Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ať žijí uprostřed Sahary, na náhorních plošinách Himálaje či obklopeni nejnovějšími technologickými vymoženostmi moderních velkoměst, mají děti z celého světa jedno společné – sní své sny. A v každém díle ho v rámci „domácího úkolu“ také namalují. Vznikne tak unikátní soubor kreseb, který nám nezaujatým a upřímným dětským pohledem leccos vypoví o životě na naší planetě. Cyklus Na cestě za dětmi je volně propojen s úspěšným cestopisným magazínem Na cestě, jehož tvůrci v rámci navštívených lokalit zmapují všední i sváteční dny dětí na celém světě. Zjistí, jaké hry rády hrají, jaké hudbě, oblečení či jídlu dávají přednost, co je baví ve škole a co rády podnikají se svými rodiči... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Marze 

všechny recenze uživatele

Poučné , zábavné, stručné sociologické a antropologické sondy do jiných kultur.Je to točeno ve srovnání s Českou republikou. ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Pětiminutovky jsou stejně barevné jako jejich malí průvodci, kteří zaznamenávají obyčejnou každodennost. Škoda dabingu, slyšet jazyk dané země by bylo ještě poučnější. ()

Reklama

Reklama