Reklama

Reklama

Pomáhat a chránit

  • Irsko The Guard (více)
Trailer

Komediální thriller POMÁHAT A CHRÁNIT se odehrává na západním pobřeží Irska. Policista z malého městečka Gerry Boyle (Brendan Gleeson) má konfliktní povahu, zvrácený smysl pro humor, umírající matku, zálibu v prostitutkách a hlavně ho vůbec nezajímá mezinárodní obchod s kokainem, kvůli kterému mu jednoho dne na dveře klepe agent FBI Wendell Everett (Don Cheadle). Víc než aktivnímu řešení případu se Boyle věnuje posmívání a podrývání Everettovy autority, okolnosti mu ale nepřejí. Nejprve jeho nový horlivý parťák zmizí, pak ho začne vydírat jeho nejoblíbenější šlapka a nakonec se ho ¨C podobně jako všechny ostatní členy místní policie ¨C pokusí podplatit samotní pašeráci drog. To už je příliš i pro Boylea, který pochopí, že musí vzít věci konečně do vlastních rukou a jediným člověkem, kterému může věřit, je právě Everett. Vše se schyluje k výbušnému finále. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

shuster

shuster (hodnocení, recenze)

Nie je to celkom komedia, aj ked som sa nasmial. Je to vazne dobry film. Pacil sa mi tam ten rasizmus. Presne podla mojho gusta. Rasizmus s humorom ;)

Uživatel eLeR smazal svůj příspěvek.

HUMOOOO

HUMOOOO (hodnocení, recenze)

johhny007: aha,takto sito myslel,no je to tak trochu orekvapujúce,čakal by som skôr filmy ako Drive,alebo Warrior

Příspěvek byl smazán administrátorem.

DeadCat

DeadCat (hodnocení, recenze)

Jenom menší poznámka k titulkům v traileru...V 01:00 je chyba a tak lehce ten překlad kazí ten vtip... Gleeson neříká "I admire you sir"...ale "I'm irish sir"...

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

driftm

driftm (hodnocení, recenze)

Jj bude to dobrý,ale kdyby to režíroval Tarantino,tak to by byl teprve mazec,tenhle film by k němu padnul!!!

Reklama

Reklama