Reklama

Reklama

Generazione mille euro

Trailer

Obsahy(1)

Třicetiletý Matteo vystudoval matematiku a je v ní opravdu dobrý. Přednáší ji dokonce na vysoké škole. Živí se však prací, kterou nenávidí a ve firmě zase nenávidí jeho. Díky ní ale může aspoň zaplatit nájem a přežít z měsíce na měsíc. V jednom okamžiku se mu ale i toto málo začne rozplývat a jeho život se sune do pekla. Odstěhuje se spolubydlící, který dluží peníze za nájem, opustí ho jeho dívka a v práci mu hrozí vyhazov. Do tohoto zmatku pak přichází nová spolubydlící Beatrice a jeho kolegyně z managementu firmy Angelica. Do obou se Matteo zamiluje. Nyní stojí před opravdovými problémy. Kde vzít na nájem, kde najít práci a se kterou z dívek zůstat? (shantim)

(více)

Recenze (3)

Martin741 

všechny recenze uživatele

REziser Venier natocil vynimocne dobru taliansku komediu, sympaticke je hlavne to, ze odmietol amerikanizaciu. Ta je v taliansku ako doma, ked clovek pozera talianske filmy, hodne z nich sa odohrava v  USA. Naprikald take Il Grande Silenzio - plna pusa kecov o Utahu, pricom slo len o zasnezenu Cortinu D´Ampezzo. Pribeh v tomto filme je na urovni, on riesi doleite veci v zivote. Videl som tu aj Paolo Villaggia /Fanzozzi seria, Azzurro 2000/. Sympaticky taliansky film, prosim o viac takych 77  % ()

shantim 

všechny recenze uživatele

Tento film mě velmi mile překvapil. Zpočátku jsem čekal ufňukanou výpověď mladých italských lúzrů o tom, jak s nimi svět špatně zachází. Dostalo se mi však příjemného realistického romantického filmu o mladé generaci kolem třicítky, jež řeší běžné problémy, jako je práce, bydlení, láska, budoucnost. To všechno s nadhledem a sebeironií. Happyend je už pak jen třešničkou na dortu. 74% hvězdiček ()

Reklama

Reklama