Reklama

Reklama

Nová dobrodružství králíka Petra

  • Česko Nová dobrodružství králíčka Petra (více)
Animovaný / Rodinný
USA, 1995, 48 min

Obsahy(1)

Králík Petr si rád vymýšlí příběhy, které pak vypráví mamince, sestrám a bratranci Benymu. Jednou se sestřičky ztratí a Petr s Benem se vydávají hledat do dalekého Zanzibaru. Na cestě se k nim přidá polní myška, chytrá veverka a krásná kočička Perky. Všichni společně zažívají neuvěřitelná dobrodružství! Cestu jim ale zkříží zlá liška, pichlavý ježek a kočka farmáře McGregora. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Nič prevratné. Akože je to milé, prevažne dosť detinské, čo je pri takýchto rozprávkach normálne. Zároveň ale ma prekvapili animácie, lebo králik bol ako keby odkukaný od ruskej dvojice "No počkaj, zajac". Takže asi by som očakával trochu viac originality. 50 % ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Animák môže stavať hlavne sa sympatickej animácii. Občas sa podarí aj humor, aj keď viackrát je príliš detinský. Trochu horšie je to s príbehom, pri ktorom sa toho až tak veľa nedeje - jedna cesta (nikam) s lesnými zvieratkami, nejaké tie klamstvá a figliarstva hlavného hrdinu a hneď cesta naspäť. Bohužiaľ, aj s nejakými tými pesničkami. ()

Reklama

AnniqueCh 

všechny recenze uživatele

Bohužel tahle animovaná nová verze dětského seriálu o králíčkovi Petrovi podle staré Svět králíčka Petra a jeho přátel  taky podle knižní předlohy od Britské spisovatelky Beatrix Potter není ani trošku pěkná, spíše naopak, není to ono, tenhle 90 styl se k němu nehodí. Kdybych chtěla pohádky hodnotit níž než 2* tak by tu byla pouze 1* ale to si myslím žádná pohádka nezaslouží tak proto hodnotím takhle 2* . ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama