, protože buďto je dobrá a v tom případě by mě anime odradilo po prvním díle a nebo je špatná a ani bych se na něj nezačala dívat. Zřejmě jsem do této chvíle měla velké štěstí při výběru anime, protože toto je jedno z nejhorších, co jsem viděla. ()

Kimkong 

všechny recenze uživatele

Postavy nejsou zajímavé. Do anime se někdo snažil nacpat věcí co to jen šlo a nepovedlo se. Školní prostředí, bitky, démoni, upíři, politika, romance. Po dvou dnech ani nevím, o čem to bylo. ()

janovrom 

všechny recenze uživatele

Ehm, zdržím se hodnocení, protože jsem se zděsil při prvním díle. Řekl jsem si, že se na to kouknu, protože se mi velice líbila manga (všem doporučuju, s tímhle utrpením se nedá srovnávat), ale jsem zklamán. EDITED: Po přečtení komentářů jsem se jal hledat "Trojité zavytí na počest hrdiny" (episoda 12 čas 19:00) a musel jsem dát hodnocení na 1 hvězdičku, protože tak dobře jsem se dlouho nezasmál :D ()

3KAVKY 

všechny recenze uživatele

Po zdařilé úvodní písni, mě překvapila poněkud netradičně pojatá úvodní epizoda stylizovaná do bolvárního diskuzního pořadu o upírech. Je to zvláštní úvod, ale když se trochu popožene dá se celkem lehce zvládnout. Následující epizody jsou kombinací zábavy a nudy za což může rozpolcenost postav. Maličká Mina Tepesh se chová občas jako marnivá, mnstivá a nelítostná mrcha. Tyto charakterové rysy jsou ty zajímavé a očekával bych je od královny upírů, jenže ona se často mění nezajímavého rozmazleného fracka po sínové křivce v každém díle několikrát. Akira je, pořád nevím jestli zvěromág nebo vlkodlak, veskrze nevýrazný. Závěr série shledávám jako nezdařilý, neuzavřený a pozitivně patetický. Hlavní přednosti tohoto seriálu jsou hudba, která je poměrně zdařilá a dokáže navodit atmosféru a moderní animace, která lahodí oku. ()

Aitala 

všechny recenze uživatele

On je krásný a statečný, ona je mocná a bohatá. Spousty zbytečného vysvětlování, neuvěřitelná hloupost záporných postav a příšerně odfláklé souboje. Jinak moc pěkná grafika a hudba taky docela ujde. Ale ten hlavní klad je, že on je krásný a statečný. ()

Reklama

Reklama