Reklama

Reklama

Zkrat

  • USA Haywire (více)
Trailer 1

Mallory Kane je tajnou vládní agentkou, která pracuje v těch nejnebezpečnějších a nejšpinavějších koutech světa a její mise nejsou vždy tak úplně legální. Po úspěšném osvobození jednoho čínského novináře jí někdo z kolegů podrazí a chce její smrt. Stane se terčem zabijáků, kteří znají každý její krok, a aby přežila, musí dopadnou ty, jenž ji zradili. Díky svému vojenskému výcviku vymyslí dokonalou – a nebezpečnou – léčku. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (32)

Trailer 1

Recenze (512)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tento film stojí na Gine Carano. Nie je to herečka, ale bývalá profesionálna bojovníčka na full-contact. Bojové scény nie sú nijako moc strihané a na choreografiách bojov je vidieť, že Gina chlápkom naozaj nakladá. Depresia vo filme sem tam vôbec nevadí. Už som film videl druhýkrát a stále sa mi páči. Konečne ženská, ktorá nie je cukrová bábika. Navyše pekná. Ženská agentka v živelnom podaní Giny Carano je jednoznačne hlavnou devízou celého Haywire a režisér Steven Soderbergh zaistil opäť až po strechu nadupaný casting a všetci chlapi zanechávajú na plátne vysokú kvalitu. A Douglas aj Banderas boli čerešničkou na dosť dobrej torte. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Všechno, jen ne klišé. Výborná věc, které člověk musí přijít na chuť. Gina Carano je neskutečná koulařka a akční scény dosahují maximálního vrcholu, dle mého názoru lepší, než v Bourne trilogy. Hutné, uvěřitelné, fyzické. Je poznat MMA každou vteřinou. Nabité hvězdami, ale vše jen na oko. Soderbergh si neskutečně pohrává s daným žánrem a všem v podstatě ukazuje prostředníček. Spousta lidí film nedocení, pár lidem se bude líbit velice. ()

Reklama

Arbiter 

všechny recenze uživatele

Ty děti rostou jako z vody, co? Sotva se to přestane pokakávat a už láme vazy cizích frajírků ve vašem obýváku. Ach ty dcery.. ___ Tak trochu feministické, tak trochu sterilní a tak trochu těžce uvěřitelně hustěkruté. S klukama jsme v lese při hře na střílečky taky nasazovali tak tvrdý pohledy a chvaty. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Buď mi hned řeknete, proč jste mě zaprodali nebo mi to řeknete za 10 minut, až Vás budu držet pod krkem." Mám v sobě příliš málo submisivity na to, abych dokázal naplno ocenit příběh dominatní bojovnice Mallory. Kdyby se mne však pan Soderbergh nepokoušel utvrdit v mýtu, že by mu jeho pověstná kreativita nikdy nedovolila natočit pouhý akční béčko, tak bych určitě ještě s jednou peticípou neškudlil. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Až do závěrečných titulků jsem vůbec neměla páru, že tohle příjemně obsazené akční béčko má na svědomí Soderbergh a musím říct, že mě to překvapilo. Příběh vesměs nezajímavý a sem tam jsem ho ani moc nevnímala, ale akční scény lahodily oku, Carano má můj obdiv. PS: Nemohla jsem si pomoct, ale v té hnědé kožené bundě a čapce mi celou dobu připomínala Martičku Jandovou :D ()

Galerie (59)

Zajímavosti (9)

  • Gina Carano (Mallory) prezradila, že súboj s Michaelom Fassbenderom (Paul) neprebehol úplne podľa scenára. Jej postava mala totiž po Fassbenderovi hodiť vázu s tým, že ho netrafí, no herečka sa počas natáčania bitky nechala tak uniesť, že mu vázu hodila priamo na hlavu. (m.a.t.o.)

Související novinky

Gina Carano jako anděl pomsty

Gina Carano jako anděl pomsty

21.07.2013

A to doslova. Drsná holka z MMA („mixed martial arts") se úspěšně přesunula na plátna kin díky Zkratu a letošnímu Rychle a zběsile 6. Další role? Anděl. Ale takový, který z vás svým mečem a sadou… (více)

Drsné holky pro Expendables v sukních

Drsné holky pro Expendables v sukních

09.10.2012

Zpočátku zněly plány studia Lionsgate natočit jakési „ženské Expendables“ jen jako součást kampaně před uvedením druhé mise legendárních vysloužilců. Všechno ale nasvědčuje tomu, že se filmu opravdu… (více)

Posádka pro rychlou a zběsilou jízdu číslo šest

Posádka pro rychlou a zběsilou jízdu číslo šest

05.05.2012

Rychle a zběsile 5 bylo hodně fajn, takže se těšíme na Fast Six. Natáčení je za rohem, Justin Lin zavelí do akce už příští měsíc v evropských lokacích. Logicky právě finišuje obsazování. Kromě Vina… (více)

Posily: Machete 2, Iron Man 3, Mad Max 4, Fast Six

Posily: Machete 2, Iron Man 3, Mad Max 4, Fast Six

25.04.2012

Dnes tu pro máme pořádnou dávku akce, tak se nezdržujme: Robert Rodriguez je odvážný muž. Chce totiž do role hlavního záporáka v Machete Kills obsadil Mela Gibsona. Podle posledních zpráv je všechno… (více)

Reklama

Reklama