Reklama

Reklama

Kevin Carson se chystá na prodloužený víkend. Náhle však zjišťuje, že vyhrál 370 milionů dolarů. Je mu jasné, že jakmile tato informace pronikne na veřejnost, všichni jeho sousedi začnou klepat na dveře. A má pravdu... Kevin Carson (Bow Wow) je obyčejný mladý muž ... tedy do té doby, než v loterii vyhraje 370 milionů dolarů. To je dobrá zpráva. Špatná zpráva je, že výherní kancelář má na sváteční prodloužený víkend zavřeno. A Kevin bude muset přijít na to, jak udržet své štěstí na uzdě a přežít následující tři dny. Zpráva o jeho výhře se v sousedství šíří rychleji než čekal. Zjišťuje, kteří z jeho přátel jsou díky této novince falešní a kteří jsou opravdoví. Dívky, které o něj dříve ani nezavadily pohledem, ho najednou začnou dychtivě pronásledovat. Každý si z jeho koláče chce utrhnout alespoň kousek. Kevin se ocitá na pokraji sil, snaží se uniknout a začíná dokonce pochybovat o záměrech svého nejlepšího přítele Bennyho (Brandon T. Jackson). Zároveň si však uvědomuje moc, kterou třímá v rukou … Je legrační, čeho jsou lidé schopni, když se jedná o peníze. (HBO Europe)

(více)

Recenze (25)

T2

všechny recenze uživatele

Rozpočet $17miliónovTržby USA $24,719,879Tržby Celosvetovo $24,719,879Tržby za predaj DVD v USA $7,764,779 //počet predaných kusov 419,721 ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Dva týždne som čakal kým nato vyšli titulky, aby som si to mohol pozrieť, no a to dlhé čakanie vyšlo nazmar. Som sklamaný. Od tohto filmu som očakával oveľa viac, ako nám bolo ponúknuté. Čakal som viac hlášok, viac vtipnejších scén ,viac akčnosti, no všetkého prišlo len v priemere. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tak to som skutočne nečakal, že táto čisto negerská snímka ma bude tak baviť. Herci nie sú otravní. Pochválim hlavne Brandona T. Jacksona. Čo sa týka herečiek, nie sú to tie typické africké huby, ale krásne čokoládové fešandy. Proste dobre sa na všetkých hercov díva, aj keď jediného, koho budete v celom filme poznať, je známy komik Terry Crews. A práve Terry je vo svojej typickej komickej polohe a rozdáva hlášku za hláškou, ale je pravda, že tam nehrá veľmi dôležitú postavu, ktorá by bola stále na obrazovke. Každopádne aj dej baví a predovšetkým komediálna stránka sa naozaj vydarila. Rozhodne vám to môžem odporučiť všetkými desiatimi. Budete sa skvele baviť, takže si to stiahnite, keď sa budete chcieť dosýta zasmiať. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Ale jo, sice jsem zhruba do půlky filmu zvažovala znuděné dvě hvězdičky, ale pak mě tahle rádoby gangsta honba za milionovým tiketem začala docela bavit. Škoda že film postrádal nadsázku alá ztřeštěné Anuvahood. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Nudná "komedie" která se odehrává v černošský čtvrti kde jeden kluk vyhraje v loterii a najednou je hrozně oblíbenej atd.. Je to klíšé, moc se nezasmějete...tak trochu ztráta času. Cube Vision má lepší filmy jako byl třeba Pátek. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Ale bavil jsem se prostě komedie tohohle typu zbožnuju sice není to až zas nějaký trhák ale já se bavil vyhrát 370 mega taky bych jsi nechal říct, ukecaná babička frajer přes boty a jeho kamarád prostě co dodat než že tohle umně uspělo a o humor bylo postaráno. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Film bych zařadil okamžitě mezi hromadu trapných černošských komedií točených hlavně pro černochy (a nejenom proto, že bílej člověk je ve filmu asi jen jeden a to půl minuty, protože dělá číšníka) a stejně jako různý ty salóny krásy s Queen Latifah je tady prostě spousta elementů, který vnímaj a chápou jen černoši v americe. Po příběhový stránce je to spíš pitomost, většina rolí jsou nějaký manďáci, ale zahrálo tam několik dobrých samplů během scén s kundicema, byla tam trocha humoru (například když jim nějakej megaborec dal duragy, aby byli cool :D ) a ta třetí hvězda je za mentála v podobě Ice Cuba. Jinak Lorenzo je pěkně badass, taky bych se ho bál, když složil řidiče Jimmyho(?) - a když zlikvidoval Sweet T-ho, tak mi zamrazilo :X ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Klasická černošská komedie, ale měla co nabídnout, alespoň pro mě. Je pravdou že mohla nabídnout více akce, ale hlášky a vtipné scény to dokázaly nahradit. ( 20.8.17/MAC ) ()

drake31 

všechny recenze uživatele

Pohodová, nenáročná, zábavná komédia ktorá neurazí ani nenadchne, sympatické obsadenie tomuto filmu pomáha ako len môže (Brandon T. Jackson - najlepší) a je nad slnko jasné že tento film nie je pre všetkých. Ja som sa chcel hlavne baviť, a aj som sa ... tak prečo hľadať na tomto filme niečo zlé. ()

Imune 

všechny recenze uživatele

Popravdě, nevím koho tato klišovitá extáze může zaujmout. Předvidatelnost je druhé jméno tohoto snímku, a originalita je jeho antonymem. Premiéra pana Whita bude, já aspoň doufám, i jeho derniéra. Tento styl humoru mi prostě absolutně nesedí, a když se u komedie skoro nezasmějete, tak asi něco není v pořádku. 25% ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Dalo se, typicky černočerná komedie pro černočernou Ameriku, i pár vtipů ujde. Ale nepochopitelně hovadské a nelogické chování hlavního hrdiny, který poté, co vyhraje v loterii ukrutnou sumu, chodí NĚKOLIK DNÍ s výherním losem v peněžence v zadní kapse uprostřed ghetta (!) které o jeho výhře VÍ (!!) a rozumuje, jak ho ochránit, ale neudělá NIC!!!! Už dlouho sem se u filmu tak nerozčílil. ()

kersten 

všechny recenze uživatele

Tak na tomto filme naozaj nebolo nič vtipné. Totálna nuda, predvídatelný dej. Ale pre absolventov pomocnej školy vhodný. ()

Anduril 

všechny recenze uživatele

Z tohoto filmu išla taká pohodová atmosféra. Zo začiatku to bolo dosť nudné, ale potom sa to rozbehlo. Ku koncu bolo aj zopár prekvapivých myšlienok o skutočnom priateľstve... Ale aj tak, nič zvláštne. Taký priemer. Tú tretiu hviezdu dávam za tie myšlienky. ()

Swayne 

všechny recenze uživatele

Nenáročná pohodová oddychovka... síce 100x ten istý dej, 100x tie isté postavy, ale čert to ber! Nuda to teda fakt nebola... Sympatický film na sobotňajšie popoludnie. ()

Reklama

Reklama