Reklama

Reklama

Ogroff

(festivalový název)
  • Česko Ogroff - Šílený zmrzačovatel (neoficiální název) (více)

Obsahy(1)

Vyšinutý dřevorubec Ogroff (Norbert Moutier) žije někde v odlehlé chatě uprostřed francouzských lesů. Je to maniak, jenž brutálně zavraždí a rozčtvrtí každého vetřelce, který naruší jeho teritorium. Prožívá také svou první erotickou rozkoš (fantasii), se svou sekerou a nakonec vede bitvu s místními zombíky. (Karlos80)

Recenze (31)

janesX 

všechny recenze uživatele

Myslím že toto je ešte niekde pod undergroundom. A viem si predstaviť, že sa to pár psychopatom(v tom dobrom zmysle slova) dokonca môže páčiť. Mne je celkom sympatické to, že niekto vôbec mal tú "drzosť" a tú "odvahu" si takto (zchuti) pošliapať po všetkých možných zásadách filmarčiny a ešte na to zvysoka kašlať.. No, keď nejde byť najlepší, tak nech aspoň najhorší. Tak či tak to bude NAJ .. ()

Rathalos odpad!

všechny recenze uživatele

Toto ma byt ako sranda,co som teraz videl,ved to je ako nejaka nevydarena dementna hororova komedia,debilina prvej triedy,neskutocny amaterizmus prveho stupna,toto mozem hodnotit jedine ako odpad,inak to jednoducho ani nejde...:-) ()

krumpac007 

všechny recenze uživatele

[FOD 2015] Bez záběrů na stromy a vylézání zombie ze země by byl film o 30 minut kratší a o dvě hvězdičky lepší. První hodina byla parádní sranda, amatérismus tomu dodával pravou šťávu. Nicméně i přes hluché pasáže byl konec parádně vtipný, takže 3 hvězdy si film zaslouží. P.S. Nesmíte ho brát ani trochu vážně! ()

mazic 

všechny recenze uživatele

plánoval jsem 2500 film dát markétu lazarovou. jsem rád že to padlo na tento skvost. do narvaného kina jsem šel bez iluzí co mě čeká. přišlo toho tolik že ani po dvou dnech nevím jak to popsat. ve své špatnosti je tento film geniální. nesmyslné scény, chybějící dialogy, reakce lidí i nelidí. zabíjecí scény. přesto byla atmosféra tak živá že jsem se smál celou poctivou hodinu a půl. po filmu jsem byl zpocený a unavený. kolega celý film nevěřícně kroutil hlavou a myslím si že nějaké psychické následky zůstanou. nejlepší scénu jsme nebyli schopní vybrat. klaním se doporučuji a přidávám v soukromém nastavení nový oddíl zvaný PERVERZITY. ()

Tormentor665 

všechny recenze uživatele

Ultra-obskurní záležitost, kterou jsem poznal jen díky otrlému divákovi. Co od toho čekat? Těžko říct...často si stěžujeme, že slashery a podobné horory postrádají logiku. Ogroff však logiku nespatřil ani z Eiffelovky. Šílený dřevorubec se prostě najednou vynoří z kufru auta, jindy zase kladivem rozbíjí vozidlo, jemuž se otevírají dveře atd. Gorovaček a brutalit, jako porcování a pojídání dětí, usekávání nohou, posledních pohybů obětí z rozseklou lebou a další, je sice bezpočet, ale když si přitom Ogroff ani nezacáká kalhoty...zkrátka amatérismus z toho přímo čiší. Druhá půlka navíc podle mě nedává vůbec smysl. Ovšem zase musím říci, že něco takhle „ryzího“ se jen tak nevidí. Navíc fakt hodně tomu přidává ten raw-noisový soundtrack. ()

Stejšn

všechny recenze uživatele

Nejhorší film, který jsem kdy v životě viděl. Ale skutečně nejhorší. A přitom naprosto fascinující. Nepopsatelné. A celé kino zažívalo konstatntní výbuchy smíchu. Nicméně asi půl hodiny před koncem jsem usnul, takže nevím jak to dopadlo. ()

DAJAAAA odpad!

všechny recenze uživatele

Sračka ještě horši jak od Eda Wooda.Jak tohle tu mohlo ziskat 50%?Lidi nefetujte už,vyžira vam to mozky!!! 0% ()

Azareth odpad!

všechny recenze uživatele

Amaterizmus a ťažký underground. Toto mi vôbec nesadlo a bohužiaľ v tom nevidím žiadny klad či dôvod, aby som hodnotil vyššie. Používať bábiku a rezať ju, či ju dokonca aj podpáliť mi príde dosť hlúpe, tiež aj zvysoka srať na nejaký dej, originalitu či realizmus tak isto. V tomto filme (alebo skôr undergroundovom bezzmyslovom počine) prevláda úplná absurdita a hlúposť, ktorá ale aspoň vie aj pobaviť (scéna s motorovo pílovým "súbojom"). ()

Pokri 

všechny recenze uživatele

Na pomery ultralacného amatérskeho kúsku to má veľmi solídne gore, no inak je to príšerná absurdnosť. Žiadne dialógy, obskúrny hudobný sprievod a ako bonbónik pol hodiny pred koncom nezmyselný zvrat, ktorý je tam snáď len preto, aby režisér demonštroval, že pozná viaceré hororové subžánre. Odporučiť to možno len ľuďom vyhľadávajúcim filmové kuriozity. ()

Reklama

Reklama