Reklama

Reklama

SuicideGirls: Guide to Living

všechny plakáty
Dokumentární / Pornografický
USA, 2009, 90 min

Režie:

Mike Marshall

Obsahy(1)

I když by se o tom nemělo mluvit, chtěli byste se naučit jak rozjet Klub rváčů? Jak namíchat absint, co udělat abyste vyhráli v polštářové bitvě, jak správně pozdravit slunce nebo pořád nevíte, jak uvázat kravatu? Jistota je jistota a každý by měl vědět, co má dělat, když se potká s upírem. Tohle všechno a mnohé jiné se můžete naučit v netradičním průvodci společně se SuicideGirls. (dxfawn)

(více)

Recenze (6)

Katullka 

všechny recenze uživatele

Thank you for watching. Bohužel tohle vystihuje celý tenhle pokus. Suicide girls je skupinka nádherných děvčat, což ale nepotvrzuje nic jiného. Původní záměr je všemi filmy SG zabit. Kde se vytratili myšlenky emancipovaných žen, nezávislé alternativní erotické propagace dívčích těl a hlavně neprodejnost? Pouhý velký obchod. Teď k té lepší stránce. ONY JSOU NEUVĚŘITELNĚ SEXY! Poslední setík v bazénu je naprosto k nevydržení! Člověk má chuť tam být. Naprostá nádhera. Takže když to dáme tak i tak, je to zlatý průměr. ()

cubajz 

všechny recenze uživatele

jó tak takovýhle holky mám rád, moc hezky se na ty photosession kouká a navíc to celé působí děsně sympaticky a opravdově, ne tak uměle jako "obyč" modelky z tuctovejch časopisů - tady se prostě pokérovaný divoženky nějak kraví a někdo je u toho fotí. Škoda, že takovejhle potetovaných a svérázných koček u nás zatím moc není, je to krása:) ()

kozina 

všechny recenze uživatele

Krásné holky s nádhernýma tetovačkama a do toho božská hudba! ale co ty holky kecají je totální sračka:D:D ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Oslava přirozenosti žen v nepřirozeně potetovaném a propíchaném vydání. Též se dá označit jako dlouhá sexy reklama na suicidegirls.com. Oceňuji krásu těchto žen, uměleckou kameru a soundtrack. Jenom bych chtěl vědět, co ty holky na to řeknou až jim bude 60? :) To už sexy opravdu nebudou... ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Tohle je celkem sranda a ještě ke všemu s nahatýma ženskýma. Co k tomu dodat?! Já s tím rozhodně problém nemám :) ()

Pangi 

všechny recenze uživatele

Nejvíce se mi líbilo zpovídaní SG o svých kérkách.Zbytek je jen nablýskaná nuda,která se blíží SG opovrhované komerci a byznysu.SG polštáře,přísvěsky a já nevím co ještě. ()

Reklama

Reklama