Reklama

Reklama

Müller 44

(TV film)
všechny plakáty
Dokumentární / Hudební
Slovensko, 2007, 55 min

Hrají:

Richard Müller

Obsahy(1)

Intímna spoveď hudobníka, človeka a otca na pozadí jeho koncertov. (oficiální text distributora)

Recenze (5)

Hedka 

všechny recenze uživatele

Jeho umenie nie je pre mňa to "pravé orechové" a o osobnostných kvalitách sa nevyjadrujem. A taký bol aj film - nič moc. ()

agassi68 

všechny recenze uživatele

Müller si v živote odkrútil svoje a na nič sa nehral. Sám to zhodnotil v tomto dokumente. To na rozdiel od dnešných rýchlokvasených hviezdičiek. Jeho hudba a texty majú čo povedať rôznym generáciám. A tí borci spoza veľkej mláky by tiež nešli hrať len tak s hocikým.. ()

tančísvlky 

všechny recenze uživatele

Bezproblémová záležitosť , vynimočného Richarda. Pravda vie byť niekedy zákerná ,ale zaslužený plný počet bodov. Doprovodný muzikantský personál odhalil mnoho o svojom vnútre a potvrdil ,že Ríšo si vybral správne... ()

Tamdydam 

všechny recenze uživatele

Jako snad v případě drtivé většiny Mullerových počinů, i zde jde o velmi upřímnou výpověď, která jde do hloubky. Tento dokument je pro mě cenný i tím, že zachycuje mého snad nejoblíbenějšího zpěváka na pomezí dvou období. Období Mullera, jak si ho asi většina jeho fanoušků chce pamatovat a toho novodobého, kdy patrně hlavně vlivem těžkých antidepresiv přišel o velkou část své původní energie, invence, emocí a osobnosti vůbec. Na druhou stranu možná díky nim nepřišel o život. Každopádně dokument doporučuji. Ocenil bych něco obsáhlejšího a ještě sdělnějšího (život Richarda Mullera by nejspíš vydal na dokumentární seriál), ale z toho mála, co bylo o něm natočeno, jsem velice rád alespoň za toto. ()

Reklama

Reklama