Reklama

Reklama

Talhotblond:

všechny plakáty
Trailer

Pravdivý příběh zvláštního milostného trojúhelníku, který se celý odehrává on-line. Dospívající dračice láká muže do své sítě. A lži vedou až k vraždě… Odhalení šokujícího kriminálního případu dokazuje, jak mocná je síla Internetu.  Tento film je pravdivým příběhem krásné dospívající dračice, jež využívá Internetové herny, aby nalákala muže do své kyberprostorové sítě. Když dívka zjistí, že její lži byly odhaleny jednou z jejích obětí a že onen muž jí také obelhal, chce pomstu. Rozpoutá nebezpečnou on-line fantasy, která eskaluje v opravdovou vraždu.
Na základě exkluzivního přístupu k internetové korespondenci, tajným poznámkám, dopisům, policejním záznamům a vězeňským výslechům, dokument detailně vykresluje co se může stát, když si lidé lžou on-line. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

MkSallam odpad!

všechny recenze uživatele

Chci vyjasnit proč dávám odpad.... Jsem fanda dokumentů, ale jedna věc mě irituje. A to dokumenty jejichž tvůrci si automaticky myslí že "vyhráli" na bázi toho že mají dobrou "story". Dobrý dokument totiž není dobrý podle toho o čem je, ale podle toho jak je natočen, co obsahuje a jakou formou nám "tu věc" předkládá. A talhotblond je přesně tím druhem smrdutého dokumentárního failu. Film má 72 minut, z toho vám minimálně 40 minut bude všechno vysvětlovat psycholog (protože když někde o něčem vyprávíte musíte mít sebou psychologa, aby jasně vysvětlil na jakých úrovních jsou jednotlivé postavy, co jim přesně běží hlavou, jaké jsou jejich motivace atd. atd., zajímavé je že se ale neřeší jejich přehnaná důvěřivost) nebo vám budou pouštět nekonečné internetové diskuze aktérů a jejich internetové sexuální zážitky (velmi důležité). A těch zbylých 30 minut tu máme klasické mluvící hlavy odpovídající na zbytečné a hloupé otázky, aby teda popsaly ten "příběh", který by šel popsat v klidu za dvacet minut bez všech těch zbytečností. Navíc má ten film víc konců než Návrat krále. V posledních X minutách bylo asi deset míst, kdy jsem si myslel že už to končí. Nekončilo. Pokud chcete vědět o čem to je, vygooglete si to nebo prohledejte anglickou wikika, prostě se vykašlete na tenhle film. Nebo chcete vidět záběry na auto a titulky popisující co se stalo, když ta část mohla být klidně natočená s herci jako rekonstrukce? P.S: Samotný příběh není nic extra, pokud chcete něco skutečně zajímavého, zkuste třeba Thin Blue Line, Dear Zachary nebo z poslední doby Impostera. To jsou skutečné DOKUMENTY. ()

agassi68 

všechny recenze uživatele

Svet je plný divných ľudí. Prirovnal by som to k našej planéte, okolo ktorej poletuje množstvo asteroidov a iných častíc. Je len otázkou času, kedy niektorá narazí a spôsobí veľkú škodu. A vždy, keď sa to stane sme prekvapení.. Škoda prvej polovice, ktorá nudila neustálym zobrazovaním komunikácie akože násťročných. ()

Reklama

umbjaz 

všechny recenze uživatele

stačilo mi 12 minut, než jsem pochopil, o co v tomto "Dokumentu" jde. a musím oběktivně uznat, že se to děje pořád, každej posranej den. v každym posranym městě. proč bych se měl kurva ještě dívat na document o tom??? a navíc DOKUMENT/THRILLER podle mě není zrovna správnej žánr. Buď je to kurva document, o tom ce se stalo snažící se nám to přiblížit. nebo natočim normální film, kde jde o Drama a na konec dám poznámku, že to bazírtuje na skutečné události ne?? to by pak možná i přelezlo hodnocení do vyžších počtů a třeba bych pak ten film i dokoukal. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Veľmi zaujímavý dokument od HBO o tom, aký nebezpečný je Internet. Bohužiaľ, prípad(y), ktorý(é) tu vidíme, sa fakt stal(i) a je ich ešte neskutočne veľa. Film zobrazuje výsledok toho, ako sa môžu zničiť (naše) životy kvôli tomu, že nie sme schopný naše problémy vyriešiť tak, že si sadneme a normálne sa o tom porozprávame. A zato zase môže ten Internet, pretože v jeho nereálnom svete „sa môžeme chovať beztrestne“. A to je veľká chyba. Osobné hodnotenie: 71% (***) ()

karlik4801 

všechny recenze uživatele

Beru to všechno objektivně, tohle je velmi zajímavý příběh o tom, co se může jen kvůli anonymitě stát. Tenhle příběh mě dokázal zaujmout a já jen žasl co se vlastně dělo. Taky je to dobře zdokumentované a příjemně provedené, jsem prostě spokojený. Jinak Tommy je celkem dobrej hnusáček, stejně jako ta matka.. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama